Arka sokaklar gibi ömru olsun inşallahŞimdi telefondan 1.bölümünü izledim yeni bitti gözyaşlarımı siliyorum
Çok çok beğendim bir Karadenizli olarak ammaaaa
Merak ettiğim kaç bölüm bu kaçma kovalama işleri sürebilir ki
Umarım konu ilerler ve hemen final yapmaz
Hiç bir yapım o diziyi geçemez heraldeArka sokaklar gibi ömru olsun inşallah
Ben daha çocuktum vardı evlendim kızım oldu hala varHiç bir yapım o diziyi geçemez heraldekaç sene oldu hala varlar
İnşallah ya ben çok begendim özellikle oyuncular şahaneEvet evladiyelik dizi maşallahbakalım bu dizi nasıl karşılık alacak inşallah tek sezonluk olmaz da devamı gelir
Tabiki profilde arkadaşlarla yazışıyoduk da buraya çağırdım :)Bende katilabilirmiyim :) asiye mistafa favorim
BenimdeBende katilabilirmiyim :) asiye mistafa favorim
Kurtlar vadisi edho çukur söz arka sokaklar bilmemne çoğu dizi vurdulu kırdılı. Burada şiddete teşvik etmiyor o adam bir kadını evde rehin almış kadın evden kaçıyor hikaye buBen hoslanmadim diziden sinirlerim bozuldu. Erkekleri siddete tesvik ediyor. Insallah bir an once kaldirilir yayindan .
Tabiki profilde arkadaşlarla yazışıyoduk da buraya çağırdım :)
Bende o çifti çok sevdim amaaa o eyşan cadısı aralarını bozacak gibi ilerleyen bölümlerde
Bence tam tersi şiddete karşı durmak gerektigini anlatıyoBen hoslanmadim diziden sinirlerim bozuldu. Erkekleri siddete tesvik ediyor. Insallah bir an once kaldirilir yayindan .
O soylediginiz vurdulu kirdili silahli dizileride izlemiyorum zaten.Kurtlar vadisi edho çukur söz arka sokaklar bilmemne çoğu dizi vurdulu kırdılı. Burada şiddete teşvik etmiyor o adam bir kadını evde rehin almış kadın evden kaçıyor hikaye bu
Mustafa yüz vermez konuşurken hiç yüzüne bile bakmıyo ama eyşan oyun çevirebilir sinsi birine benziyoAynen bende sevmedm eysan sürekli bakiyordu mistafannda oynak bi yani var gibime geldi :)güzel dizi inşallah hemen final olmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?