• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen yalniz git

Nisanlin sen emin ellerde yabanci bi sehirde yanliz olmadigina sevinmesi gereken yerde evet cok sacmalamis... insan bi dusunur bu kizin basina bir is gelse benim sucum olur diye ..

Ben de sürpriz yapacak diyenlerdenim.
Mantıklı izah bulamadım.
Kendisi gelmiyor tamam ama ailenin sana refakat etmesine gerek yok demesi çok şüpheli bir durum.
Sonuçta evleneceği insansın senin emniyetli ve rahat yolculuk etmen işine gelir.
Bence senden önce ya da senden sonra oraya gelecek ve sürpriz yapacak sana.

Ben de sürpriz yapacak diyenlerdenim.
Mantıklı izah bulamadım.
Kendisi gelmiyor tamam ama ailenin sana refakat etmesine gerek yok demesi çok şüpheli bir durum.
Sonuçta evleneceği insansın senin emniyetli ve rahat yolculuk etmen işine gelir.
Bence senden önce ya da senden sonra oraya gelecek ve sürpriz yapacak sana.
Katılıyorum okuyuncada ilk akkıma süpriz geldi nişanlısınız ama bi evlilik teklifi gelebilir diye düşündüm M Mutlutiramisu

nısanlıyken yorgunum dıye sızı mulakata goturmeyen evlıyken ne yapar bılemedım...eger arkadasların dedigi gibi suprız felan yoksa ortada cok tembelın bırı derdım

Şuan sorun basit gibi görünse de ilerde daha büyük sıkıntılar çıkacak annesini samimiyetten uzak ve Geveze buldum şahsen. Iyi düşünün.nişanlılikta insanlar aslında ne olduklarını çok iyi gösteriyorlar

Nisanlim bugun o kadar sacma davrandi ki anlayamiyorum. Anlamlandiramiyorum.
Haftaya baska bir sehirde mulakatim var, pazar gunu. Nisanlima oraya gidecegimi soyledim. Ben gelemem yorgunum dedi. Olabilir tamam dedim sen dinlen. Bu arada annem ve babam da mulakatimin oldugu yere 3 5 gunlugune tatile gideceklerdi 2 hafta sonra ama benim bu isim cikinca erkene alabileceklerini soylediler arabayla rahat rahat gidelim diye.
Ben de nisanlima tamam dedim ben annemlerle gideyim.
Yok sen yalniz git dedi.
Ne demek simdi bu ???? Sen ne diyosun dedim niye yalniz gidecekmisim kem kum etti. Konusmuyorum konusmak gelmiyor icimden. Ailem ona hic bir sey yapmadi. Cok da deger verdiler ama onun su soyledikleri o kadar kirdi ki beni anlatamam.
Ne simdi bu? Ne yapmaya calisiyor sizce ?
Cok uzgunum :KK43:

Not :Biz ev bakmaya basladik. Bi ev bulduk kira da indirim de yapacagini soyledi ev sahibi.
Annesi, ogluma asik olmasin kadin ondan mi yapti indirimi dedi. Ben de ne alakasi var soylenecek sey mi bu dedim.
Bi hafta once bu oldu. Sanki bi haftadir bu adam benim aileme tavir almis durumda. Bugun de sen yalniz git dedi. :KK43:Cok cok kirildim. :KK43:
Yanlis anlama yol yakinken ayril

Sürpriz falan yok adam bildiğin odun. Sen annesine çıkıştığın için o da tavır almış aklınca.

Kaynanan olacak kişiden çekeceğin var bence.Artik ne dediyse oğluna durum bu hale gelmiş. Ama burdan cikaracgin önemli dersler var haberin ola.
1. Kaynanam patavatsiz, nerde ne konusulacagini bilmiyor.
2. Nişanlın annesinin sozunden çikmıyor. Çunkü olaylari mantikli degerlendiremedigi ortada. Bir annesinin lafina bir de senin tepkine bakarak senin haklı oldugunu gayet rahat gorebilirdi ama o görmemeyi tercih etti.
3. Bu dönem en guzel döneminiz olmaliydi gözu senden başkasini görmemeli kulagi senden baskasini duymamaliydi ama annesini dinledi.Bu da seni nereye koyduğunu gösterir.
4. Nişanlın inatçı ve gereksiz yere hem de. Aklı sıra bu şekilde sana hatani gostermeye calisiyor ama ortada hata yok emin ol.
5. Ailenle git ve gez kafa dağıt.takmayın şu erkekleri onlar sizin pesinizden koşssun düsünme bile. Canı isterse...
(BAK BU DÖNEM İNSANIN GÖZÜ KÖR OLUR. İLERDE GECMISE DONDUGUNDE ASLINDA KENDILERINI TAAAA NİSANLIYKEN SANA TANITTIKLARINI AMA SENIN ANLAMADIGINI ANLAYACAKSIN.BU YÜZDEN DAVRANIŞLARI ÖNEMSE. HEPSINI ANALİZ ET VE ANLAMAYA ÇALİŞ.)
Not: ilişkilerde boyle çalkantili dönemler hep olur.OLayları oldugundan büyuk hale getirmeyin. Umarim mutlu olursun...

Sürpriz yapmanın sırası mı yahu? Mülakat bu yani.Bunun sürprizi mi olur? Önceden planlanır ki her şey insanın kafası rahat etsin.Siz orda mülakata odaklanacaksınız , tek gidiceğinizi düşününce iyice stres olucaksınız.Böyle bir işte sürpriz olmaz.

Yalnız sürpriz yoksa ve nişanlınız öylesine yalnız git dediyse seyreyle o zaman gümbürtüyü.Hem kendi gelmemiş hem de ailenizle gitmenize de mani olmuş olacak.Bence siz planlarınızı kendinize göre yapın.Onun sürpriz yapma ihtimaline göre değil.

Back