sen ne igrenc bi adamsin!

Bence siz açın davayı, kumar oynadığını, şiddet uyguladığını mutlaka belirtin. Tazminat almak için de iyi bir avukat bulun sonrasını onlar düşünsün.
Tabiki belirtirim ama kanitlayabilirmiyim.. psikolojk siddet ekonomkk siddet fiziksel siddet hepsi vardi. Kumarida netten degil bayiden oynuyodu. Zorlu bi yol ugrasmadan olmayacak

Bırakılmayi yediremiyo mecbur böyle islere girisecek ezdirme kendini kurtuluyosun ya ona bak sen daha önünde yillar var elin oğlu için değmez bak yine dayanagin ailen onların yanindasn eden bulur Allaha havale et ne de olsa bi yerlerndem çıkar

Cok dogru bi cumle.. birakilmayi yediremiyo. Ne yapsam da hakli cikarsam kendimi diye ugrasiyo iste. Cok sukur ailem yanimda nasil bir evlilikti nasil geldim buraya bilemedim. Cekmek icin evlenmisim meger.

Tabiki belirtirim ama kanitlayabilirmiyim.. psikolojk siddet ekonomkk siddet fiziksel siddet hepsi vardi. Kumarida netten degil bayiden oynuyodu. Zorlu bi yol ugrasmadan olmayacak

Bir avukata danışın bence, Baroların kadın hakları komisyonundan destek alabilirsiniz izleyeceğiniz yolu daha net anlatırlar. Bu arada size attığı tehdit, küfür, hakaret içeren mesajları sakın silmeyin dava açarsanız kanıt olarak kullanılabilir.

Aslında böyleleriyle uğraşmaya değmez. Evet bence de maddi manevi bütün haklarınızı almalısınız ama böyle birinin parasının hayrı olur mu bu kadar yıpranmaya değer mi onu da bir düşünün. Bence bir an önce kurtulmak için ne gerekiyorsa nasıl daha kolay kurtulacaksanız onu yapın ve hayatınıza tertemiz yepyeni bir sayfa açarak kendi yolunuza bakın. Eden bulur derler klişe bir laftır ama edip de bulmayanını daha görmedim ben.

"hanzade_87, post: 41759567, member: 642035"]Cok dogru bi cumle.. birakilmayi yediremiyo. Ne yapsam da hakli cikarsam kendimi diye ugrasiyo iste. Cok sukur ailem yanimda nasil bir evlilikti nasil geldim buraya bilemedim. Cekmek icin evlenmisim meger.[/QUOTE]
Zararın neresinden donsen kardir herkes mükemmel olacak diye bi kaile yok sen sanslisin ki yolun başında yüzünü gördün

Ins eden bulsun zaten. Huzur yuzu gormesin.

Mesajlari zaten silmiyorum.. ins sans benden yana olur

Valla benim namusuma kadar dil uzatan pisliklere her türlü rezilliği yaşatırım.
İktidarsızdı bile derim evet, dedikodularla tek başıma yıpranmam.
Ayrıca anlaşmalı boşanmam böyle pislik birinden.
En iyi avukatı tutarım gerekirse avukata veririm tüm aldığımı ama.
Giden ondan gitmiş olur sonuçta.

Bende basindan beri hep boyle dusundum. Ondan para ciksinda ben almisim avukat almis farketmez.. namusuma her defasinda laf eden bi kocayla omur boyu yasayamazdim..
Iyi bi avukat arastirmak lazm

allah kurtarmıs senı bu pislik heriften.
bu adiliklerinin sebebi kendıne yediremıyor olması
ondan böyle çirkef.

Yıpranacağını düşünme,elbet yıpranırsın ama hakkını SÖKE SÖKE alacaksın.Güçlü bir kadın ol ,günlerini göster onlara!

Yipranacagim diye dava acmiyorsun da boyle yipranmiyor musun sanki? Oyle de boyle de yipraniyorsun. Cok afedersin de bir laf var " it urur kervan yurur" . Ne derlerse desinler. Bos ver. Sen haklarini al.

insan böyle olumsuzlukları görünce evlenmekten korkuyor. Allah yardımcin olsun kimsenin yaptığı yanında kar kalmaz. Fakat sende yedirtme kendini bu aşşağılaklara

Baban bunca işkenceyi yapan iftiraları atan adamla daha ne konuşacakmış ki?

adam pisliğin tekiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…