Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam?

Dünürümm bende bu çocuğa bal pekmez ceviz yediremiyorum yahu
Yardımcıyla falan da yapamadım kadın gider gitmez kendim heryeri tekrar düzenliyorum temizliyorum baktım olmadı bende almadım bi daha
süpürge sesinden damadında bir ara çok korkuyordu süpürge açamıyordum ama hepsi o dönemden geçiyo merak etme dünürüm biraz zaman geçsin alışır gelinim de

Hosbuldum teyzesi

Banada yardim edin ek gida kabusu yasiyorum konuma beklerim
tatlımmm daha çok küçük azıcık bişey bile yese yeterli emiyor mu?
eğer emmeye devam ediyorsa bir yaşına kadar zaten temel besin anne sütü olduğu için karnını doyurana kadar yemesine gerek yok. Ek gıdayı sadece tadıyorsa bile yeterlidir. Sen yine de yoğurt haşlanmış sebzelerden meyvelerden tattırmaya çalış. Hatta yağsız tuzsuz çorbalar da ver biraz. Bir kaşık bile olsa yeterli. Benim oğlana haşlanmış kabağı püre yapıyordum öylece yiyordu
Bilinçaltıma yerleşmiş sonuçta.
Unutulmaz.
Unutamasan bile zamanla alışacaksın canım ve inan her ailede anne baba seninkiler gibi değil. Şimdi boşver düşünme bunları zamanla aşacaksın herşeyi ve burada bebişin olacak sohbetler edicez daha ne yedirsem diye soracaksın
Olurmu hiç 3 kulak dönde aynaya bak heyy

Hoşgeldinnnnn

aaaa baktım cidden yokmuş üçüncü kulak

Ben benimkiyle evlenirsem kendi müdahale eder onu yedirme.
Kundak yapma !
Spora verelim.
Şunu yapalım diye

9ay napıcam
Sezeryan daha kotuymus
Korkuyooomm mm mm
hamilelik süper zaten
benimki gibi doktora denk gelirsen bir gün hastanede yatar hastaneden geldiğin gün çamaşırlarını asmaya başlarsın
ayyy benim doğumun öyle kolaydı ki şükürler olsun eğer ikinci olursa da aynı şekilde olacaksa doğururum yoksa tutarım içimde bebeği

Hoşbuldummm geyik varmış geldim İhtiyacım var birazcıkk İşten güçten sıkıldım artıkk

Benimki doktor değil
Doğumdan tırsıyorum.
Bebeisin oluşma evresinden tırsıyorum

Tesekkur ederim:) time travelı hic duymadım ama bogurtlene hep denk gelirdim bdvde. Cok sasırdım. Cok tuhaf vallahi

Yer zamanla annesi dert etme boşver:) ya dünür alışsın diye açıyorum sürekli çığlık kıyamet :/ kimsem de yok gel çocuğa bak bende temizlik yapayım dicek. Kadersizim dünüüür

Benimki doktor değil
Doğumdan tırsıyorum.
Bebeisin oluşma evresinden tırsıyorum

Haha yok kız benim herif doktor değil zaten doğum doktora olsa ona doğurtmazdım
Benimki gibi iyi doktora gelirsen ve bünyen de sağlamsa hemencik iyileşirsin
Oluşum evresini ben hiç bilmiyorum valla evlenir evlenmez korunurken hamile kaldım. Pardon korunduğumu sanmışım meğer çocuk yapmışım
ohh seninkide güzelmiş
Ayyy valla tembellikte sınır tanımıyom ikiyi çocuk doğurmuşum yoksa şuan çalışıyor olacaktım
Aman ev hanımlığı daha beter aslında az önce balkonu yıkadım oğlumla beraber halim içler acısıydı
Tesekkur ederim:) time travelı hic duymadım ama bogurtlene hep denk gelirdim bdvde. Cok sasırdım. Cok tuhaf vallahi

Vıyhhh başımıza daş yağacak

Yer zamanla annesi dert etme boşver:) ya dünür alışsın diye açıyorum sürekli çığlık kıyamet :/ kimsem de yok gel çocuğa bak bende temizlik yapayım dicek. Kadersizim dünüüür

Ah dünürüm ah benim gibi hem evlenip hem ananın yanında oturaydın ya
Sen kocanın memlekete mi gittin dünürüm. Yakın olaydık da keşke ben bakaydım gelincağzıma sen temizliğini yapaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…