- Konu Sahibi Mutlutiramisu
Nisanlin sen emin ellerde yabanci bi sehirde yanliz olmadigina sevinmesi gereken yerde evet cok sacmalamis... insan bi dusunur bu kizin basina bir is gelse benim sucum olur diye ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum okuyuncada ilk akkıma süpriz geldi nişanlısınız ama bi evlilik teklifi gelebilir diye düşündüm M MutlutiramisuBen de sürpriz yapacak diyenlerdenim.
Mantıklı izah bulamadım.
Kendisi gelmiyor tamam ama ailenin sana refakat etmesine gerek yok demesi çok şüpheli bir durum.
Sonuçta evleneceği insansın senin emniyetli ve rahat yolculuk etmen işine gelir.
Bence senden önce ya da senden sonra oraya gelecek ve sürpriz yapacak sana.
Yanlis anlama yol yakinken ayrilNisanlim bugun o kadar sacma davrandi ki anlayamiyorum. Anlamlandiramiyorum.
Haftaya baska bir sehirde mulakatim var, pazar gunu. Nisanlima oraya gidecegimi soyledim. Ben gelemem yorgunum dedi. Olabilir tamam dedim sen dinlen. Bu arada annem ve babam da mulakatimin oldugu yere 3 5 gunlugune tatile gideceklerdi 2 hafta sonra ama benim bu isim cikinca erkene alabileceklerini soylediler arabayla rahat rahat gidelim diye.
Ben de nisanlima tamam dedim ben annemlerle gideyim.
Yok sen yalniz git dedi.
Ne demek simdi bu ???? Sen ne diyosun dedim niye yalniz gidecekmisim kem kum etti. Konusmuyorum konusmak gelmiyor icimden. Ailem ona hic bir sey yapmadi. Cok da deger verdiler ama onun su soyledikleri o kadar kirdi ki beni anlatamam.
Ne simdi bu? Ne yapmaya calisiyor sizce ?
Cok uzgunum
Not :Biz ev bakmaya basladik. Bi ev bulduk kira da indirim de yapacagini soyledi ev sahibi.
Annesi, ogluma asik olmasin kadin ondan mi yapti indirimi dedi. Ben de ne alakasi var soylenecek sey mi bu dedim.
Bi hafta once bu oldu. Sanki bi haftadir bu adam benim aileme tavir almis durumda. Bugun de sen yalniz git dedi. Cok cok kirildim.