Tabiki belirtirim ama kanitlayabilirmiyim.. psikolojk siddet ekonomkk siddet fiziksel siddet hepsi vardi. Kumarida netten degil bayiden oynuyodu. Zorlu bi yol ugrasmadan olmayacakBence siz açın davayı, kumar oynadığını, şiddet uyguladığını mutlaka belirtin. Tazminat almak için de iyi bir avukat bulun sonrasını onlar düşünsün.
Cok dogru bi cumle.. birakilmayi yediremiyo. Ne yapsam da hakli cikarsam kendimi diye ugrasiyo iste. Cok sukur ailem yanimda nasil bir evlilikti nasil geldim buraya bilemedim. Cekmek icin evlenmisim meger.Bırakılmayi yediremiyo mecbur böyle islere girisecek ezdirme kendini kurtuluyosun ya ona bak sen daha önünde yillar var elin oğlu için değmez bak yine dayanagin ailen onların yanindasn eden bulur Allaha havale et ne de olsa bi yerlerndem çıkar
Tabiki belirtirim ama kanitlayabilirmiyim.. psikolojk siddet ekonomkk siddet fiziksel siddet hepsi vardi. Kumarida netten degil bayiden oynuyodu. Zorlu bi yol ugrasmadan olmayacak
Ins eden bulsun zaten. Huzur yuzu gormesin.Aslında böyleleriyle uğraşmaya değmez. Evet bence de maddi manevi bütün haklarınızı almalısınız ama böyle birinin parasının hayrı olur mu bu kadar yıpranmaya değer mi onu da bir düşünün. Bence bir an önce kurtulmak için ne gerekiyorsa nasıl daha kolay kurtulacaksanız onu yapın ve hayatınıza tertemiz yepyeni bir sayfa açarak kendi yolunuza bakın. Eden bulur derler klişe bir laftır ama edip de bulmayanını daha görmedim ben.
Evlenmeden once herseyin mukemmel olacagina oyle bir inandirdi ki ona oyle guvendimki ama hersey yalanmis..Evlenmeden once tanıyor muydunuz, boyle miydi yine
Mesajlari zaten silmiyorum.. ins sans benden yana olurBir avukata danışın bence, Baroların kadın hakları komisyonundan destek alabilirsiniz izleyeceğiniz yolu daha net anlatırlar. Bu arada size attığı tehdit, küfür, hakaret içeren mesajları sakın silmeyin dava açarsanız kanıt olarak kullanılabilir.
Bende basindan beri hep boyle dusundum. Ondan para ciksinda ben almisim avukat almis farketmez.. namusuma her defasinda laf eden bi kocayla omur boyu yasayamazdim..Valla benim namusuma kadar dil uzatan pisliklere her türlü rezilliği yaşatırım.
İktidarsızdı bile derim evet, dedikodularla tek başıma yıpranmam.
Ayrıca anlaşmalı boşanmam böyle pislik birinden.
En iyi avukatı tutarım gerekirse avukata veririm tüm aldığımı ama.
Giden ondan gitmiş olur sonuçta.
Guclu olmaya calisiyorum olmak zorundayim baska carem yokYıpranacağını düşünme,elbet yıpranırsın ama hakkını SÖKE SÖKE alacaksın.Güçlü bir kadın ol ,günlerini göster onlara!
Aynen oyle yediremiyo kendine iyice pisligin teki olduallah kurtarmıs senı bu pislik heriften.
bu adiliklerinin sebebi kendıne yediremıyor olması
ondan böyle çirkef.
Mesajlari zaten silmiyorum.. ins sans benden yana olur