• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen yalniz git

Degil hic degil. Ben anlayamiyorum:KK43:
Bana da çok saçma geldi. Ama şöyle düşünüyorum
Aileniz oraya tatile gidiyorsa bu nişanlı da size gelmiyorum diyip sürpriz falan yapacaksa baş başa kalmak için
Anne ve babanıza neden gidiyorlar çok saçma diyebilir planı altüst olacağı için. Çünkü başka bi açıklaması yok tek git demenin ben direkt böyle anladım.
Açık açık sürpriz. Siz neden başka birşey düşündünüz ki ?

Son düzenleme:
Kayinvalidem aman Allahim.
Yani o kadar cok ovuyor ki oglunu. Ben oglundan soguyorum bazen.
Ogluma herkes asik asik asik.
Surekli boyle. Nisanlim da hic oyle degil. Mutevazi anlayisli.
Suana kadar da bi yanlisini gormedim ama su son olaylar o kadar canimi skti ki.
Aldirmayin yaa su sacmaligi cogu kv yapiyor inanin ;) ya hic duymamis gibi yapacaksiniz ya da yalnizken guzel cevaplar vereceksiniz. O zaman geri cekiliyor bu cins ;)

Offf benim de oglum var allah korusun boyle sacma davranislara girersem beni uyarin diyorum cevreme

Insan mutlu olacagi yerde boyle yapmasi ilginc. Annesine bisey mi dedinizde sizin ailenize tavir yapti?

Benim de eşim evlenme teklif etme planı yaparken evde tek kalsana ailen gelmesin daha yanına demişti. Benim de aklıma sürpriz geldi. Bence o da gelecekti yanınıza. Ailenizle gideceğinizş öğrendiğinde hevesi kursağında kaldı adamcağızın.

Ne tuhaf. Başkası olsa tek gitme ben götürürüm der. Ailenle gittiğini duyduğun da ne güzel yanlız gitmiyorsun der. Ne bilim senin ki de ne tuhaf.

Ne anasinda ne de nisanlinda iş yok. Annene babana şimdiden tavır alan bı adamla evlenince ne olacak. Yarın öbür gün annenlere göndermez seni bu adam.

Sen yalnız git demiş ya benim aklıma ilk gelen sürpriz falan mı yapacaktı ki oldu. Çünkü seninle gelmek istememesi de bir tuhaf. Ancak aklıma sürpriz fikri falan geldi yani onun dışında yaptığının hiçbir açıklaması olamaz

Neden diye sorduğunda açıklama olarak ne saçma tatile gitmeleri yalnız git mi dedi. Bence baştan uzatmanın anlamı yok bu ilerde seni çileden çıkarır söyliyeyim:kızgın:ona ne senin annenin babanın tatilinden haddini bilsin ayrıca anneside :deli:

Anlayamiyorum. Anneme babama karsi anlamsiz bi tavir sanki. Sen yalniz git dedi niye dedim sen ne diyosun dedim
Yalniz git dedi ne gerek varmis onlar niye tatile cikiyomus cok sacmaymis.
Sanane dedim ya adam emekli tatile de cikar gezer de.
Bu ne simdi ? Bu neyin kafasi
Kafayi yemis nisanlun.
Haddini bilsin!
Ananin babanin yapacagi tatilden ona ne?
Senin yalniz gitmeni nasil ister?
Sevinmesi lazim basinda anan baban var diye
Tersle sen onu arada

Bazen insan haddi olmayan şeyler söyler buda onlardan biri.

Siz zaten gereken tepkiyi vermişsiniz bir daha böyle bir şey söyleyeceğini sanmıyorum.

Ailenize şimdiden saygı duymamaya başlamış. Ben nişanlıyken 3 saatlik yere teyzemin yanına giderken bile nişanlım yalnız gidiyorum diye diken üstünde beklemişti. Döndüğüm zaman da beni otogara almaya gelmişti, hatta babam şaşırmıştı onun gelmesine. Henüz evli değilken böyle sahiplenilmek güzeldi. Ama nişanlınız sizi sahiplenmemiş malesef + bir de ailenize saygısı yok. :KK43:

Baştan böyleyse sonradan daha degısık tavırlar ıcerısınde olacak gıbı görünüyor . Al karşına konus . Ayrıca kv kusura bakma sızofren ! Ne demek ogluma asık

Back