Senarist Kızımızın Diyet Günlüğü

canım biz iki yıllık evliyiz evimiz barkımız vardı çok şükür ercişte görev yapıyorduk evimiz depremde yıkıldı eşim deprem tayininden memlekete atandı ardından da ben 5 aylık bir süreden sonra eş durumundan yanına geldim.. biraz parasal anlamda zor durumdayız o yüzden eylüle kadar eve çıkamicaz çünkü bizim kıyafetimiz bile yoktu öyle anadan doğma kaldık hastanede depremin ertesi günü.. herşeye sıfırdan başlayınca da böyle oldu malesef.. ikimizde devlet memuru olduğumuz için hiçkimseden ve devletten yardım da görmedik.. inşallah eylüle toparlarız :106:

bu arada 108,9

canım pirinç lapası ödem atmak için yapılıyor ben hastalık dönemimin ikinci gününden başlayıp 3 gün iştahımı da frenlemek amacıyla ilkkez bu aydan başlamak üzere yapıyorum işte.. Dukan benim diyetim buna çok içten inanıyorum ben artık Daha dukan yapıp da ben zayıflamadım diyeni duymadım ama çoğu insana göre çok zor bi diyet :106:

Tamam canım ben almışım kitabını ama okumamışım. Akşam bakacağım Dukan'a..
Bende de ödem var. ( Kortizon kullanmıştım birde zaten) Pirinç lapasına da bakacağım :44:

canım ramazandan sonra dukana başlicam.. bizim kilomuz için 5-7 gün atak var sen bi kitabı oku da beğenirsen beraber yaparız belkim

Dukana başladım 1 ay yaptım şimdi 101,8 kiloyum ve gerçekten Dukan benim severek yapabileceğim ve rahatlıkla kilo verebileceğim tek diyet fakat ben artık özel birşey yapacak enerjiyi kendimde bulmuyorum.. Dukan'a destek yok evimde.. Gizli gizli yapayım dedim o zaman da Dukan'ın tadı yok.. Ve benim tüm enerjim sanki bugün yokolup gitti

Özel hiçbirşey yapmicam zayıflamak adına.. Sadece iş yerimden çıktıktan sonra (17-18 civarı) asla hiçbirşey yemicem.. Oruçlu gibi akşam orucu yani Umarım işe yarar ama yaramaması da umrumda değil artık.. Plan yapıp hayal kurmaktan gına geldi.. benim artık yapabileceğim tek şey bu.. Bi de Dukan yapabilirdim ama kocamın o konuda katı bir desteksizliği var.. Hiçbir şekilde kıramadım bunu..

Allahımdan yardım diliyor ve akşam 5-6 dan sonra yemek yemiyorum

Şifa Niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…