Nazik cevabınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben de öyle olduğumu düşünmüştüm. Hormon testi yaptırdım. Bir sorun çıkmadı. Adet düzensizliğim de yok.Canim öncelikle cok gencsin ve sivilce cikmawi kötü bisey degil , stress ve yeme bozuklugunda görüleb seylerden biri yüzün disari atmasi vucutta da olabilir yada akne tarzinda sivilceler olur. Her bölgede cikabilen bu sivilcelerin aslında her birinin bir anlamı var alında cıkan yüzde çıkan farklı ancak çene bölgesinde çıkanlar kadın hastalığının hormonlarla alakalı olduğunu gösterir ben kendim polikistik overliyim çenemde çok çıkar boğaz cevreme kadar yayılır bazen. Ben inositol kullandım hormonlara da sivilcelere de çok iyi geldi ve yüzümüzü de iyi bakmalıyız yeni yıkama jeline başladım sivilce için ve serum da alacağım hem içten hem dıştan tedavi etmiş oluruz :) ayrıca ayda bir iki ayda bir de olsa yüz bakımına git uygun fiyatlı biyer bulursan derin temizleme yaptır bizim evde yaptığımız bazen yeterli olmuyor.. cevreni takarsan çok mutsuz olursun ve bedenin farklı tepkiler verir onlara kulağnı tıka ve başarılarının devamını diliyorum
Böyle bir sorun olmamasına sevindim o halde cilt doktoruna felan danışabilirsin rica ederimNazik cevabınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben de öyle olduğumu düşünmüştüm. Hormon testi yaptırdım. Bir sorun çıkmadı. Adet düzensizliğim de yok.
Hormon testi değişkenlik gösterebilir mi. Aralık ayında verdiğim test gayet normaldi. Şimdi yine yaptırsam farklılık olur muBöyle bir sorun olmamasına sevindim o halde cilt doktoruna felan danışabilirsin rica ederim
Karşınızdaki bir insanla konuşurken bakışlarının çene kısmına kayması, bazen yoğun sivilcelenme dönemlerinde utanıp boynuma atkı dolaştığım çenemi örttüğüm günler. Yaşamayana belki komik gelir ama cidden depresyona girdiğim bile oldu.Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ne olursa olsun bu sene bitireceğim bu işi tekrar sağolunSivilce çözülmeyecek bir problem değil,ayrıca da sivilcesi var diye kimse çirkin olmaz, sivilce fiziğinizi, yüz hatlarınızı değiştirmeyecegine göre siz hala aynı hatlara, özelliklere sahip birisiniz. Kafanıza çok takarsanız sivilcelerin iyileşme süreci uzar, rahat olun eminim ki çok güzelsiniz
Hormonlarıma baktırdım temiz çıktı sonuç
30 yaşındayımYaş kaç acaba? Kolajken kullandığımda benim tüm sivilcelerim geçmişti. Yalınız uyuyorsa doktor görüşüyle bir deneyin derim
Hayır son çarem o artıkRoacuttane tedavisi gördün mü?
Ağır bir tedavi, zaten mutlaka enzimlere göre dozunu ayarlıyor doktorlar ama sonucu mutlu eder. Lisedeyken kullandım ben ve inanılmaz bir değişim olmuştu. 4 ay kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Yüzümde normal deri alanı yoktu yani öyle düşün. Hiçbir şey çözümsüz değil, moralini bozma. 33 yaşındayım ama bir lokma tatlı yesem hala hemen sivilcem çıkar, iki gün sonra söner. Bir de yediğin içtiğine çok dikkat et mesela yağlı şeyler yeme. Çerez yeme mesela çok etkiler. Her gün bir elma mutlaka ye. Yüzünü keseleme eğer keseliyorsan. Aklıma geldikçe yazarım çok hatırlamıyorum nelere dikkat ettiğimi.Hayır son çarem o artık
Çok teşekkür ederim motive ettiniz Allah razı olsunAğır bir tedavi, zaten mutlaka enzimlere göre dozunu ayarlıyor doktorlar ama sonucu mutlu eder. Lisedeyken kullandım ben ve inanılmaz bir değişim olmuştu. 4 ay kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Yüzümde normal deri alanı yoktu yani öyle düşün. Hiçbir şey çözümsüz değil, moralini bozma. 33 yaşındayım ama bir lokma tatlı yesem hala hemen sivilcem çıkar, iki gün sonra söner. Bir de yediğin içtiğine çok dikkat et mesela yağlı şeyler yeme. Çerez yeme mesela çok etkiler. Her gün bir elma mutlaka ye. Yüzünü keseleme eğer keseliyorsan. Aklıma geldikçe yazarım çok hatırlamıyorum nelere dikkat ettiğimi.
Olabilir hormonlar çok dalgalanabiliyor bazen kadın doğumla konuş belli aralıklarla test yaptırmak istediğini onlar adet zamanında söylerler sana ozaman daha net oluyorHormon testi değişkenlik gösterebilir mi. Aralık ayında verdiğim test gayet normaldi. Şimdi yine yaptırsam farklılık olur mu
Öncelikle bunu söylemesi çok kolay yapması çok zor biliyorum ama lütfen kendine olan güvenin başkalarının düşüncelerine ya da yorumlarına bağlı olmasın. Durumdan kendin de şikayetçi olduğun için söylüyorum, ilaç tedavisine başlamak bence de en iyi yol olabilir. Çevremde ilaç tedavisi görmüş bir sürü arkadaşım var oradan biliyorum doktor zaten vücudun uygun olup olmadığını anlamak için gerekli testleri yaptıktan sonra ilacı reçete ediyor. Bence ödel hasteneye gidip hem daha çok para döküp hem de sonuç alamamamak daha büyük bir risk. Kalbindeki sorunun kullandığın ilaçla bir ilişkisi olup olmadığını yine doktor söyleyecek bence. biz bilemeyiz onlar kadar sonuçta.Başına gelen anlar beni. Çünkü bu benim için artık çözülemeyen büyük bir problem haline geldi ve öz güvenimi yerle bir ediyor. 2019 yılında kpss çalışırken stres gereği çenemde tek tük çıkan sivilceleri sıktım. Ve 6 senedir çenemde bitmek bilmeyen dönem dönem durulan ama bazen aşırı derecede çoğalan sivilcelere sahibim. Sorun şu ki ben ergenliğimde lise dönemimde 1 tane aknesi olmayan bir insandım. Bembeyaz yüzüm olduğu için de yanaklarımda ve yüzümde çıkan sivilceler çok dikkat çekiyor ve önceden güzel alımlı bir insanken şimdi sivilcelerim yüzünden kendimi hiç beğenmiyorum ve öz güvensiz hissediyorum. Düzenli bir şekilde akne kremi kullandım geçmedi. Baktım kremle olacak iş değil 3 ay tetradoks kullandım etkisini gördüm ama 6 ay sonra çene bölgem yine sivilce doldu. Daha sonra artık oluruna bıraktım. Ta ki uzun zamandır görmediğim bir akrabamı gördüm. Ve beni gorür görmez dedi ki aaa senin yüzüne ne oldu ne kadar güzel bir kızdın sen neyin var karaciğerini temizle zeytin yağı iç dedi. O kadar moralim bozuldu ki kızlar. Güzeldim yani artık değilmişim. Kafaya koydum 2025te bu işi bitireceğim artık dedim. Doktora gittim ve tekrar geri çıkıyorsa artık zoratenin tedavisine başlamak gerek dedi. Bende korktum açıkcası ve Dr bana yine tekradoks verdi. 1 kutuyu bitirdim 15. Hapa geçtim o gün kalbimde ritim bozukluğu başladı hapı derhal bıraktım ama 3 gün geçmedi o hızlı arda arda kalp çarpıntılarım. 2022de de kullanmıştım ama o zamanlar bir şey olmamıştı. Hapı bırakıp sadece kremle devam ettim ama krem hiç fayda etmiyor aksine yanaklarıma da yayıldı. Tetradoksta bile kalp çarpıntım oldu. Zoratenin gibi daha ciddi haplar bana hiç yaramaz sanırım. Özel hastaneye gitmeye karar verdim. Ancak ücretler o kadar fazla ki. Para için başka tedavi yollarını da önerebiliyorlar artık. Var mı benim gibi olan ben bu şekilde atlattım diyen. Artık aynalara bile bakmak gelmiyor artık içimden. Çok üzülüyorum. Lütfen yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?