Semerkant Nasıl dır ? Bir fikri olan var mı ??

Sorciere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
33
0
36
İstanbul
Ben 15 yasındayım ve bızım edebıyat ogretmenımız Semerkant -Amın maulouf ( Soyadını yanlıs yazmadıysam :) ) okumamızı ıstıyor ve bundan da kcuk bır sınav olacagız. Fakat ben bu kıtabı 2 yıl once - yine ogretmen tavsıyesıyle- okumaya calıstım ve o kdar cok sıkıldım kı.. Şimdide o kıtaba cok soguk bakıyorum.. Sızce gercekten de guzel mıdır ?? Yorumlarını beklıyoruuuumm...

biraz gç gördüm ama evet o kitap çok hoş bir kitap bende senin gibi ilk okuduğumda pek beğenmemiştim ama ikincide daha anlaşılır oluyor bence okunması greken kitaplar arasında öğretmenin iyi bir kitap seçmiş..sanırım sınavı olmuşsunuzdur ve umarım iyi geçmiştir sınavın

Önerin için çok teşekkür ederimm :) daha sınav olmadık bu yuzden elimi cabuk tutup alayım ben kıtabı da okuyayım :)

çok güzel bir kitap. eskiden okumuştum içeriğini tam hatırlayamasam da zevk alarak okuduğumu hatırlıyorum.

Çok severek okuduğum, hatta yıllar sonra yeniden okuduğum, ve tekrar okumayı düşündüğüm muhteşem bi kitap... Aynı yazarın bir sürü kitabını okudum, ama Semerkand'ın verdiği lezzet bambaşka...

yo yo formda okuduğum kadarı ile herkes bayılmış o kitaba bende en kısa sürede alıp okuyacağım dişini sık ve oku kitap insan hayatı için çok önemlidir

benim hislerime tercüman olmuşsunuz.yazarın birçok kitabını bende okudum ama en iyisi semerkand'dı.yine okuyayım..

semerkandı okumadım daha ama en kısa zamanda okuyacağım. çünkü diğer kitapları gibi bunun da harika olacağını tahmin ediyorum.

amin M.tüm kitapları süperdir ;çok güzel bir antamı vardır,tüm kitaplarını okudum bi tek çivisi çıkmış dünya deneme kitabını okuyamadım ;sıkıcı gelmişti;arada alıp alıp bırakıyorum kitabı :)

Amin Maalouf'la tanışmama ve yazara hayran olmama sebep olan şaheser bir eserdir.

Son düzenleme:
ben bu kitaba yeni başladım. şu an 57. sayfadayım. güzel gidiyor. hem çok merak ediyorum çabuk okumak istiyorum hem de hemen bitmesin istiyorum. tavsiye ederim güzel bir kitap.

Ömer Hayyam ve çevresinde gelişen olayların güzel bir dille aktarıldığı sürükleyici bir romandır.
Roman güzel olmasına güzeldir, fakat Amin hemen hemen tüm romanlarında Türkleri aşağılamakta ve onları barbar göstermektedir, bu kadar Türk hayrana sahip bir yazarın düşmemesi gereken bir yanlış. Okuduğum yazarlardan olmasına rağmen şahsi görüşüm bu yanlışından dönmesi yönündedir. Öyle hükümetler var ki ülkesine giren her yabancı yayını ,filmi, müziği her şeyi inceletip ülkesine sokarken vize uygulatıyor, Mısır dini sömüren filmleri vizyona sokmuyor, Fransa dil vizesi uyguluyor. Biz her şeye, bizi aşağılasa dahi kucak açıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…