Senelik izinlerimiz cehennem !

20 aylik kiz bebeklere biraz seyrek ve kisa gibi. Saci traslarsak daha gur cikar diyolar bilmiyorum. Sehir efsanesi mi?

orasını bilmiyorum ama benim kız büyüdükçe sıklaştı saçları şimdi kafası saçla dolu.tost yaptım hafta sonu epey bir sık.ben kızıma sürekli vitramin desteği yapmıştım onun da etkisi olabilir artmasında.

canım benim senin yaşadıklarını okumuştum.o kadar çok şey yaşadıktan sonra bunlar pek sorun olmasa gerek.kırmadan dökmeden dualarını alarak orta bir yol bulursun inşaallah.

Rezervasyon yaptiramiyorum. Cunku esimin kuzeni yazin evleniyor ve bu dugune mutlaka katilmam lazimmis. Dugun tarihi de belli degil.

20 aylik kiz bebeklere biraz seyrek ve kisa gibi. Saci traslarsak daha gur cikar diyolar bilmiyorum. Sehir efsanesi mi?

ne de olsa bebek degil mi, trasla gitsin derdim ama kıyamaz herhalde insan :/
bu arada bir tanıdıgımın da dikis izleri vardı, sacları saglıklı olsun diye annesi hergun saclarını tarar, ozenle bakım yapar zeytinyagı vb seylerle güclendirmeye calısırdı.
simdi genckız oldu, bir gorsen saclarına hayran kalırsın...
genetik mi yoksa kullandıgı seylerin mi etkisi olmustu bilmiyorum.
sac diplerinde gozenekleri tıkıyor diyenler de var... ama uclara uygulanabilir belki.

Rezervasyon yaptiramiyorum. Cunku esimin kuzeni yazin evleniyor ve bu dugune mutlaka katilmam lazimmis. Dugun tarihi de belli degil.

bu yazı da unut o zaman
haber cok geç gelmezse yine rezervasyon şansınızı denersiniz,
onemli olan zaten 20günü orada gecirmemeye ikna etmek - ki bence haklı bir talep-
aileyi at gitsin demiyorsun ki, hatta bu günlerin veli ziyaretlerinin olması vs avantaja donebilirmiş gibi geliyor
tatile cıkmasanız dahi evde miskinlik hakkınızı kullanmak, cevre illere gitmek haftasonu gezilerine agırlık vermek bile sizin icin farklılık olur...

Traslamak canini acitmayacaksa yapilabilir aslinda. Ama yaz geldi artik. Her goren soracak ne oldu kafasina diye. Bir kac kisiye cevap verdikten sonra,ucuncuye ne diycem sinirlenince :))

Traslamak canini acitmayacaksa yapilabilir aslinda. Ama yaz geldi artik. Her goren soracak ne oldu kafasina diye. Bir kac kisiye cevap verdikten sonra,ucuncuye ne diycem sinirlenince :))

erkeklerin kafayı sıfıra vuruyorlarsa kızlarınki neden olmasın, bir yaptırana acıyıp acımadıgı sorulabilir aslında.
ama sacları uzasın derken cansızlasmasın, uclarını azıcık azıcık aldırın bence.

diger konuda ise "patlat bir tane " diyesim geldi

Sizinki Kayseri'ye gelsin :)

Kayseri'de de ev gezmesi dışında yapılacak çok şey var. Bence eşinizin annesi az fedakarlık etsin; olmuyorsa da Kayseri'de plan yapın eşiniz ile dağa çıkın, Pınarbaşı mı bir yer vardı oraya gidin.

Nevşehir, Ürgüp, Göreme yapın; bir baraj gölü vardı; çevresinde de ormanlık yemek yeme yerleri vs. gezin işte; onlara da gelin deyin; gelmezler güne giderlerse de kendileri bilir.

Aslinda gitmeden cevre illerin tarihi mekanlarini iyice arastirip,2 gunde bir gezi ayarlamak cok iyi fikir. Hay aklinizla bin yasayin !
Bu sefer de biz plan yapip gezdirelim onlari.
Ben zaten deniz,kum,gunes sevmem. Zaten sicak memlekette yasiyorum,nefret ediyorum sicaktan.
Kayseri cok serin bana gore. Bi agiz tadiyla keyif yaptirmiyolar ya :) pijamalarimizla serinde kasina kasina yatamadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…