- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
Unutulmaz da herkesin farklı olduğunu annen ve baban gibi belkide olmıcaklarını anlarsın balım..Bilinçaltıma yerleşmiş sonuçta.
Unutulmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unutulmaz da herkesin farklı olduğunu annen ve baban gibi belkide olmıcaklarını anlarsın balım..Bilinçaltıma yerleşmiş sonuçta.
Unutulmaz.
Dünürümm bende bu çocuğa bal pekmez ceviz yediremiyorum yahuYerim damadımı iyi besle pekmezi cevizi eksik olmasın
Dünür valla bir ara yardımcı aldım oda yarı yolda bıraktı beni başka kimseye de güvenemiyorum.. Ya süpürge sesinden çok korkuyor nasıl alışçak dünür? Süpürgesizde hiçbişii olmuyor...
Unutulmaz da herkesin farklı olduğunu annen ve baban gibi belkide olmıcaklarını anlarsın balım..
Dis cikardi miValla dünür yardımcı olsun benimki 8 aylık hala sadece beni emiyor kelin ilacı olsa.... boşver zorlama sal gitsin acıksa yer demekki doyuyor relax anne relax çocuk
Hosbuldum teyzesi
tatlımmm daha çok küçük azıcık bişey bile yese yeterli emiyor mu?Banada yardim edin ek gida kabusu yasiyorum konuma beklerim
Unutamasan bile zamanla alışacaksın canım ve inan her ailede anne baba seninkiler gibi değil. Şimdi boşver düşünme bunları zamanla aşacaksın herşeyi ve burada bebişin olacak sohbetler edicez daha ne yedirsem diye soracaksınBilinçaltıma yerleşmiş sonuçta.
Unutulmaz.
Olurmu hiç 3 kulak dönde aynaya bak heyy
tatlımmm daha çok küçük azıcık bişey bile yese yeterli emiyor mu?
eğer emmeye devam ediyorsa bir yaşına kadar zaten temel besin anne sütü olduğu için karnını doyurana kadar yemesine gerek yok. Ek gıdayı sadece tadıyorsa bile yeterlidir. Sen yine de yoğurt haşlanmış sebzelerden meyvelerden tattırmaya çalış. Hatta yağsız tuzsuz çorbalar da ver biraz. Bir kaşık bile olsa yeterli. Benim oğlana haşlanmış kabağı püre yapıyordum öylece yiyordu
Unutamasan bile zamanla alışacaksın canım ve inan her ailede anne baba seninkiler gibi değil. Şimdi boşver düşünme bunları zamanla aşacaksın herşeyi ve burada bebişin olacak sohbetler edicez daha ne yedirsem diye soracaksın
Hoşgeldinnnnn
aaaa baktım cidden yokmuş üçüncü kulak
O zaman bebeğe de baksın işte ne güzel sen de rahat edersinBen benimkiyle evlenirsem kendi müdahale eder onu yedirme.
Kundak yapma !
Spora verelim.
Şunu yapalım diye
O zaman bebeğe de baksın işte ne güzel sen de rahat edersin
yok anam doğurmaya ne var sezeryan ol geç ver çocuğu eline babası baksınBen bebise bakarım, o doğursun yeter
yok anam doğurmaya ne var sezeryan ol geç ver çocuğu eline babası baksın
hamilelik süper zaten9ay napıcam
Sezeryan daha kotuymus
Korkuyooomm mm mm
tatlımmm daha çok küçük azıcık bişey bile yese yeterli emiyor mu?
eğer emmeye devam ediyorsa bir yaşına kadar zaten temel besin anne sütü olduğu için karnını doyurana kadar yemesine gerek yok. Ek gıdayı sadece tadıyorsa bile yeterlidir. Sen yine de yoğurt haşlanmış sebzelerden meyvelerden tattırmaya çalış. Hatta yağsız tuzsuz çorbalar da ver biraz. Bir kaşık bile olsa yeterli. Benim oğlana haşlanmış kabağı püre yapıyordum öylece yiyordu
Unutamasan bile zamanla alışacaksın canım ve inan her ailede anne baba seninkiler gibi değil. Şimdi boşver düşünme bunları zamanla aşacaksın herşeyi ve burada bebişin olacak sohbetler edicez daha ne yedirsem diye soracaksın
Hoşgeldinnnnn
aaaa baktım cidden yokmuş üçüncü kulak
Gel gel hoşgeldinHoşbuldummm geyik varmış geldim İhtiyacım var birazcıkk İşten güçten sıkıldım artıkk
hamilelik süper zaten
benimki gibi doktora denk gelirsen bir gün hastanede yatar hastaneden geldiğin gün çamaşırlarını asmaya başlarsın
ayyy benim doğumun öyle kolaydı ki şükürler olsun eğer ikinci olursa da aynı şekilde olacaksa doğururum yoksa tutarım içimde bebeği
Gel gel hoşgeldin
Her zaman iş olmaz ki ama
Bende geyik yapmaktan kendimi ev işine veremez oldum.
Ben aydınlatayım. Böğürtlenkuşu ve time travel. İlişkileri varmış sanırsam... Bide başka üyelere taciz mesajı yollamış.. Konu tamamen silindi. Olay mahkemelik oldu sanırım kazen beyle. Öyle valla
2 tane tamamı çıkmış var. 6 aylıkken çıkardı. Diğerleri de şişmiş sıkıntısı varDis cikardi mi
Yer zamanla annesi dert etme boşver:) ya dünür alışsın diye açıyorum sürekli çığlık kıyamet :/ kimsem de yok gel çocuğa bak bende temizlik yapayım dicek. Kadersizim dünüüürDünürümm bende bu çocuğa bal pekmez ceviz yediremiyorum yahu
Yardımcıyla falan da yapamadım kadın gider gitmez kendim heryeri tekrar düzenliyorum temizliyorum baktım olmadı bende almadım bi daha
süpürge sesinden damadında bir ara çok korkuyordu süpürge açamıyordum ama hepsi o dönemden geçiyo merak etme dünürüm biraz zaman geçsin alışır gelinim de
Benimki doktor değil
Doğumdan tırsıyorum.
Bebeisin oluşma evresinden tırsıyorum
Ayyy valla tembellikte sınır tanımıyom ikiyi çocuk doğurmuşum yoksa şuan çalışıyor olacaktımohh seninkide güzelmiş
Tesekkur ederim:) time travelı hic duymadım ama bogurtlene hep denk gelirdim bdvde. Cok sasırdım. Cok tuhaf vallahi
Yer zamanla annesi dert etme boşver:) ya dünür alışsın diye açıyorum sürekli çığlık kıyamet :/ kimsem de yok gel çocuğa bak bende temizlik yapayım dicek. Kadersizim dünüüür