sen DULsun, seni kim alsin?

Çaresizlikten ne diyeceğini şaşırmış bekar hiç evlilik yapmamış erkekler evlilik yapmış hatta Çocuklu bayanlarlada evleniyor bunun bir çok örneği var çevremizde
Niye evlenmiycen kız daha gençsin münasip içine sinen biri çıkarsa karşına evlen

canim arkadaslarim, guzel kizcelerim, nihayet donebildim siteye Allah'in izniyle : )
hepinize ayri ayri tesekkur ederim destek ve dilekleriniz icin.. cok sagolun.. tek tek alintilayamadim kusuruma bakmayin..
konuyla ilgili; inanin dul veya bekar veya bosanmis olmak degil mesele asla, eski esi gormek, onun taktikleri, yasananlar ve benim hassasiyetim, hepsi harmanlandigindan konu actim aslinda, icimi dokmek icin..
asagilandigimi soyleyenler olmus, o basligi yazdim ama ifadesi o sekilde degildi, yanlis anlasilma olmus, konu iceriginde anlattim zaten..
eski esimin uzgun ve pisman oldugunu duyuyorum ve bu onun bi hamlesiydi, gelecekten korkup ona donmem icin.. yine kendini kotu duruma dusurdu..
ama simdi iyiyim Allah'a cok sukur..
Rabbim hayatimizin her yerinde, is okul aile vs, hayirli ve temiz niyetli, guzel bakan, Allah sevgisi olan insanlarla karsilastirsin hepimizi..
sizlerden de Allah razi olsun..
:KK19:

canim arkadaslarim, guzel kizcelerim, nihayet donebildim siteye Allah'in izniyle : )
hepinize ayri ayri tesekkur ederim destek ve dilekleriniz icin.. cok sagolun.. tek tek alintilayamadim kusuruma bakmayin..
konuyla ilgili; inanin dul veya bekar veya bosanmis olmak degil mesele asla, eski esi gormek, onun taktikleri, yasananlar ve benim hassasiyetim, hepsi harmanlandigindan konu actim aslinda, icimi dokmek icin..
asagilandigimi soyleyenler olmus, o basligi yazdim ama ifadesi o sekilde degildi, yanlis anlasilma olmus, konu iceriginde anlattim zaten..
eski esimin uzgun ve pisman oldugunu duyuyorum ve bu onun bi hamlesiydi, gelecekten korkup ona donmem icin.. yine kendini kotu duruma dusurdu..
ama simdi iyiyim Allah'a cok sukur..
Rabbim hayatimizin her yerinde, is okul aile vs, hayirli ve temiz niyetli, guzel bakan, Allah sevgisi olan insanlarla karsilastirsin hepimizi..
sizlerden de Allah razi olsun..
:KK19:

Ay sonundaa yaaa uslu dur kız artık :))

eski esim.. barismaya ikna etmek icin karsima gecti ve 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse?' dedi dolu dolu gozlerle! dayanamazmis beni oyle gormeye, kaldiramazmis! aklinca beni korkutup ikna edecek birlesmeye.. hani genc, super nitelikli, bulunmaz bi erkek ya o! amaci dul diyip hakaret etmek degil aslinda.. kendince beni caresiz gostermek.. gelecekten korkup ona donmemi saglamak!
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..

canım seni ben hep güçlü olarak tanıdım.
eski eşin belli ki çok acı çekmiş.
seni de çok seviyor.
ama iş işten geçti.
bu erkeklerin aklı başına sonradan geliyor.

yalnız merak ettiğim bişey var. çocuğunuz var mı acaba?

Geri dön, özür dilerimin "ben andavalım anca senin gözünü korkutursam belkim dönersin" versiyonu.

Allah çıktığınız yolda yardımcınız olsun.

canım seni ben hep güçlü olarak tanıdım.
eski eşin belli ki çok acı çekmiş.
seni de çok seviyor.
ama iş işten geçti.
bu erkeklerin aklı başına sonradan geliyor.

yalnız merak ettiğim bişey var. çocuğunuz var mı acaba?
tesekkur ederim canim.. Rabbim veriyor sabri da gucu de..
seviyo mu, uzuluyo mu bilmem.. bildigim; o asla degismez.. iki gun zorlasa ucuncu gun ayni seyi yapar.. o yuzden bitti zaten.. cocugumuz yoktu..

Geri dön, özür dilerimin "ben andavalım anca senin gözünü korkutursam belkim dönersin" versiyonu.

Allah çıktığınız yolda yardımcınız olsun.
tesekkur ederim arkadasim, amin..
aynen oyle oldu, ilerisinden korkup mecbur hissedeyim diye.. cok sukur etki edemedi..

X