- Konu Sahibi limonsepeti85
-
O zaman sen de deki sen ne bicim erkeksin evini gecindir param da bana kalsin de verme parani.calisan kadinin esi ev kadinliligi aramamali hersey mustetek yapilmali elinden geldigi kadar yani.sabah 6:45-akşam 19:00 evde olma. Akşamları yemek bulaşık iş yap oturma. Bir de üstüne beyfendiyle ilgilen. temizliğe bayan tutma 50-100 lira cepte kalsın çalışıyosun bari anlamı olsun de, hafta sonları temizlik çamaşır ütüyle uğraş. beyfendiyi gezdir, çevrendekilerle ilgilen....
hafta içi resmi bir işim vardı, işyerinden izin aldım, öğlene kadar işimi bitirdim geldim temizlik yaptım, ki canım ölümüne gezmek isterken, sırf hafta sonu kocamla vakit geçireyim işle uğraşmayayım diye. çeşit çeşit yemekler tatlılar yaptım hafta içi geçiştiriyoruz görsün mutlu olsun diye. haftasonu da çamaşır yıkarım diye düşünmüştüm sadece. cumadan işyerime gelmiş sürpriz yapmış, gel annenlere gidelim kalalım bir gece dedi (annem hasta bu ara) gitmişken c.tesi onun evini temizledim. akşam döndük. çok yorgundum uyudum hemen. sabaha karşı uyandık ablamın doğum haberiyle. koştura koştura hastaneye gittik. bulunduğumuz ilde en yakınları biziz. ani, hazırlıksız bir doğumdu. geceye kadar koştuk bebeğin hazırlığıdır, evin işidir. bu arada muayyen sancılarımı çekiyorum çok acılı olur.. gece yarısı geldik eve, pazartesi iş var, ağlaya ağlaya gittim acımdan ağrımdan işe. akşam eve zor attım kendimi. ceset gibi yattım gece. sabah uyandık gözümü açar açmaz neymiş efendim, beyfendinin giyecek atleti yokmuş, sen ne biçim kadınsın dedi bana!! El insaf ya, yazıklar olsun. sana da günaydın diyebildim sadece.. giyinip çıktım evden fazlasını söylememek için. çok çok çok sinirliyim! kendisi bir yorulmasın, bana dokunma ne iş yaparsan yap der çekilir kenara. BENCİLLİĞİN BU KADARI!! ya bu erkeklerin hepsi mi böyle, ben napiyim bu adama şimdi!!!!
Kusura bakma sekerim de senin yaptigina artik ne denir cok iyi biliyorum da incitmek istemiyorum duygularini.sabah 6:45-akşam 19:00 evde olma. Akşamları yemek bulaşık iş yap oturma. Bir de üstüne beyfendiyle ilgilen. temizliğe bayan tutma 50-100 lira cepte kalsın çalışıyosun bari anlamı olsun de, hafta sonları temizlik çamaşır ütüyle uğraş. beyfendiyi gezdir, çevrendekilerle ilgilen....
hafta içi resmi bir işim vardı, işyerinden izin aldım, öğlene kadar işimi bitirdim geldim temizlik yaptım, ki canım ölümüne gezmek isterken, sırf hafta sonu kocamla vakit geçireyim işle uğraşmayayım diye. çeşit çeşit yemekler tatlılar yaptım hafta içi geçiştiriyoruz görsün mutlu olsun diye. haftasonu da çamaşır yıkarım diye düşünmüştüm sadece. cumadan işyerime gelmiş sürpriz yapmış, gel annenlere gidelim kalalım bir gece dedi (annem hasta bu ara) gitmişken c.tesi onun evini temizledim. akşam döndük. çok yorgundum uyudum hemen. sabaha karşı uyandık ablamın doğum haberiyle. koştura koştura hastaneye gittik. bulunduğumuz ilde en yakınları biziz. ani, hazırlıksız bir doğumdu. geceye kadar koştuk bebeğin hazırlığıdır, evin işidir. bu arada muayyen sancılarımı çekiyorum çok acılı olur.. gece yarısı geldik eve, pazartesi iş var, ağlaya ağlaya gittim acımdan ağrımdan işe. akşam eve zor attım kendimi. ceset gibi yattım gece. sabah uyandık gözümü açar açmaz neymiş efendim, beyfendinin giyecek atleti yokmuş, sen ne biçim kadınsın dedi bana!! El insaf ya, yazıklar olsun. sana da günaydın diyebildim sadece.. giyinip çıktım evden fazlasını söylememek için. çok çok çok sinirliyim! kendisi bir yorulmasın, bana dokunma ne iş yaparsan yap der çekilir kenara. BENCİLLİĞİN BU KADARI!! ya bu erkeklerin hepsi mi böyle, ben napiyim bu adama şimdi!!!!
vee allah kadınları yaratmış
eger yaratmasaymış erkekler ya açlıktan ya pislikten ölürmüş
her gece allaha yalvarıp iyiki kadını yarattın diyeceklerine
şuna bak ya işte hepimizin hayatında bu ve benzeri örnekler hep var
sakin ol konu sahibi kendi yıkasın mümkünse bir süre atletini yapsın yemegini aklı başına gelsin
Şu keyifçiliğim ve tembelliğim ileride evlendiğimde işe yarayacak gibi :) Kendi evim diye heves etmez ya da tam tersi abartmaz isem.
Bir yandan çevremdeki kadınların laf edeceğini düşünüyorum(övünülecek bir şey, görev falan ya, ya da sırf başkasına laf etmek amaç), sağolsun insanlar hiç rahat bırakmıyor.
Ev işleri kadının "görevi" değildir.
Böyle davranırsa da inadımın tadına bakar muhtemelen, ters teper. Duruma göre içimden geldiği taktirde alasını da yapabilirim, hiç bir şey de yapmayabilirim, ona bağlı artık. Kesinlikle yardım etmeli, hele ki çalışıyorsan...
Üstteki üye söylemiş de, gerçekten benim de annem yapıyor her şeyi, ben de ileride eşimden bekleyim bari tamamen
ay yok erkekten işte beklenmez paşa paşa kendin yapıyosun mecbur herşeyi.. kendi evin olunca için rahat etmiyo tabi mecburi yapıyosun canım erkekler fazla titiz olmadıklarından üstünkörü yapıyo genelde işleri ama tabi yardım etmeye çalışması bile kendini iyi hissetiriyo insana göğsün kabarıyo böyle canım kocam bana yardım ediyo diye...evlendiğinin ilk ayında direk ben iş yapmak için mi evlendim sorusunu soruyosun zaten kendine çünkü sen yapmayınca yapıcak hiç kimse olmuyo erkekler genelde yerde gördüğü çöpün üstünden atlayıp yerden kaldırmaya üşenen tipler olduğundan çok bişi beklenmiyo keyfi yeterse yardım eder çoğunlukla evde olmamaları tercih edilir rahat rahat iş yapmak üzere.. sana göre bok götüren ev onlar için her zaman tertemizdir nesi vardırki.. (gerçi bnm herif biraz titiz pis biyer görürse söylenir de çoğu erkek böyledir yani) ev işleri kadının görevi değil kendine yaşam alanı yaratma çabasıdır bana göre.. hiç bir kadının pis bi evde çok uzun süre yaşayabileceğini sanmıyorum tüm tembelliğim uyuşukluğum ve uykuya duyduğum yoğun aşka rağmen ben bile böyle düşünüyorsam..
Hic kusuruma bakmayin ama bu canavari siz yaratmissiniz.sabah uyandık gözümü açar açmaz neymiş efendim, beyfendinin giyecek atleti yokmuş, sen ne biçim kadınsın dedi bana!! El insaf ya, yazıklar olsun. sana da günaydın diyebildim sadece.. giyinip çıktım evden fazlasını söylememek için. çok çok çok sinirliyim! kendisi bir yorulmasın, bana dokunma ne iş yaparsan yap der çekilir kenara. BENCİLLİĞİN BU KADARI!! ya bu erkeklerin hepsi mi böyle, ben napiyim bu adama şimdi!!!!
Çok haklısınız çok kırıcı olmus ama Genel olarak yardımcı olan biriyse fazla takmayınya aslında genel olarak yardımcı olmaya çalışır, çamaşırı ben yıkarsam o asar, ne bileyim bulaşık makinesini boşaltır anlayışlı olmaya çalışır takdir eder falan ama yok işte. zart diye bir laf çıkarır böyle ağzından, tüm yaptıkları iyilikleri uçar gider. be adam gördün ne halde olduğumu, süründüm resmen. tut işte şu koca çeneni!!! yok yok ayarsız dengesiz bu adam anladım ben
Ahhh hiç yabancı gelmedi bana bunlar..sabah 6:45-akşam 19:00 evde olma. Akşamları yemek bulaşık iş yap oturma. Bir de üstüne beyfendiyle ilgilen. temizliğe bayan tutma 50-100 lira cepte kalsın çalışıyosun bari anlamı olsun de, hafta sonları temizlik çamaşır ütüyle uğraş. beyfendiyi gezdir, çevrendekilerle ilgilen....
NE GÜZELMİŞ O YA ÖLEHic kusuruma bakmayin ama bu canavari siz yaratmissiniz.
Neden evlendiginiz zaman evin tum yukunu ustune aldiniz?
Nedene esinize hic sorumluluk vermediniz?
Yani alinmayin ama ben sizde bir aferin deliligi sezdim. Kocaniza yaranmak neden bu kadar onemli?
Neden o mutlu olsun diye disari cikmak yerine ona cesit cesit yemek yapiyorsunuz?
Yani siz eger kendinizi kocanizin hizmetcisi gibi gorurseniz , o da size hizmetcisi gibi davranir.
Kadinlarin bir turlu anlayamadigi sey su: Esinizi ne kadar el ustunde tutar, ne kadar cok seyin sorumlulugunu alirsaniz o kadar deger gormezsiniz TAM TERSI esinize ne kadar sorumluk verir, ona hizmetcisi degil hayat arkadasi oldugunu hatirlatirsaniz o kadar deger gorursunuz.
Size esimin abisinden bahsedeyim. 2 cocuklari var, 3.yu dusunuyorlar. Gorumcem ilk cocugu olunca calismayi birakmis. Senelerdir calismiyor. Yani ev hanimi. Buna ragmen kaynim evi supurur, yemege yardim eder, ev alisverisini yapar, cocuklara bakar, bebegin altini degistirir, mamasini yedirir, isten gelir banyolarini yaptirir, hafta sonu izin gununde gorumcem disari cikar kaynim cocuklara bakar, parka goturur, hastalandiklarinda hastaneye goturur. Ve tum bunlarin yaninda karisina cok iyi muamele eder, el ustunde tutar. Sevgililer gununu dahi kutlarlar hala onca seneden sonra...
Nerde hata yaptiginizi anlamisinizdir umarim. :)
yok kizlar bunu denemeyin bile bi kere cok acil isim cikdi esime dedim camasir icinde hazir deterjan falanda hazir sen su tuslara bas dedim geldigimde esime sordum camasirlari yikadinmi diye heee dedi basladi soylenmeye kizim 8 kgluk makineye 3 kgluk camasir atiyon sonra elektrik cok geliyo falan fistik adam git makine bos diye akilli yaaa at ne kadar renkli beyaz kar hepsini birbirine durun durun en icler acisi olan burasi buda yetmemis daha temiz olsun diye camasir suyuda koymus makinenin kapagini actigimda kalp krizi vakasiydi siz siz olun makine isine erkegi sokmayin diger isleri bi zahmet yapsinlar bu dunyaya onlarin kiclarini toplamayami geldik allah askinasanki elinde yıkıcak, madem atletin azalmış at makineye bas düğmesine, ama hata bizde ki bunu bile yaptırmıyoruz adamlara, sanki atlet bekçisiyiz yaw, anaları pış pış karıları pış pış, olacağı bu
yok kizlar bunu denemeyin bile bi kere cok acil isim cikdi esime dedim camasir icinde hazir deterjan falanda hazir sen su tuslara bas dedim geldigimde esime sordum camasirlari yikadinmi diye heee dedi basladi soylenmeye kizim 8 kgluk makineye 3 kgluk camasir atiyon sonra elektrik cok geliyo falan fistik adam git makine bos diye akilli yaaa at ne kadar renkli beyaz kar hepsini birbirine durun durun en icler acisi olan burasi buda yetmemis daha temiz olsun diye camasir suyuda koymus makinenin kapagini actigimda kalp krizi vakasiydi siz siz olun makine isine erkegi sokmayin diger isleri bi zahmet yapsinlar bu dunyaya onlarin kiclarini toplamayami geldik allah askina
AYYY OKURKEN GÜLMEKTEN YIKILDIMM YIKILDIMM ÇOK TEMİZ OLSUN DİE ÇAMAŞIR SUYU KOYMUŞ HEEE AHHAHHAAHyok kizlar bunu denemeyin bile bi kere cok acil isim cikdi esime dedim camasir icinde hazir deterjan falanda hazir sen su tuslara bas dedim geldigimde esime sordum camasirlari yikadinmi diye heee dedi basladi soylenmeye kizim 8 kgluk makineye 3 kgluk camasir atiyon sonra elektrik cok geliyo falan fistik adam git makine bos diye akilli yaaa at ne kadar renkli beyaz kar hepsini birbirine durun durun en icler acisi olan burasi buda yetmemis daha temiz olsun diye camasir suyuda koymus makinenin kapagini actigimda kalp krizi vakasiydi siz siz olun makine isine erkegi sokmayin diger isleri bi zahmet yapsinlar bu dunyaya onlarin kiclarini toplamayami geldik allah askina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?