Senelik izinlerimiz cehennem !

bence 20 gün orada kalıyorsanız onlarda''sevdik doyduk hadi kendi işimize bakalım sizler de bize takılın'' a getiriyorlar mevzuyu bir kaç günden sonra.

yoksa cok özlemiş olsalar ya da doyamasalar her arayana çağırana ''torunum oğlum kızım geldi bu ay bizi mazur görün sonra bulusurz'' diyerek size yönelik plan yaparlardı.

bence 20 gün cok uzun hiç olmazsa 1 haftasını kendiniz için geçirmelisiniz özellikle böyle bir muamele varken.
ve eşiniz de ''anne güne katılmaya gelmıyoruz kı sizi görmeye geliyoruz '' diyerek tepkisini söylemeli siz varken güne katılmaya gittiğinde.
Ikilemdeyim biliyo musunuz? Bir de planlara bizi dahil ederken sanki biz cok seviyoruz gibi sevincle anlatiyor kayinvalidem.

Konusun kayınvalıdenızle anlatın sıkıntızı anlayacaklardır muhtemelen

Bırde konuyla alakasız sızı uzmek için sormuyorum lütfen yanlıs anlamayın bır yazınızı okudum evladınıızn sağlık durumuyla ilgili

Suan nasıl amelıyat oldu mu

Konusun kayınvalıdenızle anlatın sıkıntızı anlayacaklardır muhtemelen

Bırde konuyla alakasız sızı uzmek için sormuyorum lütfen yanlıs anlamayın bır yazınızı okudum evladınıızn sağlık durumuyla ilgili

Suan nasıl amelıyat oldu mu
Kizim cok iyi,tesekur ederim. Ameliyatin uzerinden 16 ay gecti. Kafasindaki sekil bozuklugu buyuk oranda duzeldi.

Ben esimle ailesinin onayi olmadan evlendim. Evlendikten sonra tanistik. Birbirimizi tanima evresinde zaten defalarca hislerimi soyledim. Gaz maz vermedim.

ama yanlış
eşin senin aileni çok mu iyi tanıyodu o neden tanışma kaynaşma işine girmedi, ya da torun bi tek eşinin ailesinin mi

kayınvalidene sıkıntınızı anlattınız mı,siz her sene kuzu kuzu şikayet etmeden gidiyorsanız,sizin bu gezmelerden hoşnut olduğunuzu düşünüyor da olabilir.
Gece 22.00'da pilimin bittigini hep soyluyorum aslinda. Gezmelerden hoslanmadigimi da. Ama duymazliga geliyor zannedersem. Buyuklere ayak uydurmak lazim onlara gore. Arada laf cakiyor anliyorum :)

20 gün izin var; bildiğim kadarı ile kendi aileniz ile aynı şehirdesiniz o nedenle izinde eşinizin ailesinin şehrine gidiyorsunuz.

O şehir tatil yapılacak güzergahlara uygun ise önce kv ye gidin; oradan 5 gün tatile; sonra kv ye gidip dönün...

Şehir tatil ile uyumlu bir yer değilse kv ye gidip rezervasyonumuz var; ancak 10-12 gün kalabiliriz; onu dolu dolu geçirebilelim deyin ve tatile de gidin.

Kızınızı da ileri sürün onun da denize güneşe ihtiyacı var.

Ama eşinizin ailesi ilginçmiş gerçekten; sürekli gezmede; hadi akraba olsalar anlarım; şehir dışından gelince akrabalar da görüşmek istedi deseler de, veli görüşmesine de sizi niye götürüyorlar kii

eşiniz ailesiyle arayı sonradan yapınca korkuyor tekrar sıkıntılar yaşamaktan. bunu anladım anlattıklarınızdan.

sizler ne iş yapıyorsunuz tam olarak bilemiyorum ama izinlerinizi söylemek zorunda değilsiniz. ya da başka bir şeye izin kullandığınızı söyleyip 10 güne indirin ziyaretleri. yani yanınızda kalmak istemiyoruz imajı vermeyin de başka bir yerde kullanmak zorundaymış gibi hareket edin. böyle böyle onlarda duruma alışırlar sanırım..

20 gün izin var; bildiğim kadarı ile kendi aileniz ile aynı şehirdesiniz o nedenle izinde eşinizin ailesinin şehrine gidiyorsunuz.

O şehir tatil yapılacak güzergahlara uygun ise önce kv ye gidin; oradan 5 gün tatile; sonra kv ye gidip dönün...

Şehir tatil ile uyumlu bir yer değilse kv ye gidip rezervasyonumuz var; ancak 10-12 gün kalabiliriz; onu dolu dolu geçirebilelim deyin ve tatile de gidin.

Kızınızı da ileri sürün onun da denize güneşe ihtiyacı var.

Ama eşinizin ailesi ilginçmiş gerçekten; sürekli gezmede; hadi akraba olsalar anlarım; şehir dışından gelince akrabalar da görüşmek istedi deseler de, veli görüşmesine de sizi niye götürüyorlar kii
Akraba gunu ayri,yazlik evdeki komsu gunleri ayri,kislik evdeki komsu gunleri ayri,arkadas gunleri ayri.. Daha sayamadigim yiginla gun. Onlar geliyor,biz gidiyoruz. Veli ziyaretleri tam eziyet. Gittigimiz evler kristallerle,yurtdisindan alinmis pahali objelerle dolu.
Cunku kayinbabam ozel okulda hoca.
Yemin ederim kizim bi sey kiracak diye terliyorum.

yerinde olsam simdiden programımı ayarlar erken rezervasyondan faydalanırdım,
eşin ikna olabilecek birine benziyor, günlerden o da sikayetciymis zaten :KK49:
siz gittiginizde de annesi günlerini bırakır bırakmaz, kendi bilir... fakat normalden daha kısa süre orada kalacagınız icin sayılı gun tez gecer, siz de o kadar bunalmazsınız :KK24:

X