sen yeter ki aldat..

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
artık aldatmak o kadar kolay kii sen yeter ki iste bunun için siteler bile var
bugün bi siteye rastladım
yalnızca aldatmak isteyenler tek gecelik ilişki isteyenler gelsin yazıyordu..
böyle siteleri nasıl kurabiliyolar nasıl insan bunlar pes diyorum bu kadarına :1shok:

evet oyle bi site duydum hatta ozellikle evli olanlarin aldatmasi icin kurulmustu....
valla butun ulkeleri gectik bu aldatma konusunda cok ciddiyim...bi arastirma yapilsa elin gavuru dedikleri yabancilar cok daha masum kalirlar bizimkilerin yanında

evet evlilerin aldatması için kurulmuş bi site bahsettiğim..
böyle bi işe vesile olan o sitenin kurucuları çok mu mutlu oluyolar acaba :uhm:
aklım almıyo yaa

allah ıslah etsin.

çoluğumuzu,çocuğumuzu,yuvamızı korusun.
insanklar daha fazla ne kadar azacak merak ediyorum.

milyonlarca da uyesi vardir kesin
sitenin adi da evlere senlik zaten, oyle bi adi var ki insanin gidip oraya uye olanlari bogasi geliyor

Çevremde tanıdığım bir ağbi var yaşı 40 civarı adam evli çoluklu çocuklu
Ama arkadaşlık sitesine üye olduğunu duymuştum
Karısınında hiç bir şeyden haberi yok işyerinde yiyor bu haltı çünkü
Eşlerini bu şekilde ihanete uğratan tüm erkeklerin topu cehennemekötükedihüso

Kötüler zeki insanlar oluyor herhalde.aldatmak isteyenler girsin diye siteler kuruyorlar, diğerleri de burdan günü birlik ilişkiler yaşıyor.Erkekleri suçlamamak lazım çünkü burda yine evli olduğunu bilen (belki de kendisi de evli) kadınlar var.Allah çocuklarımızı korusun ne diyelim.Onların zamanında Dünya ne hale gelecek kim bilir?:bbo:

işte bazı insanlar böyle bayalaştılar.bu insanlar nasıl insanlarsa hayret ediyorum.

insanların birbirlerini daha kolay aldatabilmeleri için uğraşıyolar sağ olsunlar
bunların üstünden para kazanıyolar serbestçe
yasaklanması lazım da devlet hangi birine yetişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…