• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen yalniz git

Nisanlim bugun o kadar sacma davrandi ki anlayamiyorum. Anlamlandiramiyorum.
Haftaya baska bir sehirde mulakatim var, pazar gunu. Nisanlima oraya gidecegimi soyledim. Ben gelemem yorgunum dedi. Olabilir tamam dedim sen dinlen. Bu arada annem ve babam da mulakatimin oldugu yere 3 5 gunlugune tatile gideceklerdi 2 hafta sonra ama benim bu isim cikinca erkene alabileceklerini soylediler arabayla rahat rahat gidelim diye.
Ben de nisanlima tamam dedim ben annemlerle gideyim.
Yok sen yalniz git dedi.
Ne demek simdi bu ???? Sen ne diyosun dedim niye yalniz gidecekmisim kem kum etti. Konusmuyorum konusmak gelmiyor icimden. Ailem ona hic bir sey yapmadi. Cok da deger verdiler ama onun su soyledikleri o kadar kirdi ki beni anlatamam.
Ne simdi bu? Ne yapmaya calisiyor sizce ?
Cok uzgunum :KK43:

Not :Biz ev bakmaya basladik. Bi ev bulduk kira da indirim de yapacagini soyledi ev sahibi.
Annesi, ogluma asik olmasin kadin ondan mi yapti indirimi dedi. Ben de ne alakasi var soylenecek sey mi bu dedim.
Bi hafta once bu oldu. Sanki bi haftadir bu adam benim aileme tavir almis durumda. Bugun de sen yalniz git dedi. :KK43:Cok cok kirildim. :KK43:
Bence size sürpriz yapıp peşinizden gelecekti ama ailenle gidince planı bozuldu olabilir mi? Benim ilk aklıma bu geldi

Amaaan densiz bir espri.
Takılma buna ya.

Bundna once de oglumun sevgilisi doktordu.
Doktoru nasil soyluyor ama gorseniz.
Doktordu cok guzeldi.
Soyleydi boyleydi. Bana niye anlatiyosunuz anne demek ki ciddiyete vardiramamislar dimi bunu konusmanin manasi ne dedim
Ciddi degilse bizle niye tanistirdi diye devam etti.
Nisanlim hep yanimdaydi ama o son olayda resmen benim aileme tavir almis :KK43:

Bundna once de oglumun sevgilisi doktordu.
Doktoru nasil soyluyor ama gorseniz.
Doktordu cok guzeldi.
Soyleydi boyleydi. Bana niye anlatiyosunuz anne demek ki ciddiyete vardiramamislar dimi bunu konusmanin manasi ne dedim
Ciddi degilse bizle niye tanistirdi diye devam etti.
Nisanlim hep yanimdaydi ama o son olayda resmen benim aileme tavir almis :KK43:
Ne doktorlar istedi
İşte benim oğlum öyle özel diyor, övünüyor
Doktoru gözünde büyütür yaşlılar normal.
Kendi kendine evlilik planı yapmış doktorla demek.
Boşver, sen en güzelsin. Zaten nişanlısısın
Doldurma kendini.
Yaşlılar ne dediğini bazen bilmez

Kayinvalidem aman Allahim.
Yani o kadar cok ovuyor ki oglunu. Ben oglundan soguyorum bazen.
Ogluma herkes asik asik asik.
Surekli boyle. Nisanlim da hic oyle degil. Mutevazi anlayisli.
Suana kadar da bi yanlisini gormedim ama su son olaylar o kadar canimi skti ki.
Benim eski kvde de benim oglum cok yakisikli herkes ovuyor ayagindaydi ben de saf gibi inanirdim meger amaci beni asagi cekmekmis ama eski esim de gaza gelirdi hosuna giderdi.Bundan sonra nisanlinin ailene karsi tavirlarina bak.Sizinkilerinin herhangi bir olumsuz tavri olmadigi halde mesafe koyarsa ciddi ciddi konus ilerde cok zorlanirsin cunku.

Biri bana kocamı överse ben de kendimi överim hiç altta kalmam. Annem akrabalara eşimi över damat şöyledir böyledir diye. Ben de kız biraz da beni ov derim ben senin kizinim saksı değilim ben en çok beni öveceksiniz derim:deli: neden herkes ayağını denk alsın kimsenin kimseye üstünlüğü yok çünkü. Dedikten sonra cidden neden yalnız git dediğini sordunuz mu ne demek şimdiden ailene tavır almak. Kalp kırdıktan sonra o sürprizin hiçbir kıymeti yok. İyice oturup sakin kafayla konuşun. Ciddi bir şekilde oturup açıklamasını yapsın siz de açık bir şekilde duygularınızı söyleyin. Aileye tavır da dahil olmak üzere. Ciddi bir adım atacaksınız kırgınlık kızgınlık soru işareti kalmasın.

Biri bana kocamı överse ben de kendimi överim hiç altta kalmam. Annem akrabalara eşimi över damat şöyledir böyledir diye. Ben de kız biraz da beni ov derim ben senin kizinim saksı değilim ben en çok beni öveceksiniz derim:deli: neden herkes ayağını denk alsın kimsenin kimseye üstünlüğü yok çünkü. Dedikten sonra cidden neden yalnız git dediğini sordunuz mu ne demek şimdiden ailene tavır almak. Kalp kırdıktan sonra o sürprizin hiçbir kıymeti yok. İyice oturup sakin kafayla konuşun. Ciddi bir şekilde oturup açıklamasını yapsın siz de açık bir şekilde duygularınızı söyleyin. Aileye tavır da dahil olmak üzere. Ciddi bir adım atacaksınız kırgınlık kızgınlık soru işareti kalmasın.

Cook tesekkur ederim.
Nisanlim doktor ben mimarim.
Annesi babasi evde doktor diye cagiriyor boyle bisey olabilir mi ya ?
Cok itici gelmisti ilk duydugumda ve komik.
Nisanlim da mutevazi,anlayisli.
Noldu anlamiyorum son zamanlarda bi tuhaf. Insanlar degisebilir mi :KK43:
Inanin ailem ona o kadar sicak ki. Annemin agzindan oglum evladimdan baska bisey cikmiyor onun ailesi bana o kadar sacma sey yapti ki ben su tavri gostermedim ama o bana yalniz git diyebildi.
Sordum o zaman cevabi da sacma sapan onlar niye gidiyomus cok sacmaymis. Sanane dedim artik.
Haklisiniz tekrar konusup tavrina bakmaliyim ama o kadar kirildim ki

Ne doktorlar istedi
İşte benim oğlum öyle özel diyor, övünüyor
Doktoru gözünde büyütür yaşlılar normal.
Kendi kendine evlilik planı yapmış doktorla demek.
Boşver, sen en güzelsin. Zaten nişanlısısın
Doldurma kendini.
Yaşlılar ne dediğini bazen bilmez

Vallahi icime su serptiniz. Cok tesekkur ederim. Insallah bu tavri ailemle ilgili degildir ne aciklar sunu bilmiyorum ama gozumde boyle alcalmaz insallah

Ya soyle bisey oldu.
Biz ev bakmaya basladik. Bi ev bulduk kira da indirim de yapacagini soyledi ev sahibi.
Annesi, ogluma asik olmasin kadin ondan mi yapti indirimi dedi. Ben de ne alakasi var soylenecek sey mi bu dedim.
Bi hafta once bu oldu. Sanki bi haftadir bu adam benim aileme tavir almis durumda. Biraz biraz hissediyodum ama sen yalniz git deyince artik iyice belli etti.
Ben ne yapayim ya gercekten. Cok cok kirildim.
İyide bu olayın hiçbir yerinde senin ailen yok ki

Cook tesekkur ederim.
Nisanlim doktor ben mimarim.
Annesi babasi evde doktor diye cagiriyor boyle bisey olabilir mi ya ?
Cok itici gelmisti ilk duydugumda ve komik.
Nisanlim da mutevazi,anlayisli.
Noldu anlamiyorum son zamanlarda bi tuhaf. Insanlar degisebilir mi :KK43:
Inanin ailem ona o kadar sicak ki. Annemin agzindan oglum evladimdan baska bisey cikmiyor onun ailesi bana o kadar sacma sey yapti ki ben su tavri gostermedim ama o bana yalniz git diyebildi.
Sordum o zaman cevabi da sacma sapan onlar niye gidiyomus cok sacmaymis. Sanane dedim artik.
Haklisiniz tekrar konusup tavrina bakmaliyim ama o kadar kirildim ki
İşte annesi doktor diye övgüye mi başladı ben de sanatkarim efendim öyle yabana atmayın diyin şuh bir gülümseme ile yüzün asılırsa kullanır. Över yapacak bir şey yok kuzguna yavrusu anka görünürmüş:KK45:

Evet yok. Ben onun annesine oyle dedim diye bugun bunu yapiyor gibi :KK43:
Bu hiç iyi bişey değil yalnız
Öyle ota moka alakası olmayan insanlara tavır alacaksa işin var senin
Bişey ilk defa olduğunda verdiğimiz tepki çok önemli yoksa sonu gelmez bunun
Sert bir duruşun olsun alttan alma
Çok meraklıysa indirsin k.çını anasına tavır yapsın o olay için

Nisanlim bugun o kadar sacma davrandi ki anlayamiyorum. Anlamlandiramiyorum.
Haftaya baska bir sehirde mulakatim var, pazar gunu. Nisanlima oraya gidecegimi soyledim. Ben gelemem yorgunum dedi. Olabilir tamam dedim sen dinlen. Bu arada annem ve babam da mulakatimin oldugu yere 3 5 gunlugune tatile gideceklerdi 2 hafta sonra ama benim bu isim cikinca erkene alabileceklerini soylediler arabayla rahat rahat gidelim diye.
Ben de nisanlima tamam dedim ben annemlerle gideyim.
Yok sen yalniz git dedi.
Ne demek simdi bu ???? Sen ne diyosun dedim niye yalniz gidecekmisim kem kum etti. Konusmuyorum konusmak gelmiyor icimden. Ailem ona hic bir sey yapmadi. Cok da deger verdiler ama onun su soyledikleri o kadar kirdi ki beni anlatamam.
Ne simdi bu? Ne yapmaya calisiyor sizce ?
Cok uzgunum :KK43:

Not :Biz ev bakmaya basladik. Bi ev bulduk kira da indirim de yapacagini soyledi ev sahibi.
Bi hafta once bu oldu. Sanki bi haftadir bu adam benim aileme tavir almis durumda. Bugun de sen yalniz git dedi. :KK43:Cok cok kirildim. :KK43:
Notu okuyana kadar size gideceğiniz yerde bir sürpriz planlıyor olabileceğini düşündüm

Back