• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen kurtulmaya basladim sigara

zyban etki etmezse champix almayi düşünüyorum

zyban mide bulantısı yaptıysa champix i hiç düşünme derim o daha çok rahatsız edebilir. Ben kullanmadım ama geçmiş sayfalarda kullananların hikayelerini okudum. Çok sorunlar yaşayanlar var.

selam kızlar bizim bi akrabamızda günde 2 paket kullanıyordu sigara daha sonra kliniğe gidip bırakmak istediğini söylemiş onada champix vermişler dün ilaçta 3. günüymüş ve sigarayı içesim gelmiyo dedi onda bulantı falan hiç bişey açmamış

arkadaşlar bu ilaçlardan bende almak istyrummbugun ilk günm çok streslyımşuan bu ilacı sıgorta karşılıyormu sağlık ocagndan falan yazdrlıyomu lutfen yardımcı olun yarn ılk işim onu almak olucak

arkadaşlar bu ilaçlardan bende almak istyrummbugun ilk günm çok streslyımşuan bu ilacı sıgorta karşılıyormu sağlık ocagndan falan yazdrlıyomu lutfen yardımcı olun yarn ılk işim onu almak olucak
ücretli almak istersen 65 tl siğara biraktırma polikinliğine gidersen doktor ücretsiz yaziyor

Back