Kedi falan kurtarmaz onuu :) bende siddet görüyormus gibi yapsam benide kurtarirmi ki .
Yaaaaaa çok yakışıklı
Çirkince bi şeydi :)Biliyorum canım o halini, şimdi kilo aldı tarzını değiştirdi
Kızın adı neydi şu kocasından koruduğu dikte ediyor ya bazen sözümü dinle falan filan bdv' de böyle bi konu açılsa adamı diri diri gömerizalimiyon psikolojik şiddet nerde canım kime :)
Evet hiç sevmemiştim orada şimdi karadenizin yağız delikanlısı olmuşAynen ya orda cok tipsizdi. Simdi kilo almis cok tatli. Orda sapikti yani
Şuna bi baksana komşumÇirkince bi şeydi :)
Kızın adı neydi şu kocasından koruduğu dikte ediyor ya bazen sözümü dinle falan filan bdv' de böyle bi konu açılsa adamı diri diri gömeriz
Evet hiç sevmemiştim orada şimdi karadenizin yağız delikanlısı olmuş
Yiğit' e mi Tahir' e mi?Şuna bi baksana komşum
Takipteyim bitanem buradayım ALLAH'IN izniyle hiç kaçirirmiyim
Yaa sen ne bakıyonIskkiim benim.❤
Sen Yiğit'e bak ben Tahir'e bakarımYiğit' e mi Tahir' e mi?
Bakarim. Guzele bakmak sevapYaa sen ne bakıyon
Uzun ömürlü dizimiz olsun inşallahTakipteyim bitanem buradayım ALLAH'IN izniyle hiç kaçirirmiyim
Bakarim. Guzele bakmak sevap
Yok ben Kadın dizisindeki Doruk' u seviyorum. Tahir' e bakamam kocam pıçaklarSen Yiğit'e bak ben Tahir'e bakarım
Ama kızın iyiliği için yapıyor yalnız bıraksa vedat dkda yer kızıÇirkince bi şeydi :)
Kızın adı neydi şu kocasından koruduğu dikte ediyor ya bazen sözümü dinle falan filan bdv' de böyle bi konu açılsa adamı diri diri gömeriz
Evet hiç sevmemiştim orada şimdi karadenizin yağız delikanlısı olmuş
Ben zaten karadenizde yaşıyorum hatta dizi çekimleri komşumuz Ordu'da ama Yozgat iç anadoluda karadenizli olmayı kıl payı kaçırmışşın kızYok ben Kadın dizisindeki Doruk' u seviyorum. Tahir' e bakamam kocam pıçaklar
Şaka bi yana Karadenizli biriyle evlenmek istemişimdir hep ama nasip olmadı
Deliliğine ver diyorsunAma kızın iyiliği için yapıyor yalnız bıraksa vedat dkda yer kızı
Esasen Tokat' a daha yakınız :)Ben zaten karadenizde yaşıyorum hatta dizi çekimleri komşumuz Ordu'da ama Yozgat iç anadoluda karadenizli olmayı kıl payı kaçırmışşın kız