Senelik izinlerimiz cehennem !

konunun din ile alakası yok .

hangi ilde yaşıyorlar ?

Bir arabaşı gunune gittik. Esime dedim ki 'lutfen saat 10'da kalkalim. Annenler otursun,biz erken kalkalim.'
Ben daha fazla duramiyorum hicbir yerde zaten.
Ama kalkis saatimiz yine 12'yi buldu. Kizim uykusuzluktan aglamaya baslayinca ancak musaade isteyip cikabildik.
Arabada bayagi tartistim. "E ayip olurdu babama ondan once kalkalim demek"
Yahu niye ayip olsun? Biz onlardan once kalksak ne olurki?

senin ailenle ayni sehirdemiydiniz adencim?
haklisin, esinle beraber vakit gecirmek istemen cok dogal..
esin de ailesinin planlari diye bsy diyemiyodur ama demeli.. yani onceden onlara sizin yaptiginiz plani anlatirsa, suraya gidicez filan gibi, onlar da ona gore davranir..

Evet 1 sene daha burdayiz. Seneye istikamet Ankara ins :)
Evet plan yapip onlari da davet etme fikri cok mantikli geldi.

Ooo iyiymis :)
Ya bir de akrabalari diyor ki;
"Kocan tayinini buraya alsin da,gidecek bir yerimiz daha olsun"
Ayyyy saka gibi :)
Az daha 'yok artik' diyecektim.
hayat hep evlerde geçer orada .Saat dokuzdan sonra kuş uçmaz sokaklarda .
Tek başına bir bayan görünce o saatte yaftayı yapıştırıverirler .

İstisnaları tabii ki vardır.örneğin bizim ailemiz . :)

hayat hep evlerde geçer orada .Saat dokuzdan sonra kuş uçmaz sokaklarda .
Tek başına bir bayan görünce o saatte yaftayı yapıştırıverirler .

İstisnaları tabii ki vardır.örneğin bizim ailemiz . :)
Isin dogrusu eskiden oyle oldugunu bilmiyordum. Ama suan pek yok galiba. Cunku hic duymadim.
Gorumcem falan arkadas cevresi,akraba kizlari gayet rahatlar. Bir kisitlama gormedim.
Ama evde durmayi istememelerinin sebebini anlayamadim. Cocukluklarina inelim diyecem ama hangi birinin?

Yaaa yazık ya sana canım, açık açık konuşsan kv ile kp le, ben başka yerde biraz tatil yapmak istiyorum de, çocuğumuz babası ve ben, tek başımıza de. Olmazmı

Yaaa yazık ya sana canım, açık açık konuşsan kv ile kp le, ben başka yerde biraz tatil yapmak istiyorum de, çocuğumuz babası ve ben, tek başımıza de. Olmazmı
Onu direk soylersem incinirler diye,yukarida bir arkadasin verdigi tavsiyeyi uygulayacagim. Program yapip onlari da davet edecegim.
Inanin onlarla olmaktan mutsuzluk duymuyorum. Tek gezeyim derdinde de degilim. Serin yerlerde beraber dinlensek de olur.

Gidilen yerlere bizi de goturunce torundan da mahrum kalmamis oluyolar kendilerince.
Uzak şehirlerdesiniz sanırım
bizim de aynı durum iznin yarısı benim ailem de yarısı kayınvalidemde geçiyor
Allahtan iznimiz 1 aya çıktı 1 haftada ailece tatil yapıyoruz
eşinize bu durumu anlatın baş başa kalmak istediğinizi söyleyin belki fikri değişir

Anlıyorum canım, evet çok iyi bir fikir mutlaka önermekte fayda var. Bende aile içi kırgınlıkları sevmem, orta yol en iyisi, bol şanslar. Mutlaka sonuçdan haberdar et canım.

Suan torun sevgileri korkunc boyutta. Onlarin istedikleri sey su sanirim;
hem planlarimiz bozulmasin,hem de torunumuz gozumuzun onunde olsun nereye gidersek gidelim.

sırf onlar torun sevecekler diye zaten sayılı geçen tatil günlerini orada geçirmenizi istemek çok bencilce, üstelik sen de yoruluyormuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…