- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
-
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
Ya benim anlayamadigim bunlar niye evlendiriyorlar ogullari madem dayanamayacaklar benimde oglum var Allah im gunah yazma beni oglumla imtihan etme ama oglum karisiyla mutlu olsun cani sag olsun yeter tabi gelinecek gidilecek ama bi sınırí olmasi lazimSelam guzel hatunlar..
Derdim su ki tatil olsun istemiyorum. Esimin senelik izinlerini bir taraftan sabirsizlikla beklerken,diger taraftan sıkıntıyla bekliyorum. Sene boyunca zaten esimle isinden dolayi pek zaman geciremiyoruz.
Ilk evlendigimiz zamanlar maddi sikintilar vardi. Butun tatilleri esimin ailesinin yaninda gecirdik. Zaten tanisma evreleri oldugu icin mecbur gidiyorduk. Esim de ailesiyle zaman gecirmek istiyordu tabi. Ustune ilk torun gelince iyice baglandik birbirimize. Her firsatta kendimizi esimin memleketinde bulduk.
Bu kadar muhabbet artmisken ben bu yaz senelik iznimizin enazindan yarisini esimle tatile giderek gecirmek istedigimi soylesem ayip olur mu? Torunumuzu doyadoya sevemedik diyecekler,bozulacaklar buyuk ihtimal. Cunku daha simdiden yiginla program yapmis kayinvalidem.
Ben hic hosnut degilim bu durumdan. Misafirleri bitmiyor,misafirlikleri,gunleri hic bitmiyor. Sabah baslayip,gece 12'ye kadar suren yemekli gunleri oluyor.
Tam bir gun zehirlenmesi yasiyorum.
Kendi annemin evinde bile bu kadar duramazken,baskasinin evinde o saatlere kadar oturmak korkunc oluyor benim icin. Alakali alakasiz her yere beraber gitmeliymisiz. Esime gore gitmezsek onlarin planlarini bozmus olurmusuz. Iyi de planlari bozuluyosa bizi cagirmamalari gerekmez mi? Benim ne isim var veli ziyaretinde? Kayinbabamin ogrencilerinin okul sorunlarini dinlemek zorunda miyim?
Gelmesek olmaz mi diye soruyorum. Olmaz ailece bekliyolar diyolar.
Senelik izinden esime hasret bir sekilde donuyorum. Bari 10 gun gezmeleri iptal etseler ne olur? Hani oglum geliyor,torunum geliyor beraber zaman gecirelim demeleri gerekmez mi? Ben yanlis mi dusunuyorum?
Olur olur alalım. Oğlumuzun işi gücü yerinde, evler arabalar sırayla. Ama lise mezunu. Olursa gelip alalım hemen
Sakin daha kötü oluyorkocaya çek restini, yeter bee dee vur yumruğu masaya.ne oluyor yüz verdik astar istediniz, yeter artık.ne olacaksa olsun.ben kölemiyim.yaa benimle tatile gelirsin ya da ben yapacagımı bilirim diyeceksin.
Ay bunu da kaçırdık, bu çocuğa kız bulamicaz sanırım.Olmadı galiba; bizim filozof hanım kabul etmez gibi. Kendisi Felsefe bölümü mezunu da...
Ayy bi bacim olsaydi da verseydim :)Olur olur alalım. Oğlumuzun işi gücü yerinde, evler arabalar sırayla. Ama lise mezunu. Olursa gelip alalım hemen
Benim bi tanidigim var. Misir'da seriat fakultesi okudu. Olar miAy bunu da kaçırdık, bu çocuğa kız bulamicaz sanırım.
Bizimki 85'li.
Valla şeriat meriat halanın çok işine gelir de oğlumuz ister mi bilemedimBenim bi tanidigim var. Misir'da seriat fakultesi okudu. Olar mi
canım ya çok haklısın. eşinle bu durumu konuş bence bu ne ya. başkalarını kırmayacam diye yılda bir olan iznini mahvediysun. çok özlüyolarsa yıl içinde onlar gelsin torunlarını görmeye.Selam guzel hatunlar..
Derdim su ki tatil olsun istemiyorum. Esimin senelik izinlerini bir taraftan sabirsizlikla beklerken,diger taraftan sıkıntıyla bekliyorum. Sene boyunca zaten esimle isinden dolayi pek zaman geciremiyoruz.
Ilk evlendigimiz zamanlar maddi sikintilar vardi. Butun tatilleri esimin ailesinin yaninda gecirdik. Zaten tanisma evreleri oldugu icin mecbur gidiyorduk. Esim de ailesiyle zaman gecirmek istiyordu tabi. Ustune ilk torun gelince iyice baglandik birbirimize. Her firsatta kendimizi esimin memleketinde bulduk.
Bu kadar muhabbet artmisken ben bu yaz senelik iznimizin enazindan yarisini esimle tatile giderek gecirmek istedigimi soylesem ayip olur mu? Torunumuzu doyadoya sevemedik diyecekler,bozulacaklar buyuk ihtimal. Cunku daha simdiden yiginla program yapmis kayinvalidem.
Ben hic hosnut degilim bu durumdan. Misafirleri bitmiyor,misafirlikleri,gunleri hic bitmiyor. Sabah baslayip,gece 12'ye kadar suren yemekli gunleri oluyor.
Kendi annemin evinde bile bu kadar duramazken,baskasinin evinde o saatlere kadar oturmak korkunc oluyor benim icin. Alakali alakasiz her yere beraber gitmeliymisiz. Esime gore gitmezsek onlarin planlarini bozmus olurmusuz. Iyi de planlari bozuluyosa bizi cagirmamalari gerekmez mi? Benim ne isim var veli ziyaretinde? Kayinbabamin ogrencilerinin okul sorunlarini dinlemek zorunda miyim?
Senelik izinden esime hasret bir sekilde donuyorum. Bari 10 gun gezmeleri iptal etseler ne olur? Hani oglum geliyor,torunum geliyor beraber zaman gecirelim demeleri gerekmez mi? Ben yanlis mi dusunuyorum?
Selam guzel hatunlar..
Suan torun sevgileri korkunc boyutta. Onlarin istedikleri sey su sanirim;çözüm bulamayacak ne var ben tatilin yarısını şurda geçirmek istiyorum diyeceksin kim ne karışır ki
Esimin ailesini seviyorum aslinda. Misafirler olmasa,ya da misafirlige gidilmese serin memleket yayilip yatariz. Ama bizi hem israrla cagirip,hem de hicbir programlarini iptal etmemeleri cok sinir bozucu.yazdıgınız herseyi yasadım ben inanın.. ilk yıllarda birşey diyemedim çünkü ailesini özlüyor hep empati yaptım, fakat sonra baktım ki ben kızım ve eşim basbasa bir tatil yapamıyoruz!!!!!!!!!!!! bu cidden cok canımı sıkmaya basladı, çalışıyoruz cok kısıtlı iznimiz var ondada cümbür cemaat geciyo.. eşimle konustum kızımla ve senle basbasa tatıl ıstıyorum dedım.. sadece biz olalım dedım.. anlayısla karsıladı.. şimdi onun ailesine bayramda falan gidip, iznimizide kendi çekirdek ailemize saklıyoruz.. seni anlıyorum ama çözüm bul, bu sekılde olmuyo çok iyi biliyorum..