• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen yalniz git

Mutlutiramisu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2018
115
151
18
Nisanlim bugun o kadar sacma davrandi ki anlayamiyorum. Anlamlandiramiyorum.
Haftaya baska bir sehirde mulakatim var, pazar gunu. Nisanlima oraya gidecegimi soyledim. Ben gelemem yorgunum dedi. Olabilir tamam dedim sen dinlen. Bu arada annem ve babam da mulakatimin oldugu yere 3 5 gunlugune tatile gideceklerdi 2 hafta sonra ama benim bu isim cikinca erkene alabileceklerini soylediler arabayla rahat rahat gidelim diye.
Ben de nisanlima tamam dedim ben annemlerle gideyim.
Yok sen yalniz git dedi.
Ne demek simdi bu ???? Sen ne diyosun dedim niye yalniz gidecekmisim kem kum etti. Konusmuyorum konusmak gelmiyor icimden. Ailem ona hic bir sey yapmadi. Cok da deger verdiler ama onun su soyledikleri o kadar kirdi ki beni anlatamam.
Ne simdi bu? Ne yapmaya calisiyor sizce ?
Cok uzgunum :KK43:

Not :Biz ev bakmaya basladik. Bi ev bulduk kira da indirim de yapacagini soyledi ev sahibi.
Annesi, ogluma asik olmasin kadin ondan mi yapti indirimi dedi. Ben de ne alakasi var soylenecek sey mi bu dedim.
Bi hafta once bu oldu. Sanki bi haftadir bu adam benim aileme tavir almis durumda. Bugun de sen yalniz git dedi. :(Cok cok kirildim. :KK43:

Son düzenleme:
Ailemle gidiyosun diye sevinecegi yerde yalnız git ne demek ?

Anlayamiyorum. Anneme babama karsi anlamsiz bi tavir sanki. Sen yalniz git dedi niye dedim sen ne diyosun dedim
Yalniz git dedi ne gerek varmis onlar niye tatile cikiyomus cok sacmaymis.
Sanane dedim ya adam emekli tatile de cikar gezer de.
Bu ne simdi ? Bu neyin kafasi

Hiçbir şey anlamadım. Sordunuz mu niye tek gidiyormuşum diye? Sevineceği yere bu.

Anlayamiyorum. Anneme babama karsi anlamsiz bi tavir sanki. Sen yalniz git dedi niye dedim sen ne diyosun dedim
Yalniz git dedi ne gerek varmis onlar niye tatile cikiyomus cok sacmaymis.
Sanane dedim ya adam emekli tatile de cikar gezer de.
Bu ne simdi ? Bu neyin kafasi
Saçma bir tavır olmuş gerçekten

Tatile gidecekleri verecekleri parayı bize harcasından tutun da çocuk musun sen niye bozuyorsun onların programına kadar türlü sebebi olabilir,ilişkinizin dinamiğini bilemediğimizden böyle falcı yorumu tadında yorumlar yapabiliyorum sadece:deli:

Esim sevgiliyken boyle bir cumle kursaydi,ben oradayken surpriz yapacak o da gelecek diye dusunurdum.

Back