- 5 Mart 2008
- 2.078
- 23
evet hemde nasıl
önceden çukurluklar vardı. onlar geçmişti. yürüme ve masaj çok etkili
Peki nekadar zamanda kurtuldun selluliten?
Neyle ne massaji yaptin?
Ne kadar yürüs yaptin kac dak. kac gün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet hemde nasıl
önceden çukurluklar vardı. onlar geçmişti. yürüme ve masaj çok etkili
arkadaslar bu selülit çayının adı sanı yokmu allah rızası için sölein ben de içeyim bi de faydaları neler inceltme gib özelliği varmı
öζℓєм;2583358 .!.:Arkadaşlar merhaba bu siteye bugün üye oldum.benimde selülitlerim var gecen yaz su savuna sort ve tuzu olan üründen aldım düzenli kulandım ve her gün yürüyüş yaptım %70 azaldı ama kışın dikat etmedim ve o ürünü kulanmadıgım için yine olustu ne yapasak yapalım devamlılık şart sanıyorum yerimseniben
selülit karışımı
10 limon suyu 20 aspirin limon suyu kadar su.
su değil limon suyu kadar susam yağı olacak
meraklandırmayı sevmedigim için cevabıda aynı zaman diliminde yazıyorum . 1)LOREAL PERFECTSLIM PRO MASSAGE 2) BOL SU İÇTİM ...... Bu kadar LOREAL PERFECTSLIM PRO MASSAGE şiddetle tavsiye ederim(arzu ederseniz) şampuan kutusuna benziyor üst tarafında masaj başlıgı var alt kısmında masajdan sonra süreceginiz krem var .Ben ,gün içinde vaktim oldukça 10 dakika süreyle LOREAL PERFECTSLIM masaj (kremi her masaj yaptıktan sonra sürmeyin yoksa krem dayanmaz size. Kremi genellikle günde ikidefa kullanıyordum gerisi masaj bende etkili oldu umarım sizdede etkili olur
selülit kremleri içindeki tonlandırıcılar sayesinde göz yanılmasına neden oluyor 2 sene önce çok kaliteli bir ürün kullandım hiç faydası olmadı illaki hareket hareket.....
bu seneki eczacılık fuarından Deracıne diye bi selülit kreminin eşntiyonlarını aldım, bnde selülit çok yok ama illaki azda olsa oluyor bu illet kremi spordn sonra sürdüm durdum bi ay fln artık selülitden eser bile yok bilmiyorum tam onu kullanmaya başladığım zaman sporada başlamıştım ondn mı gitti yoksa krem mi işe yaradı anlamdım ama teyzeme önerdim oda sıkılşmaya başladığını söyledi geçenlrde. sporla birlikte bisürü krem işe yarar ama bunuda öneriyim dedim 5 ml lik 7 tane fln kullandım masaj yapark iyide yaptm heralde :)