sen DULsun, seni kim alsin?

hic pismanligim yok canim cok cok sukur.. icim ferah.. cunku resmen debelendim evliligim icin.. o dusunsun, eliyle nasil yiktigini..
bir de anasi ve ablasi basta beni bayilarak aldilar, sonradan kiskancliktan bas dusman ilan ettiler..
bilmem mi o durumu canım.bende bi kv var adamı verem eder öldürmez süründürür pis cadı.önceleri beni çok severdi ama içten içe bi çekememezlik vardı hissediyorum.benden 8 yaş küçük kızıyla kıyaslardı sürekli.nişanlıyken birisi bana kvnin yanında maşallah çok güzelsin derdiğinde hemen "benim kızım daha güzel" diye kendi kızını öne atardı.boyum uzun diye "bi kadın minyon olacak" diye laf sokardı.evlenince eşyalarınızı şu renk alcam bu model alcam,gelinliğini söyle model alma ben istemiyorum derdi.bi gün patladım bi dur artık diye olan o oldu zaten.pınar hiç bişeye karıştırmıyor oluverdi adım.annem eşimi çok seviyor diye "oğul doğuramadığından oğluma sahip çıktın" dedi.ipler koptu gitti.yaşadıklarımızı anlatsam roman olur.rezil bi düğünüm iğrenç bi kınam oldu.Allahtan eşim hep benden yanaydıda çok mutluyuz.zaten eşim beni koruduğu için onada düşman oldu.2 yıldır görüşmüyoruz.içimde öyle bi nefret varki canım bilemezsin.anneme ettiği o laf için o kadının kafasını duvara çakasım var.

evet.. eski esim.. karsima gecti ve aynen bunu soyledi.. 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse?' dayanamazmis beni oyle gormeye, kaldiramazmis! aklinca beni korkutup ikna edecek birlesmeye.. hani genc, super nitelikli, bulunmaz bi erkek ya o! amaci dul diyip hakaret etmek degil aslinda.. kendince beni caresiz gostermek.. gelecekten korkup ona donmemi saglamak!
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..
çok içten bi şekilde duana senin adına ve kendi adıma amin diyorum.

maşallah çok dirayetlisin canım. cevanı çok güzel vermişin. helal işte budur.
adam seni mumla arıyor resmen ama gaçti.....
şimdi net, ne istediğini bilen, kendine öz saygısı olan veeee ULAŞILAMAZ BİR KADIN VAR KARŞISINDA.

bilmem mi o durumu canım.bende bi kv var adamı verem eder öldürmez süründürür pis cadı.önceleri beni çok severdi ama içten içe bi çekememezlik vardı hissediyorum.benden 8 yaş küçük kızıyla kıyaslardı sürekli.nişanlıyken birisi bana kvnin yanında maşallah çok güzelsin derdiğinde hemen "benim kızım daha güzel" diye kendi kızını öne atardı.boyum uzun diye "bi kadın minyon olacak" diye laf sokardı.evlenince eşyalarınızı şu renk alcam bu model alcam,gelinliğini söyle model alma ben istemiyorum derdi.bi gün patladım bi dur artık diye olan o oldu zaten.pınar hiç bişeye karıştırmıyor oluverdi adım.annem eşimi çok seviyor diye "oğul doğuramadığından oğluma sahip çıktın" dedi.ipler koptu gitti.yaşadıklarımızı anlatsam roman olur.rezil bi düğünüm iğrenç bi kınam oldu.Allahtan eşim hep benden yanaydıda çok mutluyuz.zaten eşim beni koruduğu için onada düşman oldu.2 yıldır görüşmüyoruz.içimde öyle bi nefret varki canım bilemezsin.anneme ettiği o laf için o kadının kafasını duvara çakasım var.
canim benim, uzuldum ama esinin senden yana olmasina inan cok sevindim.. en onemlisi bu.. esin seni anlayip kollayinca, kimse umrunda olmuyor.. sen de saygini bozma (eminim, bozmazsin da..) mesafeni koru.. esinle mutluluguna bak.. oglan dogurmak maharet miymis? ne cahil bi dusunce iste.. bosa sinirlenme..
hem amaci seni mutsuz etmekken oglusunu sana kaptirmis, boyle dusun :KK8:

evet.. eski esim.. karsima gecti ve aynen bunu soyledi.. 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse?' dayanamazmis beni oyle gormeye, kaldiramazmis! aklinca beni korkutup ikna edecek birlesmeye.. hani genc, super nitelikli, bulunmaz bi erkek ya o! amaci dul diyip hakaret etmek degil aslinda.. kendince beni caresiz gostermek.. gelecekten korkup ona donmemi saglamak!
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..
amin. seni de, beni de, (isteyenide) kurtarsın Rabbim ,ama başka bir yanımızdan canımızı yakmadan, bizi üzmeden

çok içten bi şekilde duana senin adına ve kendi adıma amin diyorum.

maşallah çok dirayetlisin canım. cevanı çok güzel vermişin. helal işte budur.
adam seni mumla arıyor resmen ama gaçti.....
şimdi net, ne istediğini bilen, kendine öz saygısı olan veeee ULAŞILAMAZ BİR KADIN VAR KARŞISINDA.
tesekkur ederim canim.. benden uzak dursun istiyorum.. gitsin asaletli ailesine layik bi gelin bulsun, ben layik olamadim, yaranamadim : )

canim benim, uzuldum ama esinin senden yana olmasina inan cok sevindim.. en onemlisi bu.. esin seni anlayip kollayinca, kimse umrunda olmuyor.. sen de saygini bozma (eminim, bozmazsin da..) mesafeni koru.. esinle mutluluguna bak.. oglan dogurmak maharet miymis? ne cahil bi dusunce iste.. bosa sinirlenme..
hem amaci seni mutsuz etmekken oglusunu sana kaptirmis, boyle dusun :KK8:
canım benim kvme 1 kere saygısızlığım oldu.sabrımı taşırdı patladım.yeni nişanlandık o zaman,komşuları beni merak etmiş çağırdı gittim.10-15 kadın vardı.yeni girdim içeriye kv sen gir ben geliyorum dedi kapıda.içeriye girdim daha dk bir gol bir "yuh kız senin ayağın 40 numaramı bi kadında 40 numara ayak mı olur" dedi milletin içinde!ee boya göre ayağım var ben napıyım.o an ki durumumu düşünebiliyormusun.resmen kapıda ayakkabımın altına bakmış numarası için.o an dondum kaldım birisi laf değiştirdi ama benim moral sıfır tabi.bide hiç sessiz kalabilen yapım yok.kendimi ezdiremem.misafirler gitti,eşim geldi,mutfakta yalnız kaldığımız bi an "sen benim ayağımla dalga geçeceğine kendi ayağının üstündeki kılları al" dedim :rolleyes: ayılma bayılma numaraları yaptı.serkan bu bana ne diyo bak bak diye ağıt yaktı.o bana bunu dedi bende ona bunu dedim diye anlattım eşime.haketmişsin kusura bakma dedi anasına.tabi kavga çıktı ondan sonrada 1 numaralı düşmanı oldum:-)

canım benim kvme 1 kere saygısızlığım oldu.sabrımı taşırdı patladım.yeni nişanlandık o zaman,komşuları beni merak etmiş çağırdı gittim.10-15 kadın vardı.yeni girdim içeriye kv sen gir ben geliyorum dedi kapıda.içeriye girdim daha dk bir gol bir "yuh kız senin ayağın 40 numaramı bi kadında 40 numara ayak mı olur" dedi milletin içinde!ee boya göre ayağım var ben napıyım.o an ki durumumu düşünebiliyormusun.resmen kapıda ayakkabımın altına bakmış numarası için.o an dondum kaldım birisi laf değiştirdi ama benim moral sıfır tabi.bide hiç sessiz kalabilen yapım yok.kendimi ezdiremem.misafirler gitti,eşim geldi,mutfakta yalnız kaldığımız bi an "sen benim ayağımla dalga geçeceğine kendi ayağının üstündeki kılları al" dedim :rolleyes: ayılma bayılma numaraları yaptı.serkan bu bana ne diyo bak bak diye ağıt yaktı.o bana bunu dedi bende ona bunu dedim diye anlattım eşime.haketmişsin kusura bakma dedi anasına.tabi kavga çıktı ondan sonrada 1 numaralı düşmanı oldum:-)
eşin böyle cevap verebildi haaa!
bize mi denk gelmiyor böyleleri yahu :)
ne var ki böyle mi demek lazım falan denirdi bize :KK62:

eşin böyle cevap verebildi haaa!
bize mi denk gelmiyor böyleleri yahu :)
ne var ki böyle mi demek lazım falan denirdi bize :KK62:
verdi canım o an çok mutlu oldum ama çaktırmadım tabi.anasının huyunlarını çok iyi biliyor çünkü.zaten eşimlede bu yüzden kötü oldu,beni koruduğu için..el kızını anana tercih ettin inşallah güvendiğin dağlara kar yağsın diye bağırdı düğünümüzde.ben eşimle kötü olsam sevinecek.Allah düşman sevindirmesin

sizce takildigim kelimeler mi yalnizca, yada evlilik derdine dustum de (!) o sozler mi canimi yakti?
5ay once bosandigim adamin karsima cikmasi, bu sekilde ikna etmek icin sacmalamasi, yasadiklarimin bir bir zihnimde canlanmasi vs vs?
Takma lavanta.

Konunla ilgili de iğrenmen daha da iyi olmuş artık daha kolay soğur için. Yazıık hala sana kafa yoruyorlar boş işsiz insanlar :) nasıl zorlarına gitmiş yolunu çizip güçlü bir şekilde ayakta durman.

Aslansın ama keşke milletin yanınfa deseydin he :KK70:

beyinsiz işte boşverin insallah karşınıza hayırlı biri çıkar bu gerzekten binlerce kat guzel temiz kalpli biriyle karşılaştırsın sizi Rabbim

milletin yanında desem terbiyesiz durumuna düşecektim canım.bide ayılıp bayılma numarasını yaptığını bildiğim için olayı büyütüp milletin içinde bayılır numarası yapardı ben onu o duruma düşürdüm diye kötü gözle bakacaklardı :eek:
Enişteye burdan selamlar ellerinden öpüyorum hak etmişsin drdi he :KK70:

Yalnız çok ince düşünüyorsun bu açıdan bakmdım :KK70: helal canım allah ağzının tadini bozmasın eşin arkandaysa cadısı büyüsü vız gelir. Kıllıvalide :KK70:

Enişteye burdan selamlar ellerinden öpüyorum hak etmişsin drdi he :KK70:

Yalnız çok ince düşünüyorsun bu açıdan bakmdım :KK70: helal canım allah ağzının tadini bozmasın eşin arkandaysa cadısı büyüsü vız gelir. Kıllıvalide :KK70:
canım daha önce kv kız kardeşinin yanında gögüslerim 80 beden diye "kadın dediğinin gögüsleri 90 bedenden aşağı olunca hiç kadınsı olmuyor" demişti,bende şakaya vurup "inekler o zaman çok kadınsı" diye alay etmiştim,sen bana laf mı çaktın diye ağıtlara başlamıştı.bunu tecrübe edindiğimden ayak numarası konusu olduğunda sabır etmiştim :KK76: eşim çok şükür hep benden yana,zaten 2 yıldır görüşmüyoruz eşimde görüşmüyor.bende hiç altta kalamam illa lafı yapıştırırım zaten sessiz birisi olmadığım için sevmedi beni.o aşağalayacaktı ben susacaktım onun istediği oydu

Aynisi bana dense ne derdim acaba? AYYY IDIOT HERIF YA DUL DIYE KOCASI ÖLENE DERLER BEN BOSANMIS BEKAR BI KADINIM SENIN GIBI BI CAHILI DE IYI KI BOSAMISIM OH SEFAM OLSUN TUM ADAMLAR BANA KURBAN OLSUN ISTEDIGIMI SECERIM SENI IRGALAMAZ UTANMASAN ESKI KARINA ADAM AYARLAYACAN GALIBA AHAHA falan der bayagi ezerdim uc gun tavana bos bos bakardi. Degersiz laf beni anca guldurur sinir bile edemez. Sen madem bu kadar kafaya takiyosun bari gorusme yani niye iletisime giriyosun da uzuluyosun

Aynisi bana dense ne derdim acaba? AYYY IDIOT HERIF YA DUL DIYE KOCASI ÖLENE DERLER BEN BOSANMIS BEKAR BI KADINIM SENIN GIBI BI CAHILI DE IYI KI BOSAMISIM OH SEFAM OLSUN TUM ADAMLAR BANA KURBAN OLSUN ISTEDIGIMI SECERIM SENI IRGALAMAZ UTANMASAN ESKI KARINA ADAM AYARLAYACAN GALIBA AHAHA falan der bayagi ezerdim uc gun tavana bos bos bakardi. Degersiz laf beni anca guldurur sinir bile edemez. Sen madem bu kadar kafaya takiyosun bari gorusme yani niye iletisime giriyosun da uzuluyosun
iletisime girmiyorum.. ayni sehirdeyiz, ailemin evini biliyor normal olarak ve yoluma cikti birden caddede.. bazi seyler henuz tazeyken bidaha karsilasmak canimi skti. soyledikleri asagilama degildi, cunku pismanligini ve uzgun oldugunu duyuyorum, ha asagilasa da gulerim acizligine, kendini avuttugunu bilirim.. bende sinir, saskinlik, ofke hepsi harmanlandi yalnizca.. yine de Allah'a sukur hafif siyriklarla atlatiyorum bosanma travmasini..

X