Sen Anlat KARADENIZ

Bende şunu anlamıyorum neden polise gitmiyolar

Polise giderlerse olay çözülecek vedat pisliği ortadan kalkacak diziye ters :silah:ama köylü toplanirsa o adamlarn hakkından gelirler diye düşünüyorum..madem jandarma flan girmiyor işin içine...hem bu kalelilerde büyük bi şirket hiç adamlari ykkmu acaba :işsiz:

Benim aklıma tek gelen tahmin edebildiğim Nefesin babası geri gelecek
Veyaaa bi şekilde Nefes gerçekten de Tahirle formaliteden evlenip de Vedat İstanbula dönerse babasıyla Nefesi tehdit eder mi? Babanı öldürürüm dönmezsen gibisinden

Nefes için babası değerli biri değil onu bu hayata mahkum eden adam yani bence babasina tehditle dönmez o eve ama tamire zarar gelmesn diye bi sekilde olaylar onu o eve geri gotureblr

Polise giderlerse olay çözülecek vedat pisliği ortadan kalkacak diziye ters :silah:ama köylü toplanirsa o adamlarn hakkından gelirler diye düşünüyorum..madem jandarma flan girmiyor işin içine...hem bu kalelilerde büyük bi şirket hiç adamlari ykkmu acaba :işsiz:
Aynen orası Karadeniz adamın topuğuna sıkıveririz yani topla ordan fabrikada bissürü adamı var
Ama öyle olursa da sanki çatışma var gibi olur dizi kurtlar vadisine döner
Bakalım ne olucak tek aklıma gelen nefesin babası gelebilir annesi zaten ölmüş

Ohhhhhhh bee valla kızlar uzun zamandir ilk bir dizi izliyorum geçen hafta fenerin maçı vardi benimki koyu fanatik adam bile maçı birakti diziyi izledik.:KK19:
2 çarşambadır burdayız kakaom fikir yürütüyoruz yorum yapıyoruz sohbet ediyoruz :eğlence:
Çok beğendik diziyi bakalım bu bölüm neler olacak ama artık kaçma kovalaöaca bitsin diyoruz

2 çarşambadır burdayız kakaom fikir yürütüyoruz yorum yapıyoruz sohbet ediyoruz :eğlence:
Çok beğendik diziyi bakalım bu bölüm neler olacak ama artık kaçma kovalaöaca bitsin diyoruz
Fragmaninda bitti gibi gorunuyor tahir gitmek istiyor,nefes gitme tahir diyor dinlemiyor güğümle vuruyor.asiya hem sert,hemide eli güğümlu tamda bana layık eltidaa diyor:KK70::KK70:

Fragmaninda bitti gibi gorunuyor tahir gitmek istiyor,nefed gitme tahir diyor dinlemiyor güğümle vuruyor.asiya hem sert,hemide eli güğümlu tamda bana layık eltidaa diyor:KK70::KK70:
Asiya çok tatlı bayıldım dizinin jeneriğini de o seslendiriyo (Öykü Gürman)
Bikere daha demişti tam eltim olacak kadın diye :KK70:
Ama internete özel tanıtım videosu var orada Tahir evlenemeyiz nefesi üzerler falan diyo

X