sen ne igrenc bi adamsin!

İyi bir avukat bulup haddini bildirin,namusunuza kimse dil uzatamaz,maddi manevi her türlü işlemleri başlatın derim ben. Böyle bir aileden ancak böyle bir evlat beklenir işte,terbiyemi bozmak istemiyorum bu insan kılıklı caniler için.

Soysuzlarin soyadi olmaz...cok soyadina duskunse karisini korumayi bilsin önce. .sen kendini bildikten sonra gerisi boş. .

İyi bir avukat bulup haddini bildirin,namusunuza kimse dil uzatamaz,maddi manevi her türlü işlemleri başlatın derim ben. Böyle bir aileden ancak böyle bir evlat beklenir işte,terbiyemi bozmak istemiyorum bu insan kılıklı caniler için.
Aynen öyle böyle bi aileden ne çıkacaktı başka bunun gibi bi evlat çıkacaktı elbette.. Allaha şükür ki böyle bi ailenin soyunu devam ettirecek bi evlat vermedi Rabbim. daha ne istiyim.

Soysuzlarin soyadi olmaz...cok soyadina duskunse karisini korumayi bilsin önce. .sen kendini bildikten sonra gerisi boş. .
Karısını korumak mı onun işi değil o.. daha çok kendimi aklamak için karımı nasıl gömsem diye düşündü hep..pislikkk

Baban bunca işkenceyi yapan iftiraları atan adamla daha ne konuşacakmış ki?

adam pisliğin tekiymiş
benimki bi umuttu işte.. diğer konularımı okudunuz sanırım. hadi dedim yuvam için yapmadım dediğim bişey kalmasın, ama görünen o ki iyiki konuşmamış babam babama da beni kötülerdi diklenirdi eminim daha kötü olurdu..zaten burdada konuşmasın sakın diyen çok olmuştu haklılarmış! evet pisliğin teki kendisi.

aç davanı al tedbir nafakanı daha ne bekliyorsun??? bel altına kadar vurduklarına göre ayrılık iyice zorlarına gitmiş.

aç davanı al tedbir nafakanı daha ne bekliyorsun??? bel altına kadar vurduklarına göre ayrılık iyice zorlarına gitmiş.
evet fena zorlarına gitmiş.. ama kendileri bu yola sürükledi.gittikçe iğrençleştiler
açıcam alıcam her hakkımı.. öyle uzaktan konuşmak kolay. mahkemede görücem yüzlerini nasılmış namusa dil uzatmak

açın davanızı
neden bunlarla yoruyorsunuz kendınızı
hangımıze neler neler soylenmedıkı
hepımız yasadık

ayrılırken anlıyoruz o toz konduramadığımız kocalarımızın gerçek yüzünü..
evet ayrılırken tanıyor ınsan bırbırını ama oluyor takmayın
onlar oyle soyluyor dıye oyle olmuyorsunuz
banada dıyorlardı
bende bal olsaydı kocam benı aldatmazmıs,
bak bak bak adlatmak kadar onursuzca bırsey varmı yahu su dunyada
hos bende her lafa cevap vardı
ben bakıre bır sekılde ayrıldım yanı bu bakırelık ıse bakıreydım ( cocuk tup bebek) oglunuz cok becerıklı olsaydı baska turlu olurdu ama sız dua edınde ben namuslu cıktım sutcuyle yorgancıyla aldatmadım oglunuzu agzımı acarsam rezıl olursunuz dıyordum sureklı

e tabı butun herkez duydu bu muhabbetleır ama pısman degılım hırsımı bu sekılde alıyorudm

evet ayrılırken tanıyor ınsan bırbırını ama oluyor takmayın
onlar oyle soyluyor dıye oyle olmuyorsunuz
banada dıyorlardı
bende bal olsaydı kocam benı aldatmazmıs,
bak bak bak adlatmak kadar onursuzca bırsey varmı yahu su dunyada
hos bende her lafa cevap vardı
ben bakıre bır sekılde ayrıldım yanı bu bakırelık ıse bakıreydım ( cocuk tup bebek) oglunuz cok becerıklı olsaydı baska turlu olurdu ama sız dua edınde ben namuslu cıktım sutcuyle yorgancıyla aldatmadım oglunuzu agzımı acarsam rezıl olursunuz dıyordum sureklı

e tabı butun herkez duydu bu muhabbetleır ama pısman degılım hırsımı bu sekılde alıyorudm
ben de hırsımı alıyorum bu şekilde..
bana dedi ya millet kendini temizlemek içinmi evlendi diyo diye
bende cevap yazdım Demek millet kiz degilmiydi diyo sana.. yemedim.. ama senin icin cocuk niye yapmadiniz yapamadi mi diyolar buna ne diyosun? yazdım.. başka türlü hırsımı almasam rahat edemezdim..
bunlar hakediyo bunlar bunlar gibi olmak lazım arkadaşım
sana da helal olsun altta kalmamışsın

bir insan helalim dediği insanla yatak odası özelini nasıl sakız eder hem kendi ağzına hem elalemin ağzına..

kime neyi aklamak zorunda kadın.. sırf bu yüzden bile perişan ede ede boşanılır.

Allah da o adamı da terbiyesiz ailesini de ıslah etsin..

lütfen açın boşanma davasını bu karaktersizin keyfini beklemeyin.. onun değil sizin istediğiniz gibi olsun dava..

bir insan helalim dediği insanla yatak odası özelini nasıl sakız eder hem kendi ağzına hem elalemin ağzına..

kime neyi aklamak zorunda kadın.. sırf bu yüzden bile perişan ede ede boşanılır.

Allah da o adamı da terbiyesiz ailesini de ıslah etsin..

lütfen açın boşanma davasını bu karaktersizin keyfini beklemeyin.. onun değil sizin istediğiniz gibi olsun dava..
nasıl yapar nasıl eder ben de anlam veremiyorum..
bu evlilik bittiyse onun yüzünden bitti
neyi yediremiyosun kendine
boşancaksak da medeni bi şekilde boşanabilirdik
çirkinleşmenin ne anlamı var
hem kendisi hem ailesi birlik olmuş beni karalıyo yaa
ne HAKLAA!!
Tabi oğullarının kumar pisliğini cahilliğini gösterdiği şiddeti başka türlü nasıl örtecekler
ego tatmini için bile yapsalar yetiyo onlara
yoksa herkes biliyo onların ne pislik ne kindar ne fesat bi aile olduklarını
süründürülmeyi hakediyolar mahkemede

Böyle beklesende yipraniyosun ..

Ac bosanma davani ve maddi manevi tazminat davani yiprat ayni zamanda ..

Böyle beklesende yipraniyosun ..

Ac bosanma davani ve maddi manevi tazminat davani yiprat ayni zamanda ..

ne basit bir aileymiş
aynen kızlar
yaa düşünün evliyken bile şirketin arabasıyla eve geldim diye beni ablalarına annesine nasıl kötüledi biliyo musunuz "siz bunun kapalı olduğuna bakmayın bu kucakta da gelir elin arabasıyla" " bu benden habersiz markete gidiyo sırf erkek kasiyer var diye" bu laflarını yutamadım daha fazla neler yaşattı bana.. o yüzden aslında şaşırmamam lazm ama yine de şaşıp kalıyorum işte :KK51:

aynen kızlar
yaa düşünün evliyken bile şirketin arabasıyla eve geldim diye beni ablalarına annesine nasıl kötüledi biliyo musunuz "siz bunun kapalı olduğuna bakmayın bu kucakta da gelir elin arabasıyla" " bu benden habersiz markete gidiyo sırf erkek kasiyer var diye" bu laflarını yutamadım daha fazla neler yaşattı bana.. o yüzden aslında şaşırmamam lazm ama yine de şaşıp kalıyorum işte :KK51:
çocuk konusunda iktidarsızlık muhabbeti yaptığında cevap geldi mi ..valla içimin yağları eridi iyi güldüm..kısasa kısas onlar sana belden aşağı geliyorlarsa sende onlara gidecen yolu yok..

çocuk konusunda iktidarsızlık muhabbeti yaptığında cevap geldi mi ..valla içimin yağları eridi iyi güldüm..kısasa kısas onlar sana belden aşağı geliyorlarsa sende onlara gidecen yolu yok..
Aynen öyle kıssasa kıssas yapıyorum napıyım :KK48:
"deseydin erkek degildi sizden beklerim ama size koca dayanmazzzz" diye bi cevap geldi ondan bana

aynen kızlar

yok artık, iyice aşmış, hiç sevmemiş mi yaa nedir bu tavır

X