- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
-
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
20 aylik kiz bebeklere biraz seyrek ve kisa gibi. Saci traslarsak daha gur cikar diyolar bilmiyorum. Sehir efsanesi mi?çok sevindim ben de okumustum konunuzu.saçları da kapatmıştır dikiş izlerini
20 aylik kiz bebeklere biraz seyrek ve kisa gibi. Saci traslarsak daha gur cikar diyolar bilmiyorum. Sehir efsanesi mi?
Rezervasyon yaptiramiyorum. Cunku esimin kuzeni yazin evleniyor ve bu dugune mutlaka katilmam lazimmis. Dugun tarihi de belli degil.yerinde olsam simdiden programımı ayarlar erken rezervasyondan faydalanırdım,
eşin ikna olabilecek birine benziyor, günlerden o da sikayetciymis zaten
siz gittiginizde de annesi günlerini bırakır bırakmaz, kendi bilir... fakat normalden daha kısa süre orada kalacagınız icin sayılı gun tez gecer, siz de o kadar bunalmazsınız
20 aylik kiz bebeklere biraz seyrek ve kisa gibi. Saci traslarsak daha gur cikar diyolar bilmiyorum. Sehir efsanesi mi?
Rezervasyon yaptiramiyorum. Cunku esimin kuzeni yazin evleniyor ve bu dugune mutlaka katilmam lazimmis. Dugun tarihi de belli degil.
Tüh kaçırdık geliniAnaaa o zaman olmaz. Bizimki uzmanligini tamamliyor. Memleketimden gitmem diyo.
Traslamak canini acitmayacaksa yapilabilir aslinda. Ama yaz geldi artik. Her goren soracak ne oldu kafasina diye. Bir kac kisiye cevap verdikten sonra,ucuncuye ne diycem sinirlenince :))ne de olsa bebek degil mi, trasla gitsin derdim ama kıyamaz herhalde insan :/
bu arada bir tanıdıgımın da dikis izleri vardı, sacları saglıklı olsun diye annesi hergun saclarını tarar, ozenle bakım yapar zeytinyagı vb seylerle güclendirmeye calısırdı.
simdi genckız oldu, bir gorsen saclarına hayran kalırsın...
genetik mi yoksa kullandıgı seylerin mi etkisi olmustu bilmiyorum.
sac diplerinde gozenekleri tıkıyor diyenler de var... ama uclara uygulanabilir belki.
Sizinki Kayseri'ye gelsin :)Tüh kaçırdık gelini
Haha oldduu canım, içgüveyi veremeyiz biz oğlumuzu.Sizinki Kayseri'ye gelsin :)
Haha oldduu canım, içgüveyi veremeyiz biz oğlumuzu.
Biz almıyoruz zaten, kriterlerimiz tutmadı. Siz alın bari kurtulsun adeninannesi.ayyy bizim iş yerinde de var bir yakışıklı 28 yaşında muhendis kız arıyoruz ona da.
Traslamak canini acitmayacaksa yapilabilir aslinda. Ama yaz geldi artik. Her goren soracak ne oldu kafasina diye. Bir kac kisiye cevap verdikten sonra,ucuncuye ne diycem sinirlenince :))
Biz almıyoruz zaten, kriterlerimiz tutmadı. Siz alın bari kurtulsun adeninannesi.
Sizinki Kayseri'ye gelsin :)
Biz almıyoruz zaten, kriterlerimiz tutmadı. Siz alın bari kurtulsun adeninannesi.
Bizimki 85'li.ayyy bizim iş yerinde de var bir yakışıklı 28 yaşında muhendis kız arıyoruz ona da.
Aslinda gitmeden cevre illerin tarihi mekanlarini iyice arastirip,2 gunde bir gezi ayarlamak cok iyi fikir. Hay aklinizla bin yasayin !Kayseri'de de ev gezmesi dışında yapılacak çok şey var. Bence eşinizin annesi az fedakarlık etsin; olmuyorsa da Kayseri'de plan yapın eşiniz ile dağa çıkın, Pınarbaşı mı bir yer vardı oraya gidin.
Nevşehir, Ürgüp, Göreme yapın; bir baraj gölü vardı; çevresinde de ormanlık yemek yeme yerleri vs. gezin işte; onlara da gelin deyin; gelmezler güne giderlerse de kendileri bilir.
Olur olur alalım. Oğlumuzun işi gücü yerinde, evler arabalar sırayla. Ama lise mezunu. Olursa gelip alalım hemenBenimkini verelim; öğretmen İstanbul'da yaşıyor; kadrolu değil ama belki iş bulursanız sizinkinin istediği yere gelir :)