Bende şunu anlamıyorum neden polise gitmiyolar
Eveet bende izledim ama maalesef 2. bolumden cok zevk alamadim ve hep boyle onlar kacip kocasi kovalarda yeni atraksyonlar olmazsa cok izlenilmez
Benim aklıma tek gelen tahmin edebildiğim Nefesin babası geri gelecek
Veyaaa bi şekilde Nefes gerçekten de Tahirle formaliteden evlenip de Vedat İstanbula dönerse babasıyla Nefesi tehdit eder mi? Babanı öldürürüm dönmezsen gibisinden
Aynen orası Karadeniz adamın topuğuna sıkıveririz yani topla ordan fabrikada bissürü adamı varPolise giderlerse olay çözülecek vedat pisliği ortadan kalkacak diziye tersama köylü toplanirsa o adamlarn hakkından gelirler diye düşünüyorum..madem jandarma flan girmiyor işin içine...hem bu kalelilerde büyük bi şirket hiç adamlari ykkmu acaba
Hatta hesapladım o gün 30 adam ayarla demişti vedatın adamı.
Vedat + 30 adam + kendi adamı
32 kişi gittiler
Ohhhhhhh bee valla kızlar uzun zamandir ilk bir dizi izliyorum geçen hafta fenerin maçı vardi benimki koyu fanatik adam bile maçı birakti diziyi izledik.
2 çarşambadır burdayız kakaom fikir yürütüyoruz yorum yapıyoruz sohbet ediyoruzOhhhhhhh bee valla kızlar uzun zamandir ilk bir dizi izliyorum geçen hafta fenerin maçı vardi benimki koyu fanatik adam bile maçı birakti diziyi izledik.
Fragmaninda bitti gibi gorunuyor tahir gitmek istiyor,nefes gitme tahir diyor dinlemiyor güğümle vuruyor.asiya hem sert,hemide eli güğümlu tamda bana layık eltidaa diyor2 çarşambadır burdayız kakaom fikir yürütüyoruz yorum yapıyoruz sohbet ediyoruz
Çok beğendik diziyi bakalım bu bölüm neler olacak ama artık kaçma kovalaöaca bitsin diyoruz
Asiya çok tatlı bayıldım dizinin jeneriğini de o seslendiriyo (Öykü Gürman)Fragmaninda bitti gibi gorunuyor tahir gitmek istiyor,nefed gitme tahir diyor dinlemiyor güğümle vuruyor.asiya hem sert,hemide eli güğümlu tamda bana layık eltidaa diyor
Aaaaaa görmedim 2.fragmann mı
Aaaa inanamıyorum yaaaa sözlendiler
Filmin sonunda verdilerdi bende orada izledimAaaaaa görmedim 2.fragmann mı
2.si de gelmişFilmin sonunda verdilerdi bende orada izledim
Ayyy bu neeee demekki kafasına silah dayandığı sahne son sahne değil Tahirin :))