sen DULsun, seni kim alsin?

Hiç üzme kendini. İnsanı böyle bir durumda en çok üzen şey: "Böyle bir adama zamanında ne kadar çok değer vermişim, o verdiğim değere yazık, emeklerime yazık" düşüncesi oluyor. Ama zararın neresinden dönersen kardır. Şu ettiği laf zaten seviyesini, sığ bakış açısını belli ediyor maalesef. Düşünsene senin gibi birinin onunla bir ömür geçirdiğini? Seni tanıdığım kadarıyla sen iyi bir insansın, merhametli, seviyeli, kültür düzeyi yüksek birisin. Biraz da seni kaybetmeni acısı çökmüş bence onun içine. İnsan boşandıktan sonra, ne kadar özgüveni yüksek de olsa yaralanabiliyor bazen böyle saçma sözlerden.

Böyle durumlarda Yıldız Tilbe'nin bir sözü geliyor aklıma hep: "Suratına bile tükürülmeyecek insanların uğruna ne yağmurlar feda ettik".

Evlenmeyi şu anda düşünmüyor olabilirsin ama ben inanıyorum ki, karşına öyle biri çıkacak ki bu düşünceni değiştirecek ve beraber ömrünüzün sonuna kadar çok mutlu olacaksınız.

Ve ayrıca, düzgün, mantıklı, eğitimli, düşünceli erkekler artık kadının boşanmış olmasını kafaya takmıyorlar çünkü namusun beyinde olduğunun farkındalar. Etraftaki rezillikleri görünce, karşısındaki kadının asıl önemli özelliklerine odaklanıyorlar. Ben de boşandım ve ona göre yapıyorum yorumlarımı, biliyorsun :KK66:

Beğenirler, kaparlar diye dert etmiş. "Seni kim alsın" diyerek de avunmaya, kendini kandırmaya çalışıyor. Boş teneke çok ses çıkarır. :cool:

Hadsiz gerizekalı. Ne zannediyor kendini bu adam? Sanki 1400 lü yıllarda yaşıyoruz bu erkeklerin kendinden üstün ve güçlü gördükleri kadınları bir açığı ile zayıf noktası ile ezme çabaları. Senin zavallı eski eşin de bir şey bulamamış böyle mi üste çıkmaya çalışıyor kendinin de evlenip ayrıldığını unutmuş sanırım. Vallahi bizim eski komşumuz vardı. Onun eski eşide böyle diyordu.Kadın 34 yaşında kaptı 28 lik adamı evlendi 2. Kez facebooktan görüyorum çok mutlu bebekleride oldu. Sende şimdi düşünmüyorsun ama dilerim çooook daha iyisini bulursun oda kuDursun.

Seviyesiz. Bana söylenmiş gibi sinirlendim. Canımsın dert etme. Zira dul halam da bekar biri ile evlendi. Ve bunu artık kimse önemsemiyor. Rabbim senin kalbine göre verecek ve tekrar mutlu olacaksın. Aklı selim bir erkek kız/dul ayrımı yapmaz. Karaktere bakar.
Yıl olmuş 2015 kafaya bak.
Hazmedememis belli.

yani demek istemiş ki. ben bir öküzüm. senden başka beni alan olmaz. beni affet bana geri dön.

lavantacım naçizane bi tavsiye... eğer bi daha karşına çıkarsa tek bir kelime bile etme. yok gibi davran. tavırlarınla seni görmüyorum umursamıyorum sen yoksun de ona. böylelikle hem onu hiç yorulmadan altetmiş olursun hem sinirlerini bozmamış olursun... :)

sen güzel günler göreceksin. Allah doğru kişiyi çıkartacak karşına eminim. ondan kurtulduğuna şükret ve yoluna devam et.. dua ile..

evet.. eski esim.. karsima gecti ve aynen bunu soyledi.. 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse ne yapacaksin?' aklinca beni korkutup ikna edecek..
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..
....sadece duaniza amin demek istedim amin insallah mutlulukla unutursun herseyi..

evet.. eski esim.. karsima gecti ve aynen bunu soyledi.. 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse ne yapacaksin?' aklinca beni korkutup ikna edecek..
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
asıl o karaktersizlikle evlense dahi bir ömür yalnız kalacak olan kendisi ne cesaret bu tarzda konuşuyor. Hiç sıkıntı etme canım kalpten inanıyorum sen samimiyetinle ve kararlılığınla her zaman kazanan olacaksın. Şu sanal alemde bile buradan kanım kaynadı insaniyetini görebildim gerçekte çok daha temiz kalpli bir insan olduğun aşikar :KK37:

Bu mide bulandırıcı adamdan kurtulduğunuz için şanslısınız,ne kadar çirkin bir laf ya...dulsun seni kim alsın
Çok afedersiniz s.ktuğunuz kazık ok acıtmış ki böyle konuşuyor kazığı çıkartma çabaları bunlar nasıl bir kuyruk acısı varsa sizi bu şekilde üzmeye çalışıyor...

Arkadaşlarım şimdi yazacağım kızdırmasın sizi aklıma direk bu laf geldi (atalarımız ne demiş dul kadın tatlıdır )bu söz boşuna söylenmemiş siz o salak eski kocanıza bakmayın asıl onu kim napsın bu devirde boşanmış adamı ikikere düşünüyor kadınlar Esra Erol izlesin biraz dengesiz :KK67:

Arkadaşlarım şimdi yazacağım kızdırmasın sizi aklıma direk bu laf geldi (atalarımız ne demiş dul kadın tatlıdır )bu söz boşuna söylenmemiş siz o salak eski kocanıza bakmayın asıl onu kim napsın bu devirde boşanmış adamı ikikere düşünüyor kadınlar Esra Erol izlesin biraz dengesiz :KK67:
Atalarinda sende sacmalamissin.dul olmak ii bisi degil.ben dulum.isimde var gucumde.keske dul olmasaydim..ipin ucunu bi defa kacirirsan sonun perisan olur.keske eski esimden ayrilmasaydim.pismanim

kizlar, beni taniyanlar bilir, bilmeyen arkadaslarim icn de soyleyeyim, inanin umrumda degil bana soyledigi o cumleler, yani zaten evlilik dusunmuyorum, bir de beni kimin alacagi kritigini yapmadim icimde..
karsima cikmasi, ikna icin rezillesmesi ve ucuz taktgi, yasadiklarimin zihnimde canlanmasi ve sinir harbi; hepsi birbirine girdi..
Boşver canım,kafana bile takmaya değmez.Ayrıca sana dul diyor kendisi de dul olmuyor mu ? Dul kelimesi sanki sadece kadınlara özgü.:KK11::KK62::KK20:

özgür olacaksınız diye sizi kıskanıyor..sanki boşanan dünyada ilksiniz...kendisine bekar kızlar paspas olmuşlar herhalde..terbiyesiz..balık beyinli adam...

canim, guzel hatunlarim,
cok tesekkur ederim hepinize, guzel yureklerinize, ne guzel seyler yazmissiniz, Allah razi olsun.. eksik olmayin, epey yorum oldugundan tek tek alintilayamiyorum..
aslinda onun amaci bana hakaret yada uzme cabasi degil.. aklinca beni ikna edecek, gozum korksun, birleselim..
ama ikna etmeye calismanin bunca ucuzu da insani dellendiriyor!
ulan belki yasli, cocuklu adam senden bin kat adam! neye gore konusuyosun ki?!
burda bile onyargisi, orumcek beyni, insanlari begenmeyisi ortada!
onu tanidigimda genc, yakisikli, bekar (dul degildi beyimiz!), gorur gormez asik olunabilecek biriydi.. amma gizil psikopatmis..
yani onun dedikleri hic umrumda degil.. onunki rezilce bi caba..
ama o tavri yasadiklarimi bir bir canlandirdi, yine cok gerildim, haksizliklara sinirlendim.. sizlerle paylasayim istedim..
cok sagolun :KK19:

X