Sen Anlat KARADENIZ

Kedi falan kurtarmaz onuu :) bende siddet görüyormus gibi yapsam benide kurtarirmi ki . :KK51:
857151_1.jpg

Biliyorum canım o halini, şimdi kilo aldı tarzını değiştirdi
Çirkince bi şeydi :)
alimiyon alimiyon psikolojik şiddet nerde canım kime :)
Kızın adı neydi şu kocasından koruduğu dikte ediyor ya bazen sözümü dinle falan filan bdv' de böyle bi konu açılsa adamı diri diri gömeriz :KK48:
Aynen ya orda cok tipsizdi. Simdi kilo almis cok tatli. Orda sapikti yani
Evet hiç sevmemiştim orada şimdi karadenizin yağız delikanlısı olmuş:KK45:

Kızın adı neydi şu kocasından koruduğu dikte ediyor ya bazen sözümü dinle falan filan bdv' de böyle bi konu açılsa adamı diri diri gömeriz :KK48:

Şuna bi baksana komşum :KK8:
857151_1.jpg

Sen Yiğit'e bak ben Tahir'e bakarım :KK70:
Yok ben Kadın dizisindeki Doruk' u seviyorum. Tahir' e bakamam kocam pıçaklar :bicak:
Şaka bi yana Karadenizli biriyle evlenmek istemişimdir hep ama nasip olmadı :deli:

Ama kızın iyiliği için yapıyor yalnız bıraksa vedat dkda yer kızı :KK53:

Yok ben Kadın dizisindeki Doruk' u seviyorum. Tahir' e bakamam kocam pıçaklar :bicak:
Şaka bi yana Karadenizli biriyle evlenmek istemişimdir hep ama nasip olmadı :deli:
Ben zaten karadenizde yaşıyorum hatta dizi çekimleri komşumuz Ordu'da ama Yozgat iç anadoluda karadenizli olmayı kıl payı kaçırmışşın kız :KK53:

Ama kızın iyiliği için yapıyor yalnız bıraksa vedat dkda yer kızı :KK53:
Deliliğine ver diyorsun :-)
Ben zaten karadenizde yaşıyorum hatta dizi çekimleri komşumuz Ordu'da ama Yozgat iç anadoluda karadenizli olmayı kıl payı kaçırmışşın kız :KK53:
Esasen Tokat' a daha yakınız :)
Kocam vasıtasıyla kütüğüm Karadeniz' e taşınır diye şeetmiştim olmadı maalesef:KK48:

X