Sen yalniz git

Ya soyle bisey oldu.
Biz ev bakmaya basladik. Bi ev bulduk kira da indirim de yapacagini soyledi ev sahibi.
Annesi, ogluma asik olmasin kadin ondan mi yapti indirimi dedi. Ben de ne alakasi var soylenecek sey mi bu dedim.
Bi hafta once bu oldu. Sanki bi haftadir bu adam benim aileme tavir almis durumda. Biraz biraz hissediyodum ama sen yalniz git deyince artik iyice belli etti.
Ben ne yapayim ya gercekten. Cok cok kirildim.

Ne alaka arabayla ailenle gitmek varken yani arada soğukluk olacak birşey mi.oldu kem küm etti derken açıklama beklemediniz mi ailemle ne sorunun var demediniz mi oldukça saçma

Onun ailesiyle mesafeli veya aran bozuksa birşey olmasada böyle yapar erkekler böyle kıymet bilmez...

Ne alaka arabayla ailenle gitmek varken yani arada soğukluk olacak birşey mi.oldu kem küm etti derken açıklama beklemediniz mi ailemle ne sorunun var demediniz mi oldukça saçma
Başka ile mülakata gidiceksiniz diye bozulmuş olabilir mi ?
Arkadaslar supriz yazmislar kesin oyle.
Böyle bir ihtimal de olabilir, hiç aklıma gelmemişti

Guncelledim bi bakar misiniz

Bu neymiş böyle ya
Nasıl kafa yapıları var böyle

Amaaan densiz bir espri.
Takılma buna ya.

Yani kv adayi cok densizmis.Ev sahibinin herhangi bir falsosu oldu mu klasik benim oglum elini sallasa ellisi kv tavri mi?Nisanlin bu yuzden ailene tavir aliyorsa iyi dusun derim canim.Ayni seyi senin annen soylese annenin yuzune omur boyu bakmaz.

Acaip saçma geldi
Taviz vermeyin derim
Bu arada görevde yükselme sınavı mülakatı mı

Yani kv adayi cok densizmis.Ev sahibinin herhangi bir falsosu oldu mu klasik benim oglum elini sallasa ellisi kv tavri mi?Nisanlin bu yuzden ailene tavir aliyorsa iyi dusun derim canim.Ayni seyi senin annen soylese annenin yuzune omur boyu bakmaz.

Kayinvalidem aman Allahim.
Yani o kadar cok ovuyor ki oglunu. Ben oglundan soguyorum bazen.
Ogluma herkes asik asik asik.
Surekli boyle. Nisanlim da hic oyle degil. Mutevazi anlayisli.
Suana kadar da bi yanlisini gormedim ama su son olaylar o kadar canimi skti ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…