Senden eşlik beklemiyorum artık, hiçbir şey yapmanı da istemiyorum, ne yaparsan yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bortecineee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
2.738
5.356
158
Ben çok yoruldum artık. 2 yaşında bir kızım var, 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyorum. Eşimi de buradaki üyeler anlattığım kadar biliyorlar. Eşim sahurdan bu saate kadar yattı, hep böyle. Kızım beni hiç rahat bırakmıyor, evde bir iş yapsam sürekli meme veya başka birşey isteyerek veya yapmaması gereken şeyleri yaparak, dokunmaması gereken şeylere dokunarak veya ağlayarak beni çok yoruyor ve işlerim hep yarım kalıyor veya yapamıyorum ve doldum biriktim açıkçası. Eşim de niye ağlıyor niye kızıyorsun vs diye bana kızıyor ve çocuğun bana yapıştığından herşeye yetişemediğimi gördüğü halde azıcık oturup kendşme zaman ayırmak istemem ona batıyor ve şu saatte kalktın bu saat oldu hala heryer aynı duruyor diye laf ediyor.

Kızım ağlarken ben ağladığımda yaptığım hareketleri yapmaya başladı. Psikolojik olarak o kadar yorgunum ki sinirlendiğimde kendi kafama vuruyorum kızımda aynısını yapıyor ağlarken. Eşimde bugün bunu görünce çocuğun olduğu kapıyı kapatıp, senden hiçvir şey beklemiyorum artık, ne bana eşlik yap ne bana yemek yap hiçbirşey istemiyorum, bundan sonra bana neden benimle konuşmuyorsun neden benimle ilgilenmiyorsun da deme artık. Kaçta kalktın kaç saat oldu hala birşey yapmamışsın. Bu zamana kadar hiç değişmesin hiçbirşey yapmadın, artık hiç yapma istemiyorum, istediğin gibi gez, istediğin yere git, ama bana karışma artık. " dedi. Çocuğu da alıp parka götürdü. Bu mübarek ayda canıma kıymak istiyorum artık gördüğüm bu muameleden dolayı, anlaşılmadığım için, değersiz görüldüğüm için deliriyorum artık. Sadece kızımı düşündüğüm için yapamıyorum. Kızım ben öldükten sonra bu ailenin elinde kalsın istemiyorum, anne niye beni bırakıp gittin diye bana kızsın istemiyorum. Ama çok yoruldum. Hiçbirşey yapamıyorum, ne ders çalışabiliyorum ne de doğru düzgün ev işlerimi halledebiliyorum. Kendimi eksik hissediyorum, benden ne ev hanımı, ne anne olmazmış hiçbir şey bana yakışmıyor, ben ne kötü bir insanmışım. Ne evladıma doğru düzgün annelil yapabiliyorum ne eşime karılık, ne kötüymüşüm ben böyle.

Sizin kacta kalktiginizi sorgulayana kadar insan olan aksam 5e kadar uyur mu diye sorgulasın. Alip cocugu 2 saat gezdiremiyor muymus. Ne guzel hem cocukla ilgilenmeyecek hem hizmet bekleyecek. Sizde kafaniza vurmayin lutfen kendinize yazık. Terbiyemi bozmak istemiyorum ama eşinize akliniza gelebilecek tum kotu sifatlari soyledigimi varsayin

Baba olarak kizina karsi sorumluluklari neymis beyefendinin? Hani sizin anneliginizi, eşliginizi sorguluyor ya. Baba ne yaparmis? Cani isteyince parka goturmekten ibaret miymis görevleri?
Cogu konuya bosanin yazıyorum. Sizede yazacagim.
Insanin yasayacak bir ömrü var, 1 dakika sonra hayatta olacagimizin garantisi yok. Kimse cocugu icin bu adami cekiyor diye sizi takdir etmeyecek, kimse fedakarliklarinizi görüp ömür boyu sizi anmayacak, kimse iyiki boyle davraniyorsun demeyecek. Inanin öldükten sonra unutuluyorsunuz. Kimse icin sinir krizleri gecirmeye degmez. Eşin de olsa, cocugunun babasi da olsa değmez. Bosayin gitsin

Ay bende cok simir oldum 3.yorumu yazmaya hazirlaniyodum. Bu nedir boyle ya sanki osmanli padisahi, triplere bak
Ya bu erkek cocuk analarına normal insan evladi nasil yetiştirilir dersleri verilmeli yemin ediyorum onlarin yüzünden cekiyo kadinlar bu eziyeti. Ne vicdanlari var, ne insanlikla alakalari

Ya bu erkek cocuk analarına normal insan evladi nasil yetiştirilir dersleri verilmeli yemin ediyorum onlarin yüzünden cekiyo kadinlar bu eziyeti. Ne vicdanlari var, ne insanlikla alakalari

Kesinlikle katılıyorum. Eli, kolu, beyni yokmus gibi surekli hizmet ederek cocuk yetistiriyolar. 40ina gelse bile ayni davraniyolar. Belli bir yaşa gelip karnini doyurmayi beceremeyen adamin zekasinda sıkıntı vardir. Nasil kendilerine bunu yakistiriyor koca koca adamlar anlamıyorum. Daha cok sey soylerdim de neyse

Çok üzgünüm şu an. Lütfen kendinize zarar vermeyin. Lütfen sağlıklı düşünmeye çalışın. En doğru kararı vereceğinize eminim.
Kendinize yeteri kadar yemek yapın veya sipariş edin yetişemiyorsanız veya yapmayın hiç. Bakın o kadar uğraşıyorsunuz yetişeyim diye kim takdir ediyor sizi. Emin olun çocuğunuz da etmeyecek. Sizi anlıyoruz buna burdaki tüm kadınlar adına yemin edebilirim. Evin işleri için kimseninki yetişmiyor. Kimse tertemiz değil. Yardımcı tutun mümkünse. Mümkün değilse yaşanacak kadar temizleyin. En önemlisi de kendi değerinizi kocanızın gözünden biçmeyin kendinize.

Sizin kacta kalktiginizi sorgulayana kadar insan olan aksam 5e kadar uyur mu diye sorgulasın. Alip cocugu 2 saat gezdiremiyor muymus. Ne guzel hem cocukla ilgilenmeyecek hem hizmet bekleyecek. Sizde kafaniza vurmayin lutfen kendinize yazık. Terbiyemi bozmak istemiyorum ama eşinize akliniza gelebilecek tum kotu sifatlari soyledigimi varsayin

Baba olarak kizina karsi sorumluluklari neymis beyefendinin? Hani sizin anneliginizi, eşliginizi sorguluyor ya. Baba ne yaparmis? Cani isteyince parka goturmekten ibaret miymis görevleri?
Cogu konuya bosanin yazıyorum. Sizede yazacagim.
Insanin yasayacak bir ömrü var, 1 dakika sonra hayatta olacagimizin garantisi yok. Kimse cocugu icin bu adami cekiyor diye sizi takdir etmeyecek, kimse fedakarliklarinizi görüp ömür boyu sizi anmayacak, kimse iyiki boyle davraniyorsun demeyecek. Inanin öldükten sonra unutuluyorsunuz. Kimse icin sinir krizleri gecirmeye degmez. Eşin de olsa, cocugunun babasi da olsa değmez. Bosayin gitsin
Akşam göreve gittiği için bekçi olduğu için sahurdan sonra uyuyor, birde ramazan diye geç kalkıyor. Kendi yaptıpı en ufak birşeyi büyütür sanki herşeyiyle kendisi ilgileniyor gibi. Evde ev işlerine yardım ediyor ama ettiği yardımı da başa kakıyor. Karı gibi adamım diye söylenir. Eltimle kıyaslıyor(söylemese de farkındayım çünkü evlenmeden önce yengem çok iyi bir anne eşimin de öyle olmasını isterim gibisinden konuşmuştu) aramızda çıkan büyük bir kavgadan sonra eltim de bana daha fazla fedakarlık yapmalısın evlilik fedakarlık istiyor, onun istediği gibi davranmaya çalış işte ailene sık gidiyorsan 2 haftada bir git vs daha az git, rahatsız oluyor vs demişti ben eşime sorduğumda da rahatsız olmuyorum demişyi ama başka bir tartışmada zırt pırt ordayız demişti yani ikiyüzlğ davranıyor. 7 yaşındaki yeğeni bana "yenge kızını bizim yatağımızdan düşürmüşsün, niye başında beklemedin uyurken." siye bağırmıştı kaynanamın dolduruşu ile ve eltime kızın bana sesini yükseltti şlk defa dedim diye ben saygısız oldum, yeğenine saygısızlık yapmış oldum. Yengesi başörtülü ama Sütyeninin desenine kadar gösteren bir gömlek giydiğinde abla iç çamaşırın belli oluyor diye kşmae yokken uyardığım için ben saygısız oldum. Annesine anne gelirken haber verin sürekli sürpriz yapmayın dedim diye ben ailesini evden kovmuş oldum. Neler nelerrrr, doğdupundan beri kızımın altını 4 kere anca temizlemiştir, üzerine kıyafet bile giydiremez yemeğini bile yedirmez. Kızıma blw denediğim için kızım hep kendisi yer yemeğini aynı odada olduğu halde ben niye çocuk yemek yerken başında durmuyorum diye bana kızar.

Eşiniz sizi aldatıyor bu psikolojik baskı bu yüzden.

Tüm yük sizde olunca tabiki kafayı yersiniz.

Kızınız da sizin mutsuzluğunuzdan mutsuz.

Umarım kendinizi toparlayıp bu ayıya yol verirsiniz.

Bir de yengeci imiş ıyyyy hiç çekilmez.

Kıyas yapmak istesen sen de kıyas yaparsın sen de milletin kocasıyla kıyasla ozaman 😒

Bu evlilik düzelmez sakın 2. Cocuğu yapmayın ders çalışıyormuşsunuz ağırlık verin atanıp basın tekmeyi

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X