Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
3 ayda ama haftada 5 gün 1 saat yürüyüş,hergün sabah akşam bildiğin vücut fırçası ile kızartıncaya kadar fırçaladım.ama çok düzenli sabırla yaptım

Süper mis valla, tskler cevapin icin,
bende haftada 3 -5 kez spor ve peeling ve susamli yagi yapiyorum,
pek düzenli yapamadim su aralar, ama söyle 10 gün falan bile düzenli yaptigimda baya bi düzelme oluyor.

arkadaslar bu selülit çayının adı sanı yokmu allah rızası için sölein ben de içeyim bi de faydaları neler inceltme gib özelliği varmı

Sanırım Suna Dumankaya'nın selülit çayından bahsediyorsun selülitlerle ilgili konu başlıklarında var bu çay ama sanırım 2.sayfaya düştü ben buraya da yazıyım :

papatya- rezene- anason- sinameki- biberiye- funda yaprağı- kuşburnu -> Aktardan bunlardan 50 şer gr. alıp hepsini karıştır. Yarım litre suda her gün 1 tutamını kaynatıp 1 su bardağı kadar iç..Her gün yenisini kaynat..

Benim bu çayı içerken amacım zayıflamak değildi ama beni 2 hafta içinde 2 kilo kadar zayıflattığını düşünüyorum çünkü diyet falan yapmıyordum.

Arkadaşlar merhaba bu siteye bugün üye oldum.benimde selülitlerim var gecen yaz su savuna sort ve tuzu olan üründen aldım düzenli kulandım ve her gün yürüyüş yaptım %70 azaldı ama kışın dikat etmedim ve o ürünü kulanmadıgım için yine olustu ne yapasak yapalım devamlılık şart sanıyorum yerimseniben

öζℓєм;2583358 .!.:
Arkadaşlar merhaba bu siteye bugün üye oldum.benimde selülitlerim var gecen yaz su savuna sort ve tuzu olan üründen aldım düzenli kulandım ve her gün yürüyüş yaptım %70 azaldı ama kışın dikat etmedim ve o ürünü kulanmadıgım için yine olustu ne yapasak yapalım devamlılık şart sanıyorum yerimseniben

canım bende almak istiyorum. sen nereden aldın termal sauna şortunu.

aynen vala ben de vibro shape tarzında titreşimli masaj aletinden almak istiyorum etkisiini gören var mı acepppppppp? ya da şu termal sauna şortu kullanıp da yararını gören var mııııııı=? tşk

bende loreal'in kreminden aldım da birşey sorucam.aynı zamanda inceltiyo deil mi ? sadece selülit için deil.sende nasıl bir etkisi oldu

bu aspirinli karışımı deneynlerin yorumlarını bekliyorum...
ben sadece kese yapıyorum ve nivea sıkılaştırıcı sürüyorum..yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum..
aslında en önemlisi sanırım egzersiz spor..ama olmuyor işte :KK43:

meraklandırmayı sevmedigim için cevabıda aynı zaman diliminde yazıyorum . 1)LOREAL PERFECTSLIM PRO MASSAGE 2) BOL SU İÇTİM ...... Bu kadar LOREAL PERFECTSLIM PRO MASSAGE şiddetle tavsiye ederim(arzu ederseniz) şampuan kutusuna benziyor üst tarafında masaj başlıgı var alt kısmında masajdan sonra süreceginiz krem var .Ben ,gün içinde vaktim oldukça 10 dakika süreyle LOREAL PERFECTSLIM masaj (kremi her masaj yaptıktan sonra sürmeyin yoksa krem dayanmaz size. Kremi genellikle günde ikidefa kullanıyordum gerisi masaj bende etkili oldu umarım sizdede etkili olur

bende loreal'in kreminden aldım.inceltici etkisi var mı ? yoksa sadece selülit mi gideriyor?sen de nasıl etkisi oldu.bana yardımcı olur musun

selülit kremleri içindeki tonlandırıcılar sayesinde göz yanılmasına neden oluyor 2 sene önce çok kaliteli bir ürün kullandım hiç faydası olmadı illaki hareket hareket.....

selülit kremleri içindeki tonlandırıcılar sayesinde göz yanılmasına neden oluyor 2 sene önce çok kaliteli bir ürün kullandım hiç faydası olmadı illaki hareket hareket.....

tonlandırıcı derken neyi kastediyorsun cnm ben avonun sıkılaştırıcı tonlandırcı kremini aldım ama bu tonlandırıcı ne demek anlayamadım:eek::eek:

10 gündür Asprinli karışımı sürüp bacaklarıma 30 dakika bisiklet çeviriyorum ve 20 dakika masaj kemerini takıyorım bacaklarıma.Sonra kese yapıyorum..2 gün önce Barbara Bortun selülit kremini aldım.Kese yaptıktan sonra birde bu kremi sürüyorum şimdi.Bacaklarım iyice sıkılaştı.Selülitte azaldı.
Bu arada benim kilomla ilgili bir sorunum yok.Yeteri kadar zayıfım.Sadece selülit sorunum var.Elimdeki malzemeleri bitirene kadar kullanacam bakalım ne olacak

bu seneki eczacılık fuarından Deracıne diye bi selülit kreminin eşntiyonlarını aldım, bnde selülit çok yok ama illaki azda olsa oluyor bu illet kremi spordn sonra sürdüm durdum bi ay fln artık selülitden eser bile yok bilmiyorum tam onu kullanmaya başladığım zaman sporada başlamıştım ondn mı gitti yoksa krem mi işe yaradı anlamdım ama teyzeme önerdim oda sıkılşmaya başladığını söyledi geçenlrde. sporla birlikte bisürü krem işe yarar ama bunuda öneriyim dedim 5 ml lik 7 tane fln kullandım masaj yapark iyide yaptm heralde :)

oğluşş sormuşsun kusura bakma az önce gördüm.tonlandırıcı bi bakıma fondöten gibi kusurları kapatıyor banyo yapmadıkça geçmiyor, ama geçici bir çözüm deniz mevsimi için uygun değil. ben pek sevmedim kokusuda iyi değildi cildime zararı olacağını düşündüm bıraktım. bence kremler hikaye bizleri soyuyorlar.En etkili çözüm eğer maddi durumunuz iyiyse güzellik merkezlerinde çok güzel sonuçlar veren araçlar var doktor kontrolünde diyet veriyorlar takip ediyorlar. eğer durumunuz iyi değilse akdeniz diyeti ile herhangibir spor ile uğraşmak haftada en az 3 gün işe yarıyor.

cnm bende avonun sıkılaştırıcı tonlandırıcı vücut kremi var ama fondoten gibi olmuyo o renk farklılıklarında hiçbir değişiklik yok..Şu an için güzellik merkezine gidecek ne vaktim nede imkanım var:çok üzgünüm:sadece kese yapıyorum sonrasındada krem sürüyorum..Ara sırada titreşimli kemer takıyorum selülitlerimden kurtulamasamda en azından çoğalmasını önlüyoruma.s.a.s.

Bu Suna Dumankaya tarifi sanırım 10 adet aspirin, 5 adet limon suyu ve 1 şişe (bebe-susam yağı gibi) yağ ile yapılan tarif. Ben denedim, kısa sürede gerçekten etkili. Aspirini çok iyi ezmek gerekiyor ama. Kullanmadan önce de çalkalamalıyız.

herkese selam.Ben akşamları tv seyrederken bacaklarıma sürekli masaj yaptım.Çimdikler gibi.Böylece yağlar ezildi ve kısmen parçalandı.Daha sonra yine masajı etkisiyle kan dolaşımı da hızlandı ve yağlar kanla taşındı.Şimdi etkisini daha iyi görüyorum.Çekineden mini eteklerimi de giyiyorum.MUTLAKA DENEYİN AMA BOL SUYU UNUTMADAN TABİ.

bu seneki eczacılık fuarından Deracıne diye bi selülit kreminin eşntiyonlarını aldım, bnde selülit çok yok ama illaki azda olsa oluyor bu illet kremi spordn sonra sürdüm durdum bi ay fln artık selülitden eser bile yok bilmiyorum tam onu kullanmaya başladığım zaman sporada başlamıştım ondn mı gitti yoksa krem mi işe yaradı anlamdım ama teyzeme önerdim oda sıkılşmaya başladığını söyledi geçenlrde. sporla birlikte bisürü krem işe yarar ama bunuda öneriyim dedim 5 ml lik 7 tane fln kullandım masaj yapark iyide yaptm heralde :)

ne kadardır ki bu kremin fiyatı çok tuzlu değilse alabilirim ancak. tontişim harita gibi. bi kurtuluşşş :KK43::1no2:

X