He uzağa gelin geldim. Görümcemin zerre hayrı yokAh dünürüm ah benim gibi hem evlenip hem ananın yanında oturaydın ya
Sen kocanın memlekete mi gittin dünürüm. Yakın olaydık da keşke ben bakaydım gelincağzıma sen temizliğini yapaydın.
Damat arsız mı neBalkonu temizledim oturup kahve molası vereyim dedim. Oturur oturmaz koca dana sarıldı memeye. Şimdi hem emiyor hem saçımı başımı çekiştiriyor. Ayağıyla da şah damarıma tekme atıyor.
Off anam off bi kahve bile içemiyek.
Haha yok kız benim herif doktor değil zaten doğum doktora olsa ona doğurtmazdım
Benimki gibi iyi doktora gelirsen ve bünyen de sağlamsa hemencik iyileşirsin
Oluşum evresini ben hiç bilmiyorum valla evlenir evlenmez korunurken hamile kaldım. Pardon korunduğumu sanmışım meğer çocuk yapmışım
Ayyy valla tembellikte sınır tanımıyom ikiyi çocuk doğurmuşum yoksa şuan çalışıyor olacaktım
Aman ev hanımlığı daha beter aslında az önce balkonu yıkadım oğlumla beraber halim içler acısıydı
Vıyhhh başımıza daş yağacak
Haha yok kız benim herif doktor değil zaten doğum doktora olsa ona doğurtmazdım
Benimki gibi iyi doktora gelirsen ve bünyen de sağlamsa hemencik iyileşirsin
Oluşum evresini ben hiç bilmiyorum valla evlenir evlenmez korunurken hamile kaldım. Pardon korunduğumu sanmışım meğer çocuk yapmışım
Ayyy valla tembellikte sınır tanımıyom ikiyi çocuk doğurmuşum yoksa şuan çalışıyor olacaktım
Aman ev hanımlığı daha beter aslında az önce balkonu yıkadım oğlumla beraber halim içler acısıydı
Vıyhhh başımıza daş yağacak
Yaparsın yaparsın merak etmeBünye sağlam değil ben değil , çocuk beni doğurur
Amaan ne biçim görümceymiş o yahu insan bi yardım eder amaHe uzağa gelin geldim. Görümcemin zerre hayrı yokboşver böyle daha iyi nerde çokluk orda .... Demişler. Gelininle takılıyoruz sen nerdesin balım?
Evet arsızlık diz boyuDamat arsız mı ne
Aman diyim dünyada bir ilk yaşatmaBünye sağlam değil ben değil , çocuk beni doğurur
Yaparsın yaparsın merak etme
Amaan ne biçim görümceymiş o yahu insan bi yardım eder ama
Gerçi yardımı da olmasın zararı da boşver dünürüm.
Maşallah gelinime
Ben deşifre olmamak için sana özelden yazayım nereli ve nerede olduğumu, ikisi de aynı kapıya çıkıyor
Evet arsızlık diz boyu
Aman diyim dünyada bir ilk yaşatma
Canim 1 2 kasik yiyor sonra agzini kesinlikle acmiyor normalde 8 9 kasik yemesi lazim diye biliyorum 1 2 kasik yeterli olur mu bilemedim ki emiyor Allah a şükür onda sikinti yok memeye alistirana kadarda cok cekmistim Allah yardimcimiz olsun bakalim tesekkur ederim cevabına
tatlımmm daha çok küçük azıcık bişey bile yese yeterli emiyor mu?
eğer emmeye devam ediyorsa bir yaşına kadar zaten temel besin anne sütü olduğu için karnını doyurana kadar yemesine gerek yok. Ek gıdayı sadece tadıyorsa bile yeterlidir. Sen yine de yoğurt haşlanmış sebzelerden meyvelerden tattırmaya çalış. Hatta yağsız tuzsuz çorbalar da ver biraz. Bir kaşık bile olsa yeterli. Benim oğlana haşlanmış kabağı püre yapıyordum öylece yiyordu
Unutamasan bile zamanla alışacaksın canım ve inan her ailede anne baba seninkiler gibi değil. Şimdi boşver düşünme bunları zamanla aşacaksın herşeyi ve burada bebişin olacak sohbetler edicez daha ne yedirsem diye soracaksın
Hoşgeldinnnnn
aaaa baktım cidden yokmuş üçüncü kulak
Hii bizde daha tik yok2 tane tamamı çıkmış var. 6 aylıkken çıkardı. Diğerleri de şişmiş sıkıntısı var
Allah yardimcin olsun kardesKızlaaarKaynanama gidecem bugün pehh...
Daha iyiHii bizde daha tik yok
Benimki doktor değil
Doğumdan tırsıyorum.
Bebeisin oluşma evresinden tırsıyorum
Korkma canim korktukca daa da zorlanirsin ilk ve tek sen yapmiyorsun bu dunya hep boyle dönmüş boyle düşün
En sevdiğimmKızlaaarKaynanama gidecem bugün pehh...
8-9 kaşıkmı bacım naptın yahu :) kim dedi bunu...herşeyden 2-3 kaşık yese yeter şuanda.. Zamanla artacak. Emiyor doyuyor .Canim 1 2 kasik yiyor sonra agzini kesinlikle acmiyor normalde 8 9 kasik yemesi lazim diye biliyorum 1 2 kasik yeterli olur mu bilemedim ki emiyor Allah a şükür onda sikinti yok memeye alistirana kadarda cok cekmistim Allah yardimcimiz olsun bakalim tesekkur ederim cevabına
Allah yardimcin olsun kardes
En sevdiğimm
Bende gidecem
Amin canimAllah kayınbabamı kaynanamın başından eksik etmesin aminn
Çok güzel kızlar tavsiye ederim kesinn