Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
kızlar yardımcı olmak için size yazmak istedim. bende de 3. derece ayakta otururken her şekilde belli olan löp löp selülit doluydu 2 ay kadar spora gittim evde de toplam da 10 kere felan ebru şallı nın selülit savar pilatesini yaptım ve sonuç %80 kurtuldum selilütlerimden şimdi çok çok az belli oluyor en azından ayaktayken dikkatli bakmadıkça belli olmuyor spora devam etsem eminim hepsinden kurtulucam spor dediğim de sadece bisiklet + yürüyüş başka bişi yapmadım. sizlere de bol bol yürüyüş tavsiye ederim ayrıca birde nescafe çok içerdim günde 2 tane onu da bıraktım. selülitsiz günler diliyorum hepimize :KK3:

Merhaba kizlar :) ben 58 kiloydum 2 haftadir yedigime ictigime dikkat ediyorum yürüyüşe gidiyorum arada bisiklete biniyorum. Selulitlerim gozle görülürdü. Simdi de görünüyor ama bacaklarimda toparlanma var selulit görünümü azaldi :) masaj fircasi aldim kendime biberiye yagiyla masaj da yapiyorum sicak soguk su yaptiklarim bunlar onlardan kurtulacagim :) bu arada kilom da 57 ye düştü boyum 1,68 :)

squat ile selülitlerden kurtulan var mı programa başladım da fikrinizi almak istedim, tabi yanında yediklerime de dikkat edicem

2. dereceydi yani ayaktayken yada bacak bacak üstüne attığımda görünüyordu, ayaktayken zaten görünüyordu girintili çıkıntılı dalga dalga o yüzden moralim çok bozulmuştu hatta ama şimdilerde çok daha düzgün ve sıkı ilk zamanlara göre. gerçekten şikayetçiyseniz deneyim derim denemekten ne çıkar :KK66:

offf offff:KK50: ben de uzun bir kıştan sonra ilk defa cesaret edip aynada arka ve yan bacaklarıma baktım ve geçen yıldan daha da ilerlemiş:KK43:(( zaten 3. dereece selülitim vardı. herhalde şimdi 5. derece olmuştur:KK43: aynen dediğin gibi ayakta uzandığımda vs herşekilde belli oluyor ve böyle dalga dalga. öyle moralim bozuldu ki. body shoptan eldiven kese almıştım. ama hiç düzenli devam etmedm. şimdi hergün onunla keselesem ve günde bir kez de niveanın selülit kreminden sürsem fayda eder mi acaba:26:

Selamlar , ben at kılı fırçası kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ama sadece fırçayla yetinmiyorum günde en fazla 10 dakikamı alacak bir sürede bacak hareketi yapıyorum kendimi zorlamadan ve selülit kremide kullanıyorum ilerleme kaydettim oldukça.Atkılı fırçası biraz sert kıllara sahip, kullandığınız fırçada öyleyse bir şey farketmeyeceğini düşünüyorum :KK66:
at kılı fırçayı nasıl kullanıyorsun? krem sürüyor musun önce? sürmüyorsan cildi çizmiyor mu?

adını hatırlamıyorum ama annem buz almıştı (frozen ice theraphy) içinde 10 kalıp var ve kesesi var gün aşırı uyguluyorsun. kilo verirken daha da artmıştı çünkü ve 2 kutuda sadece 1 gamze kalmıştı :KK28:
bu arada acı biber yağı sürüyordum haftada 3 kere falan sonrasında da streç filmle sarıp dinleniyorsun...
bir de eliptik bisiklet almıştık eve onu kullanıyordum.

at kılı fırçayı nasıl kullanıyorsun? krem sürüyor musun önce? sürmüyorsan cildi çizmiyor mu?

yok krem sürmüyorum direk kuru cildime aşağıdan yukarıya doğru yani kalbe doğru oval hareketlerle hafifçe bastırarak fırçalıyorum.cildimi çizecek kadar sert kullanmıyorum ,zaten kullanım sonrasında bacaklarım pembeleşiyor.işte amaçta o zaten oradaki kan dolaşımını harekete geçiriyor , sonrasında kremlerimi kullanıyorum :)

krauterhof......... harika bi ürün biri sıkılaştırıcı serim diğeri selülit kremi. ikiside harika bi ürünnn kesinlikle tavsiye ediyorum..KULLANMADIĞIM ÜRÜN KALAMIŞTI SPORDA YAPAMIYORDUM FAZLA BİR KIZ ARKADAŞIM TAVSIYESİ ÜZERİNE ALDIM BU ÜRÜNÜ KEŞKE DAHA ÖNCE ALSAYDIM. FİYATI UYGUN 30 MİLYON KÜSÜR.
SONSUZ TEŞEKKÜRLER... ÇOK MUTLUYUM. 20 KİLO VERMİŞTİM VE POPOM BACAKLARIMA İNMIŞTİ. BACAKLARIM İYİCE SARKMIŞTI BU ÜRÜN SAYESİNDE FELAKET DEĞİŞME OLDU .POPOM DİKLEŞTİ SIKILAŞTI BACAKLARIM SIKILAŞTI DAHA 1 AY LMADAN BU SONUÇ HARİKAYDI..BU ÜRÜNÜ KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM. BANA DUA EDİCEKSİNİZ. ilk önce gece yatmadan soguk bir duş alıyorum vücudu sıcak su değdirmeyin. keseliyorum soguk suyla sonra yanımda biri varsa ona masaj yaptırıyorum 5-10 dk yoksa kendim ön arka bacaklarıma popoma belime asağdan yukarı doğru 15 dk masaj yapıyorum ..popo hareketleri bacak hareketleri yapıyorum 15 dk sonra yatıyorum... biraz yakıyo kremi dayanın artık.. ama gerçekten çok etkili. .. SONSUZ TEŞEKKÜRLER..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de krauterhof kullandim, hic bir drgisiklik olmadi. Ustelik duzenli spor yaptim kullandigim donemde..

valla bana çok etkisi oldu sıkılaştırma ve selülit yonunden çevremdeki iş arkadaslarım ailem bile şok oldu.. hemen etkisini gösterdi. ve soguk su duşu bacakları popoyu sguk suyla bes on dk duştan sonra ovalıyorum.. asağdan yukarı doğru mümkün olduğunca sıcak su kullanmı9yorum.kışın bile ılıksoguk suyla yıkıyorum vucudumu bunlar cokı öenmli.

[SUB][/SUB]

Merhaba;
ben bunu yıllardır yapıyorum kabak lifi ve yosun sabunu çok şükür çatlak ya da selülitim hiç yok ama her duşta muhakkak kabak lifiyle keseliyorum. herkese de tavsiye ediyorum

canim kabak lifini ve yosun sabununu nereden aldin?

Merhaba
Bende fushi nin selülit yağını kullandım ve sonuctan oldukça memnun kaldım.doğal bir ürün ve katkı maddesi içermiyor.ödül almış sertifikalı olduğu için beni cezbetti ve denedim.kremlerde bulunan içerikler gibi değil natural olduğu için çözümleyici bir ürün.tabi sadece yağı kullanarak değil egzersiz hareketleri yapıp beslenmeye dikkat edip kahveyi azaltınca sonuc gayet başarılı oldu.mümkün olduğunca bakımlı olmalı hanımlar diye düşünüyor ve deniyorumtavsiye ederim denemekte yarar var bence

Velashepa ve endermolab yaptırdım nezih karacanın kliniğinde uzman kadrosu çok iyi çok başarılı kızlar selülitlerim dolaşım sayesinde gitti zayıfım fakat troid hastasıyım buda bende ödem yapıyor bu ödem dolaşımı etkiliyor ve selülit olarak dönüyor ayrıca dogum kontrol haplarıda tetikliyor başında tedavi olmak lazım ilerleyen evreler zor

Kizlar bende de vardi selulit. Derece olarak bilmiyorum ama ayaktayken hafif dalgali gorunuyordu sikinca ise baya kotu gorunuyordu. 2 ay kafar Ebru Salli nin gecmis programlarini izleyip pilates yaptim ve gun asiri her dusta mutlaka kese yaptim lifle hemen arkasindan bebek yagi surdum. Simdi gayet iyi durumda. Kremlerin etkisine asla inanmiyorum. Onemli olan spor ve keseyle dolasimj hizlandirmak bence

X