aştı aştı herşeyleri aştııııııyok artık, iyice aşmış, hiç sevmemiş mi yaa nedir bu tavır
sorsam seviyorum derdi güveniyorum derdi
nasıl güven nasıl sevgi anlamadım kiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aştı aştı herşeyleri aştııııııyok artık, iyice aşmış, hiç sevmemiş mi yaa nedir bu tavır
başka şeylerde yazdı daa buraya yazamıyorumeneee kepçük ağızlı irkeklerden desane
kesinlikle anlayacakları tek yol buTerbiyesizlikte tavan yapmışlar maaile. Babanizda aracı olmasın,sizde anlasmayın,hakkınızı alin,nasılmış dedikodu yapmak,iftira atmak görsünler.
Aynen,elinizden geleni ardınıza koymayın. Çok terbiyesizler hakettikleri bu kesinlikle.kesinlikle anlayacakları tek yol bu
anlaşılmaz ki bunlarla ne mümkün baksanıza...
paragözüm madem her türlü, alayım haklarımı da paragöz demelerine değsin!
kesicem seslerini..Aynen,elinizden geleni ardınıza koymayın. Çok terbiyesizler hakettikleri bu kesinlikle.
Davaya kadar konuşurlar,sonra sesleri kesilir.
kendini temizlemek ne demek oluyor? o bakir mi evlendi sanki bu kadar kötü huyu olanın fuhuşu da vardır. sana iftira atmaan önce kendilerine baksınlar ailecek3 aydir baba evindeyim
Anlasmali bosanmaya yanasmiyo. Dava acsam yillarca ugrasicam ve ifritalarina maruz kalicam ailemde bende uzulcez..
Bu 3 aylik sure icersinde iyice midemizi bulandirdilar. Benim dugunumde gelin almaya sadece ablasi geldi damatla. Sehir disina gelin gitmistim. Annem babam yasli gelemezler dediler. Tamam dedik iyiniyet gosterdik. Kinamda da yoktu onlarin tarafindan kimse. Simdi de babasi diyomuski ben kizi almaya gitmedim kizin babasi kendi getirdi. Nasil bir vicdan var sizde ya.
Bir de guya benimkine cevresindekiler diyomuski bu kiz miydi kendini temizlemek icin mi evlendi senle. Yalan olduguna adim gibi eminim onun cevresini ben de taniyorum. Ama kizlar ben bunlari haketmedigim halde boyle seylerle itham edilmek beni cok uzuyo.
Evet evi terk ettim ama onun kumarindan yalanlarindan dayagindan biktigim icin. O da arkamdan evi terkeden kariyi istemem ben benim soyadimi tasimasin dedi babama. Geri gelmesin. Babam dedi gel konusalim ne oldu aranizda beyimiz gelmedi. Simdide neden geri donmemisim ben ne icin evlenmisim kendimi temizlemek icinmis beni nerden yaralayacagini oyle iyi biliyo ki.. ailecek asagilama meraklisi bunlar
vardır canım her yol vardır.. bana özellikle yok senden önce olmadı falan der defalarca söyledi.. söylediğine göre bu kadar üstüne basa basa her yol vardır yani beklerim..kendini temizlemek ne demek oluyor? o bakir mi evlendi sanki bu kadar kötü huyu olanın fuhuşu da vardır. sana iftira atmaan önce kendilerine baksınlar ailecek
davayı ben açarsam zaten hepsini açıcam sırf boşanma davasıyla kalmayacakboşanmayla birlikte tazminat davası da açabilirsin.
vardır canım her yol vardır.. bana özellikle yok senden önce olmadı falan der defalarca söyledi.. söylediğine göre bu kadar üstüne basa basa her yol vardır yani beklerim..
evet çok şükür kurtuldum sadece resmi anlamda hala evliyizhayır yani senin ilk ilişkin olmasa bile bu eşinden başka kimseyi ilgilendirmezdi. boşanma aşamasında olmanız da önemli değil sonuçta bir süreliğine eşin olmuş ve mahremini koruması gerekiyor. çok çirkin bi ailelermiş inş bi an önce kurtulursun. şöyle düşün sizin evliliğiniz zaten bitti. resmi aşamaalr sadece protokol amaçlı.. aslında sen ailenin evindesin evli bi kadın değilsin Allah katında da ondan kurtuldun aslında
sen muattap olup onların seviyesine düşme ki niye ugraşıyosun. konuşsun kendi kendineBen namusum satılık değil diyince.. cevap yazmış kaç para satılık olmayan namusun diye?
ben de yazdım kaç paraymış mahkemede öğrenirsin.. bu lafının bedelini sana ödeticem yazdım
kızlar başa çıkabilcek miyim ben bu çirkeflerle
faceden engelledim artık daha fazla kaldıramıyo psikolojimsen muattap olup onların seviyesine düşme ki niye ugraşıyosun. konuşsun kendi kendine
ya konuşma zaten sen tepkini sessiz koy o kudursun kendi kendine. böyle ona laf yetiştirince için sogumayacak ki zaten çok çirkefleşen insanlar daha kötü olacaksın. telefonla arasa bile konuşma düzgünce bunu avukatlar halletsin de zaten anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyomuş mecbur avukat tutucanfaceden engelledim artık daha fazla kaldıramıyo psikolojim