- 25 Ekim 2015
- 34
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi EdanurVelim
-
çok güzel inşdevam edersin darısi bana olsun bende çok istiyorum birakmayiSizlerle paylaşmak istedim kızlar 2 hafta önce sigarayı bırakma kararı kaldım 8 yıldır günde 1.5 paket içiyordum. Eşimin desteğiyle sigara biraktirma kliniğine gittim
Bazı tahlilleri yaptıktan sonra bana bir ilaç verdi bu gün 9. Günüm ve agzima kesinlikle
Sigara surmedim cok mutluyum sonunda kurtuluyorum sigara denilen illeten
Bence en yakın sigara biraktirma kliniğine git çok yardımcı oluyorlar ve çok güzel destek oluyorlar[/Q
canim sen kilınığe giderekmı biraktin ne gibi yardimları oluyor oğrenebilirmiyimBence en yakın sigara biraktirma kliniğine git çok yardımcı oluyorlar ve çok güzel destek oluyorlar
Ben ilk sigarayi biraktigim gun hungur hungur agladim kriz gecirdim ama esim cok buyuk destekcim oldu banapost: 44194436 .!.:kurtulmak istiyorum bu lanet bağımlılıkdan 5 yaşında kızim var onu opmeye korkuyorum nefesimden etkilenecek diye zira ne kadar iğrenç siğara koktuğumun farkındayim birakmak bu kadarmi zor bu kadarmı iradesizim yarın obür gün bi hastalık çıkarsa gozümden sakindığim çocuklarimi kime emanet edicembu forumda yazanlari okudukça cesaretlendim ne kadar güzel kimine gün olmuş kimine ay kımine yil demekki kararlı olunca oluyormuş kesin kararımi verdim artik bu yolda bende yaninızdayım
siğarada kaçınci günün canımBen ilaca başladıktan sonra ki 10 günü seçmiştim ama 3 günden sonra 1 paketten 3 dala düştü sonradan canim hiç istemedi 9. Gün ağzıma suremedim. Bu gun ilaca başlayalı 14 gün oldu
hesapladim 5 günündesin galiba Allahim inşALLAH bende 5. günlere gelirimsiğarada kaçınci günün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?