Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozelden soylemek istedigin olursa seve seve canim ama onla ilgili herhangi bi 'olur' yok.. kinci biri degilim ama ben son noktaya geldigimde aldim o karari Allah'in izniyle, Rabbim yardim etti aştım..Cok hassas birisin , gerci herkesin tahammul seviyesi farklidir ama , neler neler yasayip tekrar birlesenler var , merak edersen ozelden konusabiliriz bu konuyu , imkansiz sey varmi su hayatta :)
ne yapmaya calisiyor bilmiyorum.. uzgun oldugunu duymustum gecenlerde de.. 5ay oldu yaklasik bosanali..belki soran olmuştur siz boşanalı baya olmuş sanırım hala niye karşınıza çıkıyor ki ? barışmak mı istiyor sizle ?
Banada hakkinda hayirlisi olsun demek duser canim, insallah sana bu yasadiklarini unutturucak biri cikar karsina :)ozelden soylemek istedigin olursa seve seve canim ama onla ilgili herhangi bi 'olur' yok.. kinci biri degilim ama ben son noktaya geldigimde aldim o karari, Rabbim yardim etti de aştım..
aileme de yazik.. babama ailesinin rezaleti icin ozur dilemek yerine hakaret eden bi adamin bizim kapimizda isi yok artik..
Yok saçmalık değil siz talihsizlik yaşamışsınız sanırım inş düzelir hayatınız tanıdığım dul kadınlar var hiçde kötü değiller genellememek lazımAtalarinda sende sacmalamissin.dul olmak ii bisi degil.ben dulum.isimde var gucumde.keske dul olmasaydim..ipin ucunu bi defa kacirirsan sonun perisan olur.keske eski esimden ayrilmasaydim.pismanim
Ne kadar ayıp.
Hz. Hatice duldu ve peygamberimizden 15 yaş büyüktü.
Rabbim onun kalbini efendimizle şereflendirdi.
Eski eşiniz inançlı biri değil sanırsam. Allah ıslah etsin.
Gönlünüzü ferah tutun ve şükredin öyle seviyesiz bir insan hayatınızdan defolmuş.
Ne kadar acımasız bir yorum bu...Konu sahibinin durumuna hiç yorum yapmasanız daha iyiymiş. ..Bir kadın olarak bu şekilde mi düşünüyorsunuz..Özgüvenli yada özgüvensiz ? Konu bu değil...Siz gülüp geçin onun yerine olmaz mı? Empati kurup konu sahibini anlamaya çalışsaydınız keşke. ..özgüvensizsin kendıne guvenın olsaydı o laflara gülüp gecerdin.
asıl sız benım ne yazmaya calıstıgımı anlamamıssınız bu konudakı 2. yorumumu okumanızı tavsıye ederım.Ne kadar acımasız bir yorum bu...Konu sahibinin durumuna hiç yorum yapmasanız daha iyiymiş. ..Bir kadın olarak bu şekilde mi düşünüyorsunuz..Özgüvenli yada özgüvensiz ? Konu bu değil...Siz gülüp geçin onun yerine olmaz mı? Empati kurup konu sahibini anlamaya çalışsaydınız keşke. ..
Tamam şimdi oldu...Bir an görünce şaşırdım. Kusura bakmayın lütfen...Sonraki yorumunuzu okudum..:)hayır tabıkıde takıldıgın seyler sadece kelımeler degıl ama bı düşün bu karakterdekı adam nasıl mutlu olabılır bu adamı kım napsın bıde kendıne karakterıne dön bi bak onun soyledıgı gıbı bırımısın o sana boyle davranarak kişiliğini karakterını zaten koymus ortaya birde inancın varmı bılmıyorum ama kımsenın yaptıgı kımsenın yanına kalmıyo 25 yıllık hayatımda ogrendıgım budur.
Bu herif yuzunden hayata kusme, keske deseydin sevgilim var hende hic evlenmemis ciddi dusunuyoruz diyelavantakokulusandkusmedt: 39652074 .!.:kizlar, beni taniyanlar bilir, bilmeyen arkadaslarim icn de soyleyeyim, inanin umrumda degil bana soyledigi o cumleler, yani zaten evlilik dusunmuyorum, bir de beni kimin alacagi kritigini yapmadim icimde..
karsima cikmasi, ikna icin rezillesmesi ve ucuz taktgi, yasadiklarimin zihnimde canlanmasi ve sinir harbi; hepsi birbirine girdi..
Insallah kardesim insallah Allahim mutlulugun en guzelini yasatsin ve cektigin acilari unuttursun insallahhevet.. eski esim.. karsima gecti ve aynen bunu soyledi.. 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse ne yapacaksin?' aklinca beni korkutup ikna edecek birlesmeye.. hani genc, super nitelikli, bulunmaz bi erkek ya o! amaci DUL diye hakaret etmek degil aslinda.. kendince beni caresiz gostermek..
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..
Dengesiz ve gereksiz insan...evet.. eski esim.. karsima gecti ve aynen bunu soyledi.. 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse ne yapacaksin?' aklinca beni korkutup ikna edecek birlesmeye.. hani genc, super nitelikli, bulunmaz bi erkek ya o! amaci DUL diye hakaret etmek degil aslinda.. kendince beni caresiz gostermek..
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..