- 25 Ağustos 2014
- 20.340
- 48.173
yok canim alakasi yok.. konularimda vardi..halt etmis. onsuz var olamayacagini zannedecek kadar aptal.
bosanma sebebiniz baska bir kadin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canim alakasi yok.. konularimda vardi..halt etmis. onsuz var olamayacagini zannedecek kadar aptal.
bosanma sebebiniz baska bir kadin mi?
Ne kadarr sacma bir yorum ama sizin tum yazdiklarinizi begenirdim bunu yakistiramadim.özgüvensizsin kendıne guvenın olsaydı o laflara gülüp gecerdin.
analizin zaten doğru bize laf kalmamış:)evet.. eski esim.. karsima gecti ve aynen bunu soyledi.. 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse?' dayanamazmis beni oyle gormeye, kaldiramazmis! aklinca beni korkutup ikna edecek birlesmeye.. hani genc, super nitelikli, bulunmaz bi erkek ya o! amaci dul diyip hakaret etmek degil aslinda.. kendince beni caresiz gostermek.. gelecekten korkup ona donmemi saglamak!
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..
Offf Baka kalır tabi. Ne laf koymuşsun öyle bacım .evet.. eski esim.. karsima gecti ve aynen bunu soyledi.. 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse?' dayanamazmis beni oyle gormeye, kaldiramazmis! aklinca beni korkutup ikna edecek birlesmeye.. hani genc, super nitelikli, bulunmaz bi erkek ya o! amaci dul diyip hakaret etmek degil aslinda.. kendince beni caresiz gostermek.. gelecekten korkup ona donmemi saglamak!
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..
cok sagolun kizlar.. sizin gibi dusunenlerin olmasi beni mutlu ediyor.. eksik olmayiniz..
bosanma karari alinca bi bayan arkadasim aynen sunu demisti 'sacmalama, dul kalacaksin! ona bsy olmaz, herkes sana laf eder..' yine de guldum gectim, kalbini kirmadim.. baktim kararima saygi duymak, bu kadin neler yasamis diye anlamak yerine, aklinca bana akil verip cahilce konusuyor; onu da cikardim hayatimdan.. bi kadinin boyle dusunmesi daha bi aci sanki..
ne gerizekalı insanlar var yarabbim.bi kadın bunu nasıl der ya.kusura bakmada arkadaşın cahilin önde gideniymiş.tabiki eski eşinde!dul kelimesinide hiç sevmiyorum.eskiden eşi vefat etmiş yada boşanmış kadınların kimliğinde dul yazardı.sonra yasa değiştirildi isteyen bekar yazdırabildi.bu annemi çok memnun etmişti çünkü babam vefat etti 17 yıl önce.sırf dul olmamak için mutsuz bi hayat yaşamayı cahiller daha iyi sanıyor.etraf ne der düşüncesiyle kendileri hayatı zindan ediyor.benim ablamda eşinden ayrıldı.ne yapsın kadıncağız hayata mı küssün şimdi.ablam eşiyle boşandığında "asla evlenemezsin haberin olsun" demişti bey efendi.bunu diyen adam ablamı aldattı bu yüzden ayrıldılar üstelik..erkeklerde nasıl bi beyin varsa ayrıldıkları halde kadına hala bastı yapma derdindeler.Allah belalarını versin!çok sinirlendim şuan.hiç üzülme sen.resmen boşandığına pişman ve kendi ezikliğini sana yıkmaya çalışmış.sen dul değilsin bekar bir hanımsın..ikinci üçüncü evliliğini yapanları görüyoruz.genelde erkeklerinde ilk evliliği olmuyor ve hayat tecrübesiyle kadının değerini dahada iyi biliyorlar eşlerini dahada mutlu ediyorlar.karşına doğru insan çıkarsa tabiki evlenirsin.kimsede karışamaz.canım kusura bakma uzun yazdım yorumuda içim doluymuş demekki..mutluluk seninle olsun canım benimcok sagolun kizlar.. sizin gibi dusunenlerin olmasi beni mutlu ediyor.. eksik olmayiniz..
bosanma karari alinca bi bayan arkadasim aynen sunu demisti 'sacmalama, dul kalacaksin! ona bsy olmaz, herkes sana laf eder..' yine de guldum gectim, kalbini kirmadim.. baktim kararima saygi duymak, bu kadin neler yasamis diye anlamak yerine, aklinca bana akil verip cahilce konusuyor; onu da cikardim hayatimdan.. bi kadinin boyle dusunmesi daha bi aci sanki..
cok sagolun kizlar.. sizin gibi dusunenlerin olmasi beni mutlu ediyor.. eksik olmayiniz..
Allah babacigina rahmet eylesin, ablana yakin amanda bol mutluluk versin, tabi size de inşaAllah..ne gerizekalı insanlar var yarabbim.bi kadın bunu nasıl der ya.kusura bakmada arkadaşın cahilin önde gideniymiş.tabiki eski eşinde!dul kelimesinide hiç sevmiyorum.eskiden eşi vefat etmiş yada boşanmış kadınların kimliğinde dul yazardı.sonra yasa değiştirildi isteyen bekar yazdırabildi.bu annemi çok memnun etmişti çünkü babam vefat etti 17 yıl önce.sırf dul olmamak için mutsuz bi hayat yaşamayı cahiller daha iyi sanıyor.etraf ne der düşüncesiyle kendileri hayatı zindan ediyor.benim ablamda eşinden ayrıldı.ne yapsın kadıncağız hayata mı küssün şimdi.ablam eşiyle boşandığında "asla evlenemezsin haberin olsun" demişti bey efendi.bunu diyen adam ablamı aldattı bu yüzden ayrıldılar üstelik..erkeklerde nasıl bi beyin varsa ayrıldıkları halde kadına hala bastı yapma derdindeler.Allah belalarını versin!çok sinirlendim şuan.hiç üzülme sen.resmen boşandığına pişman ve kendi ezikliğini sana yıkmaya çalışmış.sen dul değilsin bekar bir hanımsın..ikinci üçüncü evliliğini yapanları görüyoruz.genelde erkeklerinde ilk evliliği olmuyor ve hayat tecrübesiyle kadının değerini dahada iyi biliyorlar eşlerini dahada mutlu ediyorlar.karşına doğru insan çıkarsa tabiki evlenirsin.kimsede karışamaz.canım kusura bakma uzun yazdım yorumuda içim doluymuş demekki..mutluluk seninle olsun canım benim
aklinca beni karardan caydirip yuvami (!) kurtaracak.. rencide ettiginin hic farkinda degil.. ulan bi anda aklima gelip ortaya atmadim ya boylesine ciddi bsyi.. demek neler yasadi der insan bi.. dmi?O nasıl bir kadın ya. Onun kadınlık onuru gururu yok mu bur kadın nasıl böyle düşünür. Yazık valla yazık.
sagolasin canim tek tek yazamiyorum, hepiniz varolun dert ortaklarimRabbim gonlune gore versin.
ben mutlu bir yuva kuracagina inaniyorum.
aklinca beni karardan caydirip yuvami (!) kurtaracak.. rencide ettiginin hic farkinda degil.. ulan bi anda aklima gelip ortaya atmadim ya boylesine ciddi bsyi.. demek neler yasadi der insan bi.. dmi?
Allah sendende razı olsun canım.ben seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum.X eşin seni gibi birini kaybettiği için derdine yansın!kimseye beddua etmek istemiyorum ama eşinden ayrılan kadınları kim kınıyorsa başına gelsin.X eşin sana dulsun demiş ya sanki kendisi dul değil mi şuan?eşinden ayrılmış kadına kimse kötü gözle bakmaz ama eşinden ayrılmış erkeğe genelde kötü gözle bakarız.malum şiddetler,aldatmalar hep erkeğin başının altından çıkıyor.Allah babacigina rahmet eylesin, ablana yakin amanda bol mutluluk versin, tabi size de inşaAllah..
canim inan o dar zihniyetin dedikleri beni uzmuyor, o kara zihniyete sahip olmalari daha cok uzuyor.. nasil ya?! diyorum hayretler icinde.. gerci eskisi kadar da sasirmiyorum da..
dul kelimesi de degil, insanlarin ona yukledigi anlam beni hasta ediyor.. ben bosanmis, bekar bi bayanim.. kimse bosanmak icin evlenmez.. neler yasadikki su hale geldik, o karari aldik, kolaydi ya!
neyse ki hala sizler gibi dusunen, ufku genis insanlar var..
Allah razi olsun..
o arkadas bana sunu demisti, saka gibi ya 'esyalarin cok guzel, evin cok guzel, sacmalama' ay guler misin aglar misin?!Ben bazen kadınları anlamıyorum. Dayak ve ihanet yoksa devam ettir diyorlar. Ya psikolojik şiddette çok kötü hakaret, küfür vs. Bunlar çok mu normal.
ben de seni tanidigima cok memnunum canimcim..Allah sendende razı olsun canım.ben seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum.X eşin seni gibi birini kaybettiği için derdine yansın!kimseye beddua etmek istemiyorum ama eşinden ayrılan kadınları kim kınıyorsa başına gelsin.X eşin sana dulsun demiş ya sanki kendisi dul değil mi şuan?eşinden ayrılmış kadına kimse kötü gözle bakmaz ama eşinden ayrılmış erkeğe genelde kötü gözle bakarız.malum şiddetler,aldatmalar hep erkeğin başının altından çıkıyor.
anası şimdi kendine göre bi kız arar.anacı erkek evlenmesin kardeşim.yada anasının istediği kızla evlensin başkasının canınıda yakmasın.empati yapmaktan yoksun insanlarla yaşamaya devam ettikçe mutsuz olmaya devam ederiz canım.senin için alınabilecek en doğru kararı aldın.ben de seni tanidigima cok memnunum canimcim..
onun dul demesi degil de, dusunce tarzi beni hasta ediyor! ayrilirken ona dedim ki 'git git, sen cok ustunsun ya, annen sana bi kizoglankiz daha bulur, alir gudersiniz' kiymet bilmeyene hurrem sultan i versen ne olur ki?
ve cok haklisin, ben bosanmis erkeklere daha bi onyargiliyim, evlilikler genelde erkek ve ailesi yuzunden bitiyor, istisnalar mutlaka ki vardir ama genel tablo bu.. bi kadin kolay karar vermiyor bosanmaya.. ve kendini mutlu eden adami da birakmiyor..
hic pismanligim yok canim cok cok sukur.. icim ferah.. cunku resmen debelendim evliligim icin.. o dusunsun, eliyle nasil yiktigini..anası şimdi kendine göre bi kız arar.anacı erkek evlenmesin kardeşim.yada anasının istediği kızla evlensin başkasının canınıda yakmasın.empati yapmaktan yoksun insanlarla yaşamaya devam ettikçe mutsuz olmaya devam ederiz canım.senin için alınabilecek en doğru kararı aldın.