- 20 Aralık 2015
- 632
- 490
- 53
- Konu Sahibi EdanurVelim
-
yok canim emzirme doneminde değil ama ilk kendi irade yolunu denicem sonra gerek olursa klıniğe başururum benim ilaçdan once desteğe ihtiyacim var burdada fazlasiyla destek var sizleri çok seviyorum iyiki varsinizCanm emzirme döneminde değilsen bence klinik tedavi al inan daha kolay geçiyor
inşALLAH kaçmasına musade etmicem sen ne durumdasınayln içinde istek varken bu istek kacmadan birak canim
çok teşekkür ederim desteğin için şimdiden motive olmaya başladim bile iyiki varsiniz5 günüm canim inşallah gelirsin haberlerini bekliyor olucam
edanur nasil gidiyorBn 5 kilo aldım deli gibi yiyorum
canim çok sevindim içmemene benimde bugün 4 günüm nasil zorluğu atlattinmi birazSamsunluyum harika gidiyor 15 oldu herhalde icmeyeli
evet canim ara ara yokluyor beni şiddetlice istesemde hayir diyorum bi süre sonra gidiyor istek kaç gün dah bu krizler yaşarım senceAtlattım canim çok nadirde olsa geliyor ama ilk zamanlar ki gibi değil harikasiniz 4 gün olmuş seninde çok sevindim
Banada zyban verdi bugun 4. günüm mıde bulantısi dişinda bi etki yok hala ne zaman etkısıni gosterırİlk champix kullandım o biraz ağır geldi zyban
Verdi dktor simdi sigarada ilacta kullanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?