Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam?

Balkonu temizledim oturup kahve molası vereyim dedim. Oturur oturmaz koca dana sarıldı memeye. Şimdi hem emiyor hem saçımı başımı çekiştiriyor. Ayağıyla da şah damarıma tekme atıyor.
Off anam off bi kahve bile içemiyek.

Ah dünürüm ah benim gibi hem evlenip hem ananın yanında oturaydın ya
Sen kocanın memlekete mi gittin dünürüm. Yakın olaydık da keşke ben bakaydım gelincağzıma sen temizliğini yapaydın.
He uzağa gelin geldim. Görümcemin zerre hayrı yok boşver böyle daha iyi nerde çokluk orda .... Demişler. Gelininle takılıyoruz sen nerdesin balım?

Bünye sağlam değil ben değil , çocuk beni doğurur

He uzağa gelin geldim. Görümcemin zerre hayrı yok boşver böyle daha iyi nerde çokluk orda .... Demişler. Gelininle takılıyoruz sen nerdesin balım?
Amaan ne biçim görümceymiş o yahu insan bi yardım eder ama
Gerçi yardımı da olmasın zararı da boşver dünürüm.
Maşallah gelinime
Ben deşifre olmamak için sana özelden yazayım nereli ve nerede olduğumu, ikisi de aynı kapıya çıkıyor
Damat arsız mı ne
Evet arsızlık diz boyu

Aman diyim dünyada bir ilk yaşatma

Yaparsın yaparsın merak etme

Bilemiycimmm

Benden bekleyin herşeyi

Canim 1 2 kasik yiyor sonra agzini kesinlikle acmiyor normalde 8 9 kasik yemesi lazim diye biliyorum 1 2 kasik yeterli olur mu bilemedim ki emiyor Allah a şükür onda sikinti yok memeye alistirana kadarda cok cekmistim Allah yardimcimiz olsun bakalim tesekkur ederim cevabına

8-9 kaşıkmı bacım naptın yahu :) kim dedi bunu...herşeyden 2-3 kaşık yese yeter şuanda.. Zamanla artacak. Emiyor doyuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…