Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 1 haftada selülitlerimin %60 gitti :) gitmeye de devam ediyor.
benim sıkınca çok aşırı vardı. ayakta durunca da hafifti.
callanestic yapıyorum. hem inceliyorum hem selülitlerim de aşırı azalma var. her yolu denedim ama tek çözüm bu :)
selam arkadaşlar selülit için çozum arayanlara soyluyorum kendım denedım ve gercekten etkısını gordum 10 dk. inanın bana sadece 10 dk da ınanılmaz sonuclar aldım. evet bıraz pahalı ama kesınlıkle bır kere denemelısınız.
-Dr.Murad 1 adet orijinal boy (200 ml)
Selam arkadaşlar selülit tedavisi ile ilgili yazdıklarınızı okudum selülit çayı,aspirinli karışım,titreşimli kemer,dove selülit kremi...vs.vs.bende bi kısmını uygulamaya çalışıyorum.Hemen hemen herkes sonuçları paylaşacağını belirtmiş fakat ben bikaç kişi hariç sonuç mesajlarını göremedim(( çok merak ediyorum neler yaptınız??bu kadar çabanın sonucunu alabildinizmi??cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar:))[/QUO
SELAM ÖNCELİKLEE BU TARZ YÖNTEMLER HER ZAMAN GEÇİİCİDİR KALICI ÇÖZÜM SAĞLAMAK İÇİN BENDE AYNI DERTTEN MUZDARİBİM AMA SONUNDA KURTULDUM DİYEBİLİRİM . İZMİRDE YASIYORUM BOSTANLIDA BİR MERKEZE GİTTİM + OZONE DOKTOR BİLGE HASANUSTANIN BAŞARISINI DUYARAK ORDA SELÜLİTLERİM İÇİN MEZOTERAPİ YÖNTEMİNİ ÖNERDİ ÖZEL SERUMLARIYLA HATTA SERUMLARI BİR NUMARALI MEDİKAL ÜRÜNLER MESOESTETİK MEZOKLİNİK Bİ ÇOK DOKTORN KULLANDIGI ÜRÜNLERMİŞ. TOPLAMDA 10 SEANSTA MEZOTERAPİ İLE INANILMAZ SONUÇ ALDIM SELÜLİTLERİMDEN ESER KALMADI HERKESE TAVSIYE EDERIM SIMDIDE LAZER EPİLASYONA ORAYA GIDIYORUM DORDUNCU SEANSIM VE SONUC BİTANE BILE KIL YOKKK DOKULDU HEPSİİ HERKESE TAVSIYEE EDERIM GUVENILIR YERR BULDUMM MUTLUYUMM :))
Kesinlikle spor şart, ilk kez bu yaz selülit sorunu yaşadım ayakta dururken bile belli oluyorlardı. Ne yapsam ne etsem derken ilk önce gazlı içecekleri bıraktım, sonrada yürüyüşe başladım Ekim'in sonlarına doğru pek mümkün olmayınca hergün yürüşe çıkmak bende eve kondisyon bisikleti aldım başladım çalışmaya :) Şuanki rutinimde güneşli günlerde 14-15 km tempolu yürüyüş ve 20 dk pilates diğer günlerde de 45dk yada 30+30 iki set kondisyon bisikleti + 20 dk pilates olarak devam ediyorum :) Hergün spor yapıyormuyum ? Çok hasta ve ya yorgun olmadığım sürece evet ama etkilerini görünce insan zevk alıyor yaparken :) Diyet yapmıyorum hiç bir şekilde işte sadece gazlı içecekler ve hazır yiyecekleri kestim ama ananemin ev yapımı hamur işlerini ölçüyü kaçırmadan yiyorum Sonuç olarak geçen gün dışarı çıkmak için hazırlanırken aynaya bakakaldım resmen sonrada çığlık çıglıga odaya anne benim selülitlerim kaybolmuş diye hiç bir krem vb kullanmadım bunun içinde sadece mp3 çalarım, süper rahat spor ayakkabılarım ve bisikletim yeterli oldu :)
selam arkadaşlar selülit için çozum arayanlara soyluyorum kendım denedım ve gercekten etkısını gordum 10 dk. inanın bana sadece 10 dk da ınanılmaz sonuclar aldım. evet bıraz pahalı ama kesınlıkle bır kere denemelısınız.
-Dr.Murad 1 adet orijinal boy (200 ml)
Selam arkadaşlar. Ben 4 ayda selülitlerimi neredeyse yok denecek kadar azalttım. Peki nasıl mı?
1) spor: çok önemli, diğer maddelerin tamamından daha önemli. selülitlerin gitmesini istiyorsanız o popolarınızı kaldırıp egzersiz yapacaksınız bayanlar.
2) rejim: evet, ultra sıkı bir rejim yapmadım ancak yediklerime dikkat ettim. akşam vakitlerinde az yedim, muadil ürünlerden her zaman yağsız veya az yağlı, light olanları tercih ettim. arada kaçamaklar oldu, tabi ki olacak, ama genel anlamda beslenmede değişikliğe gitmek gerekiyor. ben bu dönemde 13.5 kg verdim yaklaşık.
3) bol su: günde 3 lt su içtim, bakın sıvı demiyorum salt su. özellikle de sıcağa yakın ılık sular tükettim çoğunlukla.
4) yeşil çay: günde 1 fincan yeşil çay içiyorum arada unuttuğum günleri saymazsak. yeşil çayın etkileri herkes tarafından bilinir, yazmaya gerek yok. tadını sevmiyorum diyenler de bir süreden sonra alışıldığını görecekler.
veee en en en yardımcı ürün:
5) Nivea good bye cellulite krem ve/veya serum: bu ürün gerçekten beklediğimden çok daha başarılı çıktı. elbette ki üstte saydığım 4 maddenin de etkisi vardır ancak bu kremi haftada minimum 4 gün, her spor antrenmanımdan sonra sürdüm ve gerçekten hemen hemen hiç selülitim kalmadı. fiyatına göre çok başarılı bir ürün, tavsiye ediyorum kesinlikle.