Beslenmenizde yağlı şeyleri kesin, cilt temizliğinizi günlük rutine bindirin. İnsanlarında ağzını bazen torba gibi büzesim geliyor gerçekten.Başına gelen anlar beni. Çünkü bu benim için artık çözülemeyen büyük bir problem haline geldi ve öz güvenimi yerle bir ediyor. 2019 yılında kpss çalışırken stres gereği çenemde tek tük çıkan sivilceleri sıktım. Ve 6 senedir çenemde bitmek bilmeyen dönem dönem durulan ama bazen aşırı derecede çoğalan sivilcelere sahibim. Sorun şu ki ben ergenliğimde lise dönemimde 1 tane aknesi olmayan bir insandım. Bembeyaz yüzüm olduğu için de yanaklarımda ve yüzümde çıkan sivilceler çok dikkat çekiyor ve önceden güzel alımlı bir insanken şimdi sivilcelerim yüzünden kendimi hiç beğenmiyorum ve öz güvensiz hissediyorum. Düzenli bir şekilde akne kremi kullandım geçmedi. Baktım kremle olacak iş değil 3 ay tetradoks kullandım etkisini gördüm ama 6 ay sonra çene bölgem yine sivilce doldu. Daha sonra artık oluruna bıraktım. Ta ki uzun zamandır görmediğim bir akrabamı gördüm. Ve beni gorür görmez dedi ki aaa senin yüzüne ne oldu ne kadar güzel bir kızdın sen neyin var karaciğerini temizle zeytin yağı iç dedi. O kadar moralim bozuldu ki kızlar. Güzeldim yani artık değilmişim. Kafaya koydum 2025te bu işi bitireceğim artık dedim. Doktora gittim ve tekrar geri çıkıyorsa artık zoratenin tedavisine başlamak gerek dedi. Bende korktum açıkcası ve Dr bana yine tekradoks verdi. 1 kutuyu bitirdim 15. Hapa geçtim o gün kalbimde ritim bozukluğu başladı hapı derhal bıraktım ama 3 gün geçmedi o hızlı arda arda kalp çarpıntılarım. 2022de de kullanmıştım ama o zamanlar bir şey olmamıştı. Hapı bırakıp sadece kremle devam ettim ama krem hiç fayda etmiyor aksine yanaklarıma da yayıldı. Tetradoksta bile kalp çarpıntım oldu. Zoratenin gibi daha ciddi haplar bana hiç yaramaz sanırım. Özel hastaneye gitmeye karar verdim. Ancak ücretler o kadar fazla ki. Para için başka tedavi yollarını da önerebiliyorlar artık. Var mı benim gibi olan ben bu şekilde atlattım diyen. Artık aynalara bile bakmak gelmiyor artık içimden. Çok üzülüyorum. Lütfen yardımcı olun.
canım benim neden özgüveninin bitirdin. o başkaları sen hastalansan sana bi tabak çorba vermezler. onlar için değer mi. o sivilce problemi kardeşimde de vardı. doktor ilaçtan önce temiz beslenmesini istedi. glutensiz bir ay. gluten tüketme süt ürünleri de buna dahil yani süt ürünlerinden tamamen vazgeçemedi ama azalttı birde çinko takviyesiyle probiyotik verdi doktor.. gerçekten de bir ayda sivilceleri azaldı. o yüzden ilaçtan önce biraz temiz beslensen probiyotik çok önemliBaşına gelen anlar beni. Çünkü bu benim için artık çözülemeyen büyük bir problem haline geldi ve öz güvenimi yerle bir ediyor. 2019 yılında kpss çalışırken stres gereği çenemde tek tük çıkan sivilceleri sıktım. Ve 6 senedir çenemde bitmek bilmeyen dönem dönem durulan ama bazen aşırı derecede çoğalan sivilcelere sahibim. Sorun şu ki ben ergenliğimde lise dönemimde 1 tane aknesi olmayan bir insandım. Bembeyaz yüzüm olduğu için de yanaklarımda ve yüzümde çıkan sivilceler çok dikkat çekiyor ve önceden güzel alımlı bir insanken şimdi sivilcelerim yüzünden kendimi hiç beğenmiyorum ve öz güvensiz hissediyorum. Düzenli bir şekilde akne kremi kullandım geçmedi. Baktım kremle olacak iş değil 3 ay tetradoks kullandım etkisini gördüm ama 6 ay sonra çene bölgem yine sivilce doldu. Daha sonra artık oluruna bıraktım. Ta ki uzun zamandır görmediğim bir akrabamı gördüm. Ve beni gorür görmez dedi ki aaa senin yüzüne ne oldu ne kadar güzel bir kızdın sen neyin var karaciğerini temizle zeytin yağı iç dedi. O kadar moralim bozuldu ki kızlar. Güzeldim yani artık değilmişim. Kafaya koydum 2025te bu işi bitireceğim artık dedim. Doktora gittim ve tekrar geri çıkıyorsa artık zoratenin tedavisine başlamak gerek dedi. Bende korktum açıkcası ve Dr bana yine tekradoks verdi. 1 kutuyu bitirdim 15. Hapa geçtim o gün kalbimde ritim bozukluğu başladı hapı derhal bıraktım ama 3 gün geçmedi o hızlı arda arda kalp çarpıntılarım. 2022de de kullanmıştım ama o zamanlar bir şey olmamıştı. Hapı bırakıp sadece kremle devam ettim ama krem hiç fayda etmiyor aksine yanaklarıma da yayıldı. Tetradoksta bile kalp çarpıntım oldu. Zoratenin gibi daha ciddi haplar bana hiç yaramaz sanırım. Özel hastaneye gitmeye karar verdim. Ancak ücretler o kadar fazla ki. Para için başka tedavi yollarını da önerebiliyorlar artık. Var mı benim gibi olan ben bu şekilde atlattım diyen. Artık aynalara bile bakmak gelmiyor artık içimden. Çok üzülüyorum. Lütfen yardımcı olun.
ha bide yastık kılıfı 2 güne bir hatta üşenmem dersen günlük değiştir. paketlenmiş ürünleri de yemem aslacanım benim neden özgüveninin bitirdin. o başkaları sen hastalansan sana bi tabak çorba vermezler. onlar için değer mi. o sivilce problemi kardeşimde de vardı. doktor ilaçtan önce temiz beslenmesini istedi. glutensiz bir ay. gluten tüketme süt ürünleri de buna dahil yani süt ürünlerinden tamamen vazgeçemedi ama azalttı birde çinko takviyesiyle probiyotik verdi doktor.. gerçekten de bir ayda sivilceleri azaldı. o yüzden ilaçtan önce biraz temiz beslensen probiyotik çok önemli
Benimde yanaklarımda cok vardı meğer vücudum cay sekeri istemiyormuş tesadüfen çaya seker atmayı bırakınca öğrendimBaşına gelen anlar beni. Çünkü bu benim için artık çözülemeyen büyük bir problem haline geldi ve öz güvenimi yerle bir ediyor. 2019 yılında kpss çalışırken stres gereği çenemde tek tük çıkan sivilceleri sıktım. Ve 6 senedir çenemde bitmek bilmeyen dönem dönem durulan ama bazen aşırı derecede çoğalan sivilcelere sahibim. Sorun şu ki ben ergenliğimde lise dönemimde 1 tane aknesi olmayan bir insandım. Bembeyaz yüzüm olduğu için de yanaklarımda ve yüzümde çıkan sivilceler çok dikkat çekiyor ve önceden güzel alımlı bir insanken şimdi sivilcelerim yüzünden kendimi hiç beğenmiyorum ve öz güvensiz hissediyorum. Düzenli bir şekilde akne kremi kullandım geçmedi. Baktım kremle olacak iş değil 3 ay tetradoks kullandım etkisini gördüm ama 6 ay sonra çene bölgem yine sivilce doldu. Daha sonra artık oluruna bıraktım. Ta ki uzun zamandır görmediğim bir akrabamı gördüm. Ve beni gorür görmez dedi ki aaa senin yüzüne ne oldu ne kadar güzel bir kızdın sen neyin var karaciğerini temizle zeytin yağı iç dedi. O kadar moralim bozuldu ki kızlar. Güzeldim yani artık değilmişim. Kafaya koydum 2025te bu işi bitireceğim artık dedim. Doktora gittim ve tekrar geri çıkıyorsa artık zoratenin tedavisine başlamak gerek dedi. Bende korktum açıkcası ve Dr bana yine tekradoks verdi. 1 kutuyu bitirdim 15. Hapa geçtim o gün kalbimde ritim bozukluğu başladı hapı derhal bıraktım ama 3 gün geçmedi o hızlı arda arda kalp çarpıntılarım. 2022de de kullanmıştım ama o zamanlar bir şey olmamıştı. Hapı bırakıp sadece kremle devam ettim ama krem hiç fayda etmiyor aksine yanaklarıma da yayıldı. Tetradoksta bile kalp çarpıntım oldu. Zoratenin gibi daha ciddi haplar bana hiç yaramaz sanırım. Özel hastaneye gitmeye karar verdim. Ancak ücretler o kadar fazla ki. Para için başka tedavi yollarını da önerebiliyorlar artık. Var mı benim gibi olan ben bu şekilde atlattım diyen. Artık aynalara bile bakmak gelmiyor artık içimden. Çok üzülüyorum. Lütfen yardımcı olun.
Başına gelen anlar beni. Çünkü bu benim için artık çözülemeyen büyük bir problem haline geldi ve öz güvenimi yerle bir ediyor. 2019 yılında kpss çalışırken stres gereği çenemde tek tük çıkan sivilceleri sıktım. Ve 6 senedir çenemde bitmek bilmeyen dönem dönem durulan ama bazen aşırı derecede çoğalan sivilcelere sahibim. Sorun şu ki ben ergenliğimde lise dönemimde 1 tane aknesi olmayan bir insandım. Bembeyaz yüzüm olduğu için de yanaklarımda ve yüzümde çıkan sivilceler çok dikkat çekiyor ve önceden güzel alımlı bir insanken şimdi sivilcelerim yüzünden kendimi hiç beğenmiyorum ve öz güvensiz hissediyorum. Düzenli bir şekilde akne kremi kullandım geçmedi. Baktım kremle olacak iş değil 3 ay tetradoks kullandım etkisini gördüm ama 6 ay sonra çene bölgem yine sivilce doldu. Daha sonra artık oluruna bıraktım. Ta ki uzun zamandır görmediğim bir akrabamı gördüm. Ve beni gorür görmez dedi ki aaa senin yüzüne ne oldu ne kadar güzel bir kızdın sen neyin var karaciğerini temizle zeytin yağı iç dedi. O kadar moralim bozuldu ki kızlar. Güzeldim yani artık değilmişim. Kafaya koydum 2025te bu işi bitireceğim artık dedim. Doktora gittim ve tekrar geri çıkıyorsa artık zoratenin tedavisine başlamak gerek dedi. Bende korktum açıkcası ve Dr bana yine tekradoks verdi. 1 kutuyu bitirdim 15. Hapa geçtim o gün kalbimde ritim bozukluğu başladı hapı derhal bıraktım ama 3 gün geçmedi o hızlı arda arda kalp çarpıntılarım. 2022de de kullanmıştım ama o zamanlar bir şey olmamıştı. Hapı bırakıp sadece kremle devam ettim ama krem hiç fayda etmiyor aksine yanaklarıma da yayıldı. Tetradoksta bile kalp çarpıntım oldu. Zoratenin gibi daha ciddi haplar bana hiç yaramaz sanırım. Özel hastaneye gitmeye karar verdim. Ancak ücretler o kadar fazla ki. Para için başka tedavi yollarını da önerebiliyorlar artık. Var mı benim gibi olan ben bu şekilde atlattım diyen. Artık aynalara bile bakmak gelmiyor artık içimden. Çok üzülüyorum. Lütfen yardımcı olun.
Normalde Dr kontrolünde söyleyip bırakmam gerekirdi ama ben şehir dışındaydım o sıra Dr randevusu bulamadım kendi kendime bırakmış oldumLutfen cahilligime verin, kalp carpintisi oldugu icin biraktiginiz ilaci doktor tavsiyesi ile mi biraktiniz? Yani carpinti yaparsa birak mi demisti doktor?
2 aydır Dr önerdiği sivilce kurutucu kremleri kullanıyorum. Özel Dr a gideceğim yine olmazsa son çarem hapa başlamakKimsenin lafını kafaya takıp yıpratmayın kendinizi. Sanki sivilcemizin olmasını biz istiyormuşuz gibi konuşuyorlar. Ama şuna çok şahit oldum ergenlikte sivilcesi yoğun olanlar ilerleyen yaşta bunu yaşamazken ergenlikte tertemiz cildi olanların da sonradan çıkıyor. Benim de mesela o yaşlarda çoktu ama hiç umrumda bile değildi daha büyük dertlerim olduğu için doktora gitmeyi bile düşünmemiştim. Tabi ben spor hayatına çok erken başladım ve sağlıklı da beslenirim bunların da çok etkisi var. Ama üzülmeyin mutlaka çözümü vardır. Birçok tedavi mevcut bunun için. Cildinize uygun olmayan serum, kremlerden uzak durun ben kullanmayı bıraktığımdan beri daha rahatım. Bir de sivilce kurutan jel, kremler var doktorunuz size onlardan hiç yazmadı mı?
Nazik cevabınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben de öyle olduğumu düşünmüştüm. Hormon testi yaptırdım. Bir sorun çıkmadı. Adet düzensizliğim de yok.
Akrabanı selamlarla anıyorum :) keşke sende şey deseydin “yaaa öyle olmuş dimi sağol x teyze beni düşündüğün için yıllar geçiyor insanlar değişiyor benim çeneme sivilce vuruyorken bak seninkine de patavatsızlık vurmuş sana ne tedavi bulsak ki ? Ama yok sivilce geçer de patavatsızlığa dangalaklığa çare bulmak zor”Başına gelen anlar beni. Çünkü bu benim için artık çözülemeyen büyük bir problem haline geldi ve öz güvenimi yerle bir ediyor. 2019 yılında kpss çalışırken stres gereği çenemde tek tük çıkan sivilceleri sıktım. Ve 6 senedir çenemde bitmek bilmeyen dönem dönem durulan ama bazen aşırı derecede çoğalan sivilcelere sahibim. Sorun şu ki ben ergenliğimde lise dönemimde 1 tane aknesi olmayan bir insandım. Bembeyaz yüzüm olduğu için de yanaklarımda ve yüzümde çıkan sivilceler çok dikkat çekiyor ve önceden güzel alımlı bir insanken şimdi sivilcelerim yüzünden kendimi hiç beğenmiyorum ve öz güvensiz hissediyorum. Düzenli bir şekilde akne kremi kullandım geçmedi. Baktım kremle olacak iş değil 3 ay tetradoks kullandım etkisini gördüm ama 6 ay sonra çene bölgem yine sivilce doldu. Daha sonra artık oluruna bıraktım. Ta ki uzun zamandır görmediğim bir akrabamı gördüm. Ve beni gorür görmez dedi ki aaa senin yüzüne ne oldu ne kadar güzel bir kızdın sen neyin var karaciğerini temizle zeytin yağı iç dedi. O kadar moralim bozuldu ki kızlar. Güzeldim yani artık değilmişim. Kafaya koydum 2025te bu işi bitireceğim artık dedim. Doktora gittim ve tekrar geri çıkıyorsa artık zoratenin tedavisine başlamak gerek dedi. Bende korktum açıkcası ve Dr bana yine tekradoks verdi. 1 kutuyu bitirdim 15. Hapa geçtim o gün kalbimde ritim bozukluğu başladı hapı derhal bıraktım ama 3 gün geçmedi o hızlı arda arda kalp çarpıntılarım. 2022de de kullanmıştım ama o zamanlar bir şey olmamıştı. Hapı bırakıp sadece kremle devam ettim ama krem hiç fayda etmiyor aksine yanaklarıma da yayıldı. Tetradoksta bile kalp çarpıntım oldu. Zoratenin gibi daha ciddi haplar bana hiç yaramaz sanırım. Özel hastaneye gitmeye karar verdim. Ancak ücretler o kadar fazla ki. Para için başka tedavi yollarını da önerebiliyorlar artık. Var mı benim gibi olan ben bu şekilde atlattım diyen. Artık aynalara bile bakmak gelmiyor artık içimden. Çok üzülüyorum. Lütfen yardımcı olun.
Ya kıyamam o yaşta bir de bu zorluklarla uğraşıp üstüne bir öğretmen tarafından zorbalanmışsınız. Öğretmenler her zaman saygı ve sevgiyle konuşabilmeli benceEskiden böyle insanlara cevap verir tsrtışma yaşardım sonra büyüdüm onların seviyesine inmeyeyim dedim. Şimdi daha da büyüğüm zorbalığa zorbalık yapıyorum. Ben de sivilceden çok çektim. 9. Sınıfta hap tedavisi gördüm yetmiyor gibi doktor hap tedavisi sürerken kimyasal peeling uyguladı ve yüzüm kahverengi oldu. Hem sivilceler hem çiller hem o kahverengi izler. Kabus gibiydi sürekli makyaj yapıyordum okulda da bir hoca makyajıma takmıştı saçıma takmıştı sürekli o yüzü sil beyaz magnum diyordu. Ben de dayanamadım en azından benim geçecek ama senin çirkinliğin kalıcı markasını vereyim kullan bir şeye benzersin belki dedim. İşte göz zevki var makyaj yapınca kapanmıyor etmiyor e biz de sen sınıfa girince cam açıyoruz kilodan kokuyorsun dedim. Sen çok terbiyelisin ya zorlasan senin torunun olurdum dedim. Disiplin süreci gördüm ama Bir daha kimseye zorbalık yapamadı. Sanki biz aynada göremiyoruz yüzümüzü. Şimdi bebek gibi cildim var ama yine de magnum görünce üzülüyorum
Ya böyle şeyler insanın beyninde kalıyor. O kadın yüzünden makyaj yapınca siliyorum kapatıcı vs kullanamıyorum. Yok yüzüne onu sür bunu yeme. Sanki bilmiyoruz biz. Hiç üzülme gerekirse farklı tedavi dene. Hap içemiyorsan tretoin kullan. Ben çok dikkat ediyorum kimseye durup dururken bir şey demem. çirkin ergenlik ve çocukluk geçirdim. Şimdi hiçbir zaman güzel hissedemiyorum. Biri iltifat edince şaşırıyorum. Ki bakınca net bir kusurum yok. Ama o küçüklük travması kaldı işte. Kabarık saçlı uzun sıska sivilceli diş telli kızım halaYa kıyamam o yaşta bir de bu zorluklarla uğraşıp üstüne bir öğretmen tarafından zorbalanmışsınız. Öğretmenler her zaman saygı ve sevgiyle konuşabilmeli bence
Pko kaynaklı sivilcelerde inositol cidden işe yaradı mi geçti miCanim öncelikle cok gencsin ve sivilce cikmawi kötü bisey degil , stress ve yeme bozuklugunda görüleb seylerden biri yüzün disari atmasi vucutta da olabilir yada akne tarzinda sivilceler olur. Her bölgede cikabilen bu sivilcelerin aslında her birinin bir anlamı var alında cıkan yüzde çıkan farklı ancak çene bölgesinde çıkanlar kadın hastalığının hormonlarla alakalı olduğunu gösterir ben kendim polikistik overliyim çenemde çok çıkar boğaz cevreme kadar yayılır bazen. Ben inositol kullandım hormonlara da sivilcelere de çok iyi geldi ve yüzümüzü de iyi bakmalıyız yeni yıkama jeline başladım sivilce için ve serum da alacağım hem içten hem dıştan tedavi etmiş oluruz :) ayrıca ayda bir iki ayda bir de olsa yüz bakımına git uygun fiyatlı biyer bulursan derin temizleme yaptır bizim evde yaptığımız bazen yeterli olmuyor.. cevreni takarsan çok mutsuz olursun ve bedenin farklı tepkiler verir onlara kulağnı tıka ve başarılarının devamını diliyorum
Adi neydi acaba sabununAyni sorunu ben de yillarca yasadim. Kullandiginiz ilaci da kullandim, benim de midemi mahvetti, hastanelik oldum. Gitmedigim cilt doktoru, denemedigim merhem krem kalmadi.
Tam boyle yasamayi kabullenecekken, bir arkadasimdan duydugum sey yuzumu piril piril yapti. Ben oyle tavsiyeyle asla ilac vs kullanmam ama bu basit bir sabun oldugu icin rahatlikla deneyebilirsiniz diye dusunuyorum. Eczanelerde satilan kukurtlu sabun. Yuzume surup birkaç dakika yuzumde bekletiyordum, cildim iyice emsin diye, sonra yikiyordum. İnanilmaz iyi bir etki yapti.
İşe yarıyor canm benim boğazıma kadar gidiyordu sivilcelenme ara ara çıkıyor bıraktım çünkü ama düzenli kullanımda saç dökülmeleri tırnak kırılmaları pko kaynaklı sivilceler felan bunlar da gelişme gördüm yumurtlama felan da yaptırıyor gebe kalmak istiyenlere de yardımcı pko da gebe kalmak biraz zor olabiliyo çünkü.Pko kaynaklı sivilcelerde inositol cidden işe yaradı mi geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?