Sen Anlat KARADENIZ

Benimde tahminim biraz saçma gelebilir ama nefes vedata teslim olmayacak tahir bir şekilde kurtulacak nefesin nikahı yok ya tahir ona nikah kiyicak vedat elinden almasın diye formalite icabı gibi

Benimde tahminim biraz saçma gelebilir ama nefes vedata teslim olmayacak tahir bir şekilde kurtulacak nefesin nikahı yok ya tahir ona nikah kiyicak vedat elinden almasın diye formalite icabı gibi
Olabilir belki sonrasında polise gidebilirler ama tahirin kendini tanıttıgı videoda nefesle evlenemem ona kötülük yaparlar falan demişti buluyum o videoyu

Asiye ve babası da yardim edicek gibi bakalım neler olucak INŞAALLAH bizleri şaşirtir

Olabilir belki sonrasında polise gidebilirler ama tahirin kendini tanıttıgı videoda nefesle evlenemem ona kötülük yaparlar falan demişti buluyum o videoyu
Öyle dediğini hatırlamıyorum ama izlerken hep o hissi verdi bana

Aynen bide kafasına basa basa orda bittim zaten çok üzüldüm
Ben öldü sandım ertesi gün Asiye babaaaaa diye bağırdı mustafa da koştu ya hani dedim adam gitti bide gözleri açık açık yatıyodu
Neyseki sonra konuşmaya başladı

Bozmaz INŞAALLAH bu dizide kendini bazen öyle oluyorki ikinci üçüncü bölümde izlemeyi bırakıyorum saçma sapan şeyler oluyo bu dizi böyle hep heyecanımızı tavan etsin her bölümde yüreğimiz ağzımızda seyredelim reytingi tuttu mu değişiyorlar INŞAALLAH öyle olmaz

Benim aklıma tek gelen tahmin edebildiğim Nefesin babası geri gelecek
Veyaaa bi şekilde Nefes gerçekten de Tahirle formaliteden evlenip de Vedat İstanbula dönerse babasıyla Nefesi tehdit eder mi? Babanı öldürürüm dönmezsen gibisinden

Bikaç bölümü önceden çekilmiş hazır galiba çünkü bölüm bitee bitmez fragman veriyolar çekildi demekki 2 3 bölümü

Öyle tehdit etsede bence nefes dönmez yemez yani babasını sevmiyo ya öyle bahsetti yanlış hatırlamıyosam babam para gözün teki beni o verdi diye

Öyle tehdit etsede bence nefes dönmez yemez yani babasını sevmiyo ya öyle bahsetti yanlış hatırlamıyosam babam para gözün teki beni o verdi diye
Aynen bende onu diyecektim eğer benim dediğim gibi olursa Nefes de babası için dönerse yani sinirlenirim babası satmış onu bırak naparsa yapsın vedatla ikisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…