sen ne igrenc bi adamsin!

şimdi de benle para için evlendin sevgimden görememişim yazıyo
yahu paran mı vardı kumar borcunu ödedim aylarca
kendini böyle tatmin ediyo işte
ama bunla tartışılmıyo bile
ben de çoğu şeyine cevap yazmıyorum
zararın neresinden dönse karmış öyle diyo bide
tee allaaam yaa

Ben de benim namusum satılık değil die cevap attım
ne kadar kolay diyo ya benle para için evlendin diye...
evlendiğimden beri tüm altınlarımı bileziklerimi alan o her ay maaşımı kendi eliyle çeken o kumar oynayan o daha çok kazanmak için
halen bana diyebiliyo benle para için evlendin diye
Allahım sabır!!

Terbiyesizlikte tavan yapmışlar maaile. Babanizda aracı olmasın,sizde anlasmayın,hakkınızı alin,nasılmış dedikodu yapmak,iftira atmak görsünler.

Terbiyesizlikte tavan yapmışlar maaile. Babanizda aracı olmasın,sizde anlasmayın,hakkınızı alin,nasılmış dedikodu yapmak,iftira atmak görsünler.
kesinlikle anlayacakları tek yol bu
anlaşılmaz ki bunlarla ne mümkün baksanıza...
paragözüm madem her türlü, alayım haklarımı da paragöz demelerine değsin!

boşanmayla birlikte tazminat davası da açabilirsin.

3 aydir baba evindeyim
Anlasmali bosanmaya yanasmiyo. Dava acsam yillarca ugrasicam ve ifritalarina maruz kalicam ailemde bende uzulcez..
Bu 3 aylik sure icersinde iyice midemizi bulandirdilar. Benim dugunumde gelin almaya sadece ablasi geldi damatla. Sehir disina gelin gitmistim. Annem babam yasli gelemezler dediler. Tamam dedik iyiniyet gosterdik. Kinamda da yoktu onlarin tarafindan kimse. Simdi de babasi diyomuski ben kizi almaya gitmedim kizin babasi kendi getirdi. Nasil bir vicdan var sizde ya.
Bir de guya benimkine cevresindekiler diyomuski bu kiz miydi kendini temizlemek icin mi evlendi senle. Yalan olduguna adim gibi eminim onun cevresini ben de taniyorum. Ama kizlar ben bunlari haketmedigim halde boyle seylerle itham edilmek beni cok uzuyo.
Evet evi terk ettim ama onun kumarindan yalanlarindan dayagindan biktigim icin. O da arkamdan evi terkeden kariyi istemem ben benim soyadimi tasimasin dedi babama. Geri gelmesin. Babam dedi gel konusalim ne oldu aranizda beyimiz gelmedi. Simdide neden geri donmemisim ben ne icin evlenmisim kendimi temizlemek icinmis beni nerden yaralayacagini oyle iyi biliyo ki.. ailecek asagilama meraklisi bunlar
kendini temizlemek ne demek oluyor? o bakir mi evlendi sanki bu kadar kötü huyu olanın fuhuşu da vardır. sana iftira atmaan önce kendilerine baksınlar ailecek

kendini temizlemek ne demek oluyor? o bakir mi evlendi sanki bu kadar kötü huyu olanın fuhuşu da vardır. sana iftira atmaan önce kendilerine baksınlar ailecek
vardır canım her yol vardır.. bana özellikle yok senden önce olmadı falan der defalarca söyledi.. söylediğine göre bu kadar üstüne basa basa her yol vardır yani beklerim..

hayır yani senin ilk ilişkin olmasa bile bu eşinden başka kimseyi ilgilendirmezdi. boşanma aşamasında olmanız da önemli değil sonuçta bir süreliğine eşin olmuş ve mahremini koruması gerekiyor. çok çirkin bi ailelermiş inş bi an önce kurtulursun. şöyle düşün sizin evliliğiniz zaten bitti. resmi aşamaalr sadece protokol amaçlı.. aslında sen ailenin evindesin evli bi kadın değilsin Allah katında da ondan kurtuldun aslında
vardır canım her yol vardır.. bana özellikle yok senden önce olmadı falan der defalarca söyledi.. söylediğine göre bu kadar üstüne basa basa her yol vardır yani beklerim..

hayır yani senin ilk ilişkin olmasa bile bu eşinden başka kimseyi ilgilendirmezdi. boşanma aşamasında olmanız da önemli değil sonuçta bir süreliğine eşin olmuş ve mahremini koruması gerekiyor. çok çirkin bi ailelermiş inş bi an önce kurtulursun. şöyle düşün sizin evliliğiniz zaten bitti. resmi aşamaalr sadece protokol amaçlı.. aslında sen ailenin evindesin evli bi kadın değilsin Allah katında da ondan kurtuldun aslında
evet çok şükür kurtuldum sadece resmi anlamda hala evliyiz
bu yaptıklarıyla aklımdan kalbimden sildi kendi kendini
ailemde ben de nefret eder olduk
oysa ilk eve geldiğimde babam hep konuşma taraftarıydı böyle bir kere de bitmesin bi konuşulsun dedi ama yok onlar yanaşmadı arkamdan eşyalarımı bile gönderdiler kırık dökük geldi
şimdi de lekelemeye çalışıyolar kendilerini aklamak için başka bişey değil
nasıl bi aileye bulaşmışım herşey bi kabus sanki
evliyken bile mahremiyet nedir bilmediki

Ben namusum satılık değil diyince.. cevap yazmış kaç para satılık olmayan namusun diye?
ben de yazdım kaç paraymış mahkemede öğrenirsin.. bu lafının bedelini sana ödeticem yazdım
kızlar başa çıkabilcek miyim ben bu çirkeflerle :KK43:

Ben namusum satılık değil diyince.. cevap yazmış kaç para satılık olmayan namusun diye?
ben de yazdım kaç paraymış mahkemede öğrenirsin.. bu lafının bedelini sana ödeticem yazdım
kızlar başa çıkabilcek miyim ben bu çirkeflerle :KK43:
sen muattap olup onların seviyesine düşme ki niye ugraşıyosun. konuşsun kendi kendine

faceden engelledim artık daha fazla kaldıramıyo psikolojim
ya konuşma zaten sen tepkini sessiz koy o kudursun kendi kendine. böyle ona laf yetiştirince için sogumayacak ki zaten çok çirkefleşen insanlar daha kötü olacaksın. telefonla arasa bile konuşma düzgünce bunu avukatlar halletsin de zaten anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyomuş mecbur avukat tutucan

Burada vakit kaybedeceğine iyi bir avukat araştır ve git aç davanı bir an önce. .Zaten dava uzun sürecek ama en azından davayı kazanacağın kuvvetle muhtemel. Yani herşeyinle aklanırsın, altınlarını da alırsın, nafaka vs'de. Bu insanlara başka türlü ders vermen mümkün değil.

Uğraşmadan huzur, mutluluk olmuyor. Hakkında hayırlısı inşAllah...

Oyy bacım dayak diyorsun kumar diyorsun.. Böyle bir adamla değil ömür saniye geçmez, sen kurtuldum diye göbek at daha çocuk mocuk yokken.
Ne diye iftiraları için üzülüyorsun. Onların iftiralarına inananlar onlar gibi yalancı iftiracılardır. Kimseye bir şey açıklama yapmana gerek yok. Sen birebir muhatap bile olma, aileni de ettirme. Asla konuşma, ver mahkemeye avukata. Avukatımla görüşün de bitti gitti. Hayatına bak artık

X