Canim janzekozmetik adlı sitede satılıyor ürünü kendim kullandım suan memnunum hem sikilastiriyor hemde selülilitleri eritmeye başladı[/QUOTE]adi ne cnm bende alirm ne kadr bde ise yariyormu tam peki cnm k.bakma cok soru sordm ama
hadi ya cok sag cnm tavsiyelerin icin denicem cok teskr ederimAcı Kahve yeşil kahve extrextrati bu konuda gerçekten fayda sağlıyor kismi olarakta biberiye yağı ve yakıcı ve eritici bitkisel ürünler bu konuda faydalıdır
Piyasada çok var bu konuda rica ederim canım en kisa zamanda kurtulursun dediğim siteyi incele orda yazıyor karışımın kıvamı her şeyi onemlihadi ya cok sag cnm tavsiyelerin icin denicem cok teskr ederim
tamam canim cok cok tsekkr ederm ins sendede hemen gecer kurtulrz bi illetten :)Piyasada çok var bu konuda rica ederim canım en kisa zamanda kurtulursun dediğim siteyi incele orda yazıyor karışımın kıvamı her şeyi onemli
katiliyorum hareket birebir ben bisiklet suruyorum devamli gayet ise yaradi bacagm sklasti gercekten :)Selam kızlar, geçen seneden beri forumun altını üstüne getirip her şeyi okudum selülit de bunlardan birisi, yepyeni bir uyeyim fakat iki yıldır forumda geziyorumsuna dumankayanın aspirinli tedavisini uyguladım fakat istikrarlı olmadığımdan bi sonuç alamadım. Geçen hafta bacaklarimin incelmesi icin callanetics egzersizlerine başladım ve inanın daha 5. Günüm bitmesine rağmen iç bacaklarimdaki o derin selulitler kaybolmaya başladı bi de 20.yi bitirsem kim bilir neler olacak ben çok memnunum kesinlikle strecle yağla olacak iş değil kalkın hareket edin derim. Callanetics ilk başta çok zor geldi defalarca bırakmayı düşündüm ama kesinlikle pes etmeyin ve sonuçları kendiniz görün
Merhaba canım bana linkini gönderir misin. Arıyorum bulamadımSelam kızlar, geçen seneden beri forumun altını üstüne getirip her şeyi okudum selülit de bunlardan birisi, yepyeni bir uyeyim fakat iki yıldır forumda geziyorumsuna dumankayanın aspirinli tedavisini uyguladım fakat istikrarlı olmadığımdan bi sonuç alamadım. Geçen hafta bacaklarimin incelmesi icin callanetics egzersizlerine başladım ve inanın daha 5. Günüm bitmesine rağmen iç bacaklarimdaki o derin selulitler kaybolmaya başladı bi de 20.yi bitirsem kim bilir neler olacak ben çok memnunum kesinlikle strecle yağla olacak iş değil kalkın hareket edin derim. Callanetics ilk başta çok zor geldi defalarca bırakmayı düşündüm ama kesinlikle pes etmeyin ve sonuçları kendiniz görün
Selam arkadaşlar selülit tedavisi ile ilgili yazdıklarınızı okudum selülit çayı,aspirinli karışım,titreşimli kemer,dove selülit kremi...vs.vs.bende bi kısmını uygulamaya çalışıyorum.Hemen hemen herkes sonuçları paylaşacağını belirtmiş fakat ben bikaç kişi hariç sonuç mesajlarını göremedim(( çok merak ediyorum neler yaptınız??bu kadar çabanın sonucunu alabildinizmi??cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar:))
20 günde 15 cm mi emin misin canımActive PPC isimlli kremi deneyin. 20 günde 15 cm karın bölgesinde incelme ve selülitlerimde çok ciddi azalma sağladım.
Reklam kokan hareketler bunlarActive PPC isimlli kremi deneyin. 20 günde 15 cm karın bölgesinde incelme ve selülitlerimde çok ciddi azalma sağladım.
20 günde 15 cm mi emin misin canım
20 günde 15 cm mi emin misin canım
Nereden temin edebilirim ve fiyatı nedirBen uzun zamandır Active PPC krem kullanıyorum. Fiyatı biraz pahalı ama selülitlerim çok ciddi düzeldi. Tavsiye ederim.
Nereden temin edebilirim ve fiyatı nedir
Siz kullandınız mı pekiSilk n silhuoutte diye bir cihaz var.Ben aldım yeni kullanmaya başladım.Bloglarda olumlu yorumlar var ama görücez bakalım.Kullanan var mı bu cihazı?