• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen anneme bunumu demek istedin_?

benm nişanlımda aynen böyle allahım yarabbim akılları sıra annesini koruyo işte sanki biz annelerini ezmeye çalışıyoruz. benimde kaynanamla aram çok iyi ama nişanlım annesini ezdirmicem diye elini yüzüne bulaştırıo sonra hatasını anlayıncada özür dilio canım canını sıkma ama tavrınıda koy arkadaşların dedikleri gibi. kırıldığını söyle.

yani hyır anlmdığım nokt şu ben şirret bi nsan olsam yada daha önceden annesiyle sorunlarım olsA tartışmış olsamda sölesem onun bu düşünmesi için zemin hazırlamış olurum ama kadınla aramda bi sorun yokken bunu yapıo hey yrabbim bu erkekler bu denge olaylrından bi b.k anlıyosa adımı değiştircem vrya... adımı mülayim koycam yok yok haydar koycam...

burda gerilecek ne varki sevgili egem...
gelsin benim icin sorun yok lafinin neresi yanlis acaba,
bu kadar alingan olmayin bence...:42:

çünki anneme söylenecek her söze alınırım.bana söylense umursamam.benim için sorun yok sözü ama sorun olabiliri de çağrıştırıyor çünkü,:34:

çünki anneme söylenecek her söze alınırım.bana söylense umursamam.benim için sorun yok sözü ama sorun olabiliri de çağrıştırıyor çünkü,:34:

cagristirmaya alinacaksa ooo isi var demektir,
neyse fikrine saygim var...:42:

şu an için sorun yok ,ama sorun olabileceği zamanlar olabilir, şeklinde algılamış nişanlın

Şimdi özür dilemiş ama sen yine de icinde annesinin geçtiği bir cümle kurarken söyleyeceklerini 1 kez değil 5 kez süzgeçten geçir de öyle söyle bari.

Belli ki bu konuda ultra hassas. Aman eline malzeme verme dikkat et, esın tetikte.

madem evlenmişsin geçmiş olsun der bundan sonrasında hakkında hayırlısını dilerim, dahada bişey demiyim ben biraz cadalozum atarına atar restine rest bi yanım var, Allah mutlu etsin

Düğünden önce mecburen yapılan nikahlar ger.ekten ilişkiyi zorlaştırıyor.. Bu durumla ilgisi yok belki ama yazmak istedim.

Evet ''sorun yok'' kelimesi sanki izin alınıyormuşta, karşısındaki için sorun olmadığı izlenimi veriyor.
Ama bu basit bir mesele, böyle birşey için sizi üzmemeliydi, üstelik sizi tanımalı, neyi nasıl söylediğinizi bilmeli nişanlınız..
Demek ki sıkıntılı bir anına denk geldi.

eşim bana,annen gelebilir bence sorun yok,derse bende gerilirdim.ne demek annem onun izniyle mi gelecek diye düşünürdüm.öylesine söyledim diyorunuz.o zaman konuşma şeklinizi değiştireceksiniz:34:

Öküz altında buzağı aramak gibi bişey bu....
Ağız alışkanlığı...
Konuşma şekli değiştirecek kadar da değil...
Yok artık..

Ayrıca annesinin gelmesi için eşinin onaylaması gereken yerler de olabilir... gayet normal... kayınvalide oğluyla gelinin gittiği her yerde olacak diye bişey yok...

nişanlın ne kadar abartmış şaşırdım doğrusu:53:sen kötü birşey dememişsin kaldı ki bu söz bende ağız alışkanlığı olmuş diyorsun nişanlın seni tanıyor niyetini biliyordur böyle fevri tepki vermesi çok anlamsız:20:umarım nişanlın bu abartılı hassasiyetini bir kenara atar:19:eğer her zaman böyle yapacaksa işin var canım:26:

Back
X