- 7 Ekim 2009
- 566
- 202
Hiç üzme kendini. İnsanı böyle bir durumda en çok üzen şey: "Böyle bir adama zamanında ne kadar çok değer vermişim, o verdiğim değere yazık, emeklerime yazık" düşüncesi oluyor. Ama zararın neresinden dönersen kardır. Şu ettiği laf zaten seviyesini, sığ bakış açısını belli ediyor maalesef. Düşünsene senin gibi birinin onunla bir ömür geçirdiğini? Seni tanıdığım kadarıyla sen iyi bir insansın, merhametli, seviyeli, kültür düzeyi yüksek birisin. Biraz da seni kaybetmeni acısı çökmüş bence onun içine. İnsan boşandıktan sonra, ne kadar özgüveni yüksek de olsa yaralanabiliyor bazen böyle saçma sözlerden.
Böyle durumlarda Yıldız Tilbe'nin bir sözü geliyor aklıma hep: "Suratına bile tükürülmeyecek insanların uğruna ne yağmurlar feda ettik".
Evlenmeyi şu anda düşünmüyor olabilirsin ama ben inanıyorum ki, karşına öyle biri çıkacak ki bu düşünceni değiştirecek ve beraber ömrünüzün sonuna kadar çok mutlu olacaksınız.
Ve ayrıca, düzgün, mantıklı, eğitimli, düşünceli erkekler artık kadının boşanmış olmasını kafaya takmıyorlar çünkü namusun beyinde olduğunun farkındalar. Etraftaki rezillikleri görünce, karşısındaki kadının asıl önemli özelliklerine odaklanıyorlar. Ben de boşandım ve ona göre yapıyorum yorumlarımı, biliyorsun
Böyle durumlarda Yıldız Tilbe'nin bir sözü geliyor aklıma hep: "Suratına bile tükürülmeyecek insanların uğruna ne yağmurlar feda ettik".
Evlenmeyi şu anda düşünmüyor olabilirsin ama ben inanıyorum ki, karşına öyle biri çıkacak ki bu düşünceni değiştirecek ve beraber ömrünüzün sonuna kadar çok mutlu olacaksınız.
Ve ayrıca, düzgün, mantıklı, eğitimli, düşünceli erkekler artık kadının boşanmış olmasını kafaya takmıyorlar çünkü namusun beyinde olduğunun farkındalar. Etraftaki rezillikleri görünce, karşısındaki kadının asıl önemli özelliklerine odaklanıyorlar. Ben de boşandım ve ona göre yapıyorum yorumlarımı, biliyorsun