sen DULsun, seni kim alsin?

kizlar, beni taniyanlar bilir, bilmeyen arkadaslarim icn de soyleyeyim, inanin umrumda degil bana soyledigi o cumleler, yani zaten evlilik dusunmuyorum, bir de beni kimin alacagi kritigini yapmadim icimde..
karsima cikmasi, ikna icin rezillesmesi ve ucuz taktgi, yasadiklarimin zihnimde canlanmasi ve sinir harbi; hepsi birbirine girdi..

sizce takildigim kelimeler mi yalnizca, yada evlilik derdine dustum de (!) o sozler mi canimi yakti?
5ay once bosandigim adamin karsima cikmasi, bu sekilde ikna etmek icin sacmalamasi, yasadiklarimin bir bir zihnimde canlanmasi vs vs?
hayır tabıkıde takıldıgın seyler sadece kelımeler degıl ama bı düşün bu karakterdekı adam nasıl mutlu olabılır bu adamı kım napsın bıde kendıne karakterıne dön bi bak onun soyledıgı gıbı bırımısın o sana boyle davranarak kişiliğini karakterını zaten koymus ortaya birde inancın varmı bılmıyorum ama kımsenın yaptıgı kımsenın yanına kalmıyo 25 yıllık hayatımda ogrendıgım budur.

Boşver hep ayni taktik. Benim eski nisanlim da seni benden başka kimse cçekmez, kimse almaz seni kim ne yapsin demişti ayrildigimizda. Laflarinin uzerinden 3 ay geçti geçmedi bana kendinden çok değer veren el bebek gül bebek bakan hayatimin askiyla tanistim. 3 yil oldu yakinda evlenecegiz kismetse. Kendisi ise orta yaşlara ulasti hala mutsuz hala bekar :) Takma..

hayır tabıkıde takıldıgın seyler sadece kelımeler degıl ama bı düşün bu karakterdekı adam nasıl mutlu olabılır bu adamı kım napsın bıde kendıne karakterıne dön bi bak onun soyledıgı gıbı bırımısın o sana boyle davranarak kişiliğini karakterını zaten koymus ortaya birde inancın varmı bılmıyorum ama kımsenın yaptıgı kımsenın yanına kalmıyo 25 yıllık hayatımda ogrendıgım budur.
dediklerine aynen katiliyorum.. Allah a havale ettim onlari ben.. yasadiklarim ve ustune eklenen kustahligi sinirimi tepeme cikardi bi anda..
onunla evlendim de ne oldu.. dedikleri hic onemli degil.. ucuzlugu beni delirten.. bir de aylar sonra yuzunu bidaha gormek..

Klasik erkek bıdırdanmaları işte:
iza2dw.jpg

bizim evliligimiz artik bir ölü, diriltmeye calismak nafile.. korkularim cok fazla, cok duygusal ve gecmisten kopamayan biriyim, ozler miyim, cevreme bakip hayiflanir miyim, bosluklara duser miyim, Allah korusun keske der miyim, acim artar mi, binbir ozenle kurdugum mutfagimi evimi arar miyim yoksa zamanla umursamaz olur muyum?
fikirleriniz onemli, lutfen yardimci olun

Demissin daha önce,bak seni pişman etmiyor aksine ne kadar doğru karar verdiğini yüzüne vuruyor. Geçmiş olsun,böylesi bir adamdan kurtulmak hastaliktan kurtulmak gibi:KK19:

kizlar, beni taniyanlar bilir, bilmeyen arkadaslarim icn de soyleyeyim, inanin umrumda degil bana soyledigi o cumleler, yani zaten evlilik dusunmuyorum, bir de beni kimin alacagi kritigini yapmadim icimde..
karsima cikmasi, ikna icin rezillesmesi ve ucuz taktgi, yasadiklarimin zihnimde canlanmasi ve sinir harbi; hepsi birbirine girdi..

Seni anlayabiliyorum canim.
Sana bunca hayal kirikligi yasatmis bir adamin, karsina utanmadan geçip hunharca bu laflari etmesi, herhalde seni etkileyecek.
Etkilediği sey senin dul olman ya da seni yasli bir adamın alacagi sozleri degil ki.
Etkilendigin şey zamaninda bu adami mi sevdim deyisin.
Utanmadan karşıma geçip evliligimizi ve ayriligimizi, yasadigimiz sıkıntıları degil de sadece bu cumleyle bana dert keder verecebilecegini, dusunmus olmasidir seni etkileyen, bu hale koyan şey.

Bosver canim.
Adam olsaydi zaten şu an birlikte mutlu mesut yasiyor olurdunuz. Adam degil yine belli etti kendini..

Herşeyi sil güçlü karektere sahipsin cnm sadece aklınca seni korkutuyo kuş kadar olmayan beyniyle ...
Pehhh der Burdan ona kıçımla gülerim :KK76:Sende öyle yap tatlım :KK15:

Ooof çok sinirlendim ben de duldum ilk eşim vefat etti, hic evlilik yapmamis biriyle evlendim.. Hayat bu kim bilir ne yasayacaginizi dengesiz , boşu bosuna aklinizi da kurcalamasin lütfen onun soyledigi bu cumleler.. Ikna etmek icin de bu kadar sacmalanmaz.. :KK43: Çok sinirlendim

kisilik bozuklugu icinde psikopatlik da var canim.. evimi biliyor, caddede yururken cikti karsima..

Gelecekte mutluluk resimlerime bakinca anlarsin ne olacagini deseydin bir de.sinir oldum

Tutuşmuş belli ki peşine düşmüş.. annesi kesin seni boyle kotuleyerek avutuyordur oglusunu oradan kalmstir bu laflar

sizce takildigim kelimeler mi yalnizca, yada evlilik derdine dustum de (!) o sozler mi canimi yakti?
5ay once bosandigim adamin karsima cikmasi, bu sekilde ikna etmek icin sacmalamasi, yasadiklarimin bir bir zihnimde canlanmasi vs vs?
Canim, boyle ucuz numaralara bile umut bagladigina gore, asil aci icinde olan zavalli o... Seni kim alacakmis? Pehhh! senin gibisini ben bir daha nerede bulurum diye kafasini taslara vuruyor o aptal.
Nasil karsina cikti ki? Daha cok denemeleri olabilir. Sen cok akilli bir kizsin, hersey beyninde biter, sen izin vermedikce kimse seni uzemez, bunu biliyorsun.
Senin boyle zor gunler yasamana sebep olan herkes, insallah tez zamanda nice mutluluklarina sahit olurlarda, catir catir catlarlar.

Allahim o nasil bir zihniyet. Bu erkekler hepmi beyinsiz olur anlamiyorum.. Allah akil fikir versin böylelerine.

Cok sinir bozucu bir durum ama keske hic muhatap olmasaydiniz..

X