Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Ya valla spordan başka yolu yok sanırım. Kremler fln hep hikaye. Herşeyin çözümünü buluyolar ama selülite çare yok resmen. Ben zayıfım ama bende de çok var. Sinirim bozuluyo baktıkça ama yapacak birşey de yok

bence de en garanti çözüm düzenli spor yapmaktan geçiyor. amaa çok zor ben asla kalkamıyorum erkenden koşuya arkadaşım hep çağırsada... ciddi fark var aramızda ona çok yaradı spor bense.. (

yediklerimize biraz dikkat edip düzenli spor yaparsak kurtuluruz aslnda ama bu pat diye hemen olmuyo selülitler çok inatçı kolay kolay gitmiyo o gidene kdar biz pes ediyorz ztn spora başladm yediklerimede az biraz dikkat ediyorum herhalde faydası olur selülitsiz günler...

Kızlar karboksiterapi ve g5 yaptırıp sonuc alan var mı aranızda? Ben normal kilodayim ama derin ve çok yogun selulitlerim var. Bir güzellik merkezi ile görüştüm , bu kadar yogun selulitler için 2 ay boyunca haftada 2 gün bu iki yöntemi uyguluyoruz çok iyi sonuc alıyoruz dedi. Fiyatı biraz tuzlu o yüzden gercekten sonuc alınıp alınmadığından emin olmadan başlamak istemedim. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

merhaba arkadaşlar.kız kardeşim bundan 2 yıl önce bır soğan suyu kürü uyguladı.şöyle ki;akşamdan bi adet soğanı bı kat kabuklarını soyup bı kavanoz suya atıyorsunuz.sabaha kadar soğan suyun ıçıne butun vıtamınlerını salıyor... ac karna sabah kalkınca içiliyor.. ben de 1 hafta denedım ve inanılmaz faydasını gördum,tecrübeyle sabit.kokusu bıraz kötu ama değer gerçekten..ve yürüyüş kesınlıkle...

ben selülütlerim için ozon ejekte diye bir tedavi görüyordum ama 2 inci seansta bıraktım cünkü cok agrılı bir yöntem en güzeli yürümek sanırım gerci bu tedaviyi yapan doktor hanım yürüyüş selülütü gidermez dedi ama ozonda cok agrılı resmen işkence gibiydi

geçen sene MATRİGEN diye bir krem kullandım işe yaramıştı bu sene tekrar kullanıcam. doktorum tavsiye etmişri hatta onun muayinesinden aldım bir iki haftaya tekrar başlamam gerek.

Selülit birazda bünyeden kaynaklanıyor. Kimi şanslı hiç yok gibi. Kiminde oluşsada giderilebiliniyor. Benim hiç kilo sorunum olmadı. Ama selüliyitim de hep vardı. Yürüyüş en iyisi birde su tüketimi önemli. Tabii duyduklarınızıda uzun süre uygulamak lazım, ben sıkılıyor ve üşeniyorum 3 kereden fazla yapamıyorum.

Arkadaşlar merhaba kk forumlarında bu konyu araştıtırken o kadar kafam karıştı ki anlatamam en sonunda susam yağı, hindistan cevizi yağı , biberiye ve badem yağı olan karışımı almaya karar verdim aktara gittim (Kocaeli) bunları selülit için istiyorum işe yarar mı dedim kız hafif bir tebessümle evet yarar ama daha faydalı bir şey var onu vereyim dedi onlar kendileri çeşitli yağları karışıtırarak karışım elde etmişler içinde şu yağlar var üstünde de yazıyor zaten:
lahana yağı
kakao yağı
yosun yağı
susam yağı
portakal yağı
biberiye yağı
limon yağı
ardıç yağı
zambak yağı
avakado yağı
papatya yağı
nane yağı
anason yağı
lavanta yağı
at kestanesi yağı
greyfurt yağı
kekik yağı
okaliptüs yağı
joboba yağı
rezene yağı
fındık yağı

bu yağların hepsi zaten sağda solda okuduğum karışımların içinde var bunlar hepsini biraraya toplamışlar fiyatı da 25 lira ayrıca üzerinde kendilerine ait marka da var isteyen olursa ve ben de memnun kalırsam tel. numarasını falan veriririm isteyene belki kargo yaparlar blmiyorum :) İzmit te oldukça büyükler çünkü birkaç şubeler falan var
kız dedi ki yosun sabunu ve kabak lifi ile sorunlu bölgeyi güzelce lifle ve yıkadıktan sonra bu karışımdan sür streç film var ve 1 saat bekle ben şu an sürdüm ellerim ipek gibi oldu :)) filmi de sardım oturuyorum bakalım ama bacaklarım da ellerim gibi olacaksa yaşadım :) ayrıca kabak lifi ve yosun sabununu da aldım önce bunları uyguladım.
eve gelip kabak lifi ve yosun sabununu araştırdığımda çok memnun olanları gördüm yine bu forumlardan :)

bacaklarınıza hacamat yaptırın çok etkili bir yöntem ben bi kere yaptım onda bile fayda gördüm önümüzde ki ay tekrar yaptıracağım .

Hacamat ne oluyor ki o.o yeni nesil LPG duyanınız var mı acaba? çok işe yarıyormuş?

bacaklarınıza hacamat yaptırın çok etkili bir yöntem ben bi kere yaptım onda bile fayda gördüm önümüzde ki ay tekrar yaptıracağım .

bu nasıl birşey biraz daha açıklarmısın canım yaa işe yarıyor ise bizde yaptıralım

canım sonuç alabildin mi ??

hacemat yaptırmak sunnetir mutlak faydası vardır ama selülite fayda verirmi bilmiyorum

Hacamat ne oluyor ki o.o yeni nesil LPG duyanınız var mı acaba? çok işe yarıyormuş?
Canım
Hacemat 1400 yıldır yapılan bir çeşit tedavi yöntemi aşırı derecede migren olan sıkıntıları olan insanların yaptırdıgı bir çeşit tedavi yöntemidir ben yaptırdım cok şükür hafiflemiş gib hisstettim kendimi inan deri altındaki kılcal damarlardaki kanlar dışarı atılıyor kan vermek hacemat yaptırmak değildir.. ayrıca kişiye yapılmış bir büyü sihir veya şu üç harfli lerden musaallat olduyasa birisi bu tip seyler yaptıysa bunları bile bozuyor ehil birisini bulursanız mutlaka yaptırın

Kızlar ben de 3-4 gün önce roc'un anti-cellulite intensive diyebi kremini indirimde buldum ve aldım. 3 gündür kullanıyorum ama çok ümidem yoktu az önce gün ışığında aynaya baktım ve gözlerime inanamadım. malum yaz kapıda hemen koştum buraya yazayım diye

kızlar internette araştırırken çagla şikelin formülü diye bi yag karışımı buldum biberiye portakal badem ve kekik yagını sürüp streçelyip yürüyün yazıyor aynı formülü sezin erbil blogunda tavsiye etmiş kullanan varmı denemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…