INŞAALLAH bu sezon nefesimi tutarak izlediğim ilk diziUzun ömürlü dizimiz olsun inşallah
Tokat Karadeniz bölgesinde iştee karadenizlisin işteDeliliğine ver diyorsun
Esasen Tokat' a daha yakınız :)
Kocam vasıtasıyla kütüğüm Karadeniz' e taşınır diye şeetmiştim olmadı maalesef
Bende çok dizi izlemem bikaç bölüm izliyorum sonra bozuyolar bırakıyorum şuan izlediğim tek dizi sen anlat karadeniz çok başarılıINŞAALLAH bu sezon nefesimi tutarak izlediğim ilk dizi
Eveet bende izledim ama maalesef 2. bolumden cok zevk alamadim ve hep boyle onlar kacip kocasi kovalarda yeni atraksyonlar olmazsa cok izlenilmez
Bende şunu anlamıyorum neden polise gitmiyolarBence tahirin kafasına silah tuttuğu zaman nefes gelip teslim olacak vedata siz ne düşünüyorsunuz
Şu fotoya bakıp duruyorum nasıl bi tatlılık bu nasıllll
Yep öyle diyorumDeliliğine ver diyorsun
Esasen Tokat' a daha yakınız :)
Kocam vasıtasıyla kütüğüm Karadeniz' e taşınır diye şeetmiştim olmadı maalesef
Aynen canım bakalım bu bölüm neler olcakEveet bende izledim ama maalesef 2. bolumden cok zevk alamadim ve hep boyle onlar kacip kocasi kovalarda yeni atraksyonlar olmazsa cok izlenilmez
İnşallah öyle bir saçmalık yapmazBence tahirin kafasına silah tuttuğu zaman nefes gelip teslim olacak vedata siz ne düşünüyorsunuz
Tahmin edilir şeyler olmasın ya şaşırtsın biziİleride Eyşanın mustafayla asiyenin arasını bozacağını düşünüyorum
Murat Nazarla evlenecek nazar vedatla işbirliği yapacak diye düşünüyorum
Olabilir belki daha görmediğimiz oyuncular vardır mesela tahirin kuzemi gelecek başka komşu bir şeyler yapacakTahmin edilir şeyler olmasın ya şaşırtsın bizi
Biz kaçma kovalamadan bir kurtulalımdaOlabilir belki daha görmediğimiz oyuncular vardır mesela tahirin kuzemi gelecek başka komşu bir şeyler yapacak
Aaaa Nefesin babası ortaya çıkabilir
Nasıl bitebilir ki yani polise gidin demi amaBiz kaçma kovalamadan bir kurtulalımda
Yaanii nerde bu devlet nerde bu milletttNasıl bitebilir ki yani polise gidin demi ama
Fabrikadaki adamlarla beraber gitseler yada. O kadar çevreleri var tek gidiyolar Tahir Mustafa Murat Fatih. Diğerleri 6 araba adamYaanii nerde bu devlet nerde bu millettt