Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
selülitlerden tamamen kurtulunabileceğini düşünmüyorum ancak çok sıkı bir spor programıyla olabilcek birşey bence bu.Geçen seneki deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizinle.velashape+ozon mezo+lenf drenaj çok iyi sonuç aldım nerdeyse tamamen geçmişti selülitlerim ama bu sene tekrar oluştu.bir de yanında matrigen diye bir krem vermişlerdi her gece sürüyordum.sürdükten sonra yanıyo resmen bacaklarınız o da çok etkili tavsiye ederim.bu sene tekrar selülit tedavisi yaptıracağım bu sefer awt ve smoothshape i araştırıyorum.velashape iyi hoş güzel ama beyaz tenliyim ve bacaklarımı yakıyordu sıcaklığı.kılcal damar oluşturmasından korktuğum için başka şeyler bakıyorum.awt yada smoothshape yaptıran varsa yorumları bekliyorum.

arkadaşlar merhaba bende selülit probleminden dolayı sıkıntılıydım ama bir ürün kullandım ve çok memnun kaldım ucundaki masaj başlığıyla gerçekten çok işe yarıyor....4 hafta içinde gözle farkedebildiğim farklar oldu....bu urunu ilk bir arkadaş tavsiye ile kullandım perfect body anti cellulite attack die bir ürün daha sonra indirimli alabilmek için bende oriflame üye oldum ve yüzde 30 inriimle alıyorum.... bilginize

Siteden üye olmadan baktığım formülleri deniyordum.Hemen size de geri dönüş yapmak istedim kızlar.Normalde sürekli otururdum,beslenme şekliminde ne kadar sağlıksız olduğuna kulak asmazdım kızartmalar,mayonezler,kolalar havada uçuşurdu ama çook önemliymiş.Aspirin ve limon karışımını denedim düzenli olarak hergün yarım saatlik evde spor yapmaya başladım ve sanırım en önemlisi beslenme.Kesinlikle aç kalmıyorum sağlıklı ve güzel yemeklerde var yağı ve makarna-pirinç türünü çıkarttım sadece.Bolbol da su içiyorum.Daha bir hafta olmasına geçmeye başladığını görebiliyorum.Geçtiğimiz yazlarda hiç şort etek giyememiştim ama bu yaz rahat edeceğim gibi:))))

malesef sonuç hüsran
roc çok güzeldi 3. günde selülit diye bi şey kalmamıştı ama bırakınca da aynı hızla geri geliyor hepsi
artık tatile gitmeden önce falan yaparım diye bıraktım gerisini

Ben su anda inanilmaz uzuntu icerisindeyim, 4 aya yakin bi suredir haftanin bes gunu ciddi spor yapiyorum. inanilmaz inceldim, kollarim kas bile olmaya basladi, ama selulitler gitmiyorlarrrr... Kremle destek bile yaptim. Yediklerime de dikkat ettim. Benim kurtulmam imkansiz galiba

ben selülitlerimden aşırı derecede rahatsızım kilom çok olmamasına rağmen selülitler almış başını gidiyor lütfen en başarılı olan bitkisel yağları yazarmısınız bu hafta başlıycam kesin kararlıyım hem yürüyüş hem krem takviyesi

merhaba kızlar, benim kilo problemim yok fakat basen bölgesinde selülit ağacı oluştu resmen kavitasyon, radyofrekans, infiraruj, sonix plate ile bunlardan kurtulabilirmiyim yoksa lenf drenaj, G5 selülit masajı ve elektroterapi mi daha faydalı olur bilemedim.. bu fırsat sitelerinden paket almak istiyorum deneyen varmı? hangisi en kesin çözümdür acaba aynı zamanda zararsız bilginiz var mı? :18:

selülit mağdurları derneğine beni de ekleyin.eğer bu sorundan kurtulanlar var ise bana yardımcı olun sorularım var:
plates gibi aerobik gibi çok zorlanmadan yapılan egzersizler ile selülit geçer mi yoksa mutlaka koşu sert sporlar mı gerekli.
cildim aşırı hassas olduğundan biberiye yağı ile masaj yaptığımda bacaklarımda yanık olur mu.daha önce johnson baby yağı dışında bir yağ kullanmadım çünkü.
küçük kılcal damar çatlamaları var üst baldırımda lifle sert şekilde ovarsam bunlar artar mı?
güzellik merkezlerindeki selülit masajları fiyatı ortalama ne kadardır ve süresi ne kadar?
son sorum ise ünlü mankenler kahve masajı yapıyorlarmış.hangi kahve nasıl sürürülecek.hadi bebekler cevaplarınızı bekliyorum kurtarın beni bu dertten 2,5 yıl sonra gideceğim tatilde maskara olmayayım bacılarım.:)))))))

Sevgili arkadaşlar ileri derecede selülitim var...ben tatlıya özellikle çikolataya çok düşkünüm, her gün mutlaka türk kahvesiyle yerim...bu zamana kadar birçok şey denedim, bu bahsedilen paket kampanyalardan yaptırdım...yok lenf drenaj, masaj, bir de bir alet var üzerine çıkıyorsun bütün vücudunu titretiyor adını şu anda hatırlayamıyorum...hiçbir işe yaramadı, bir arada radyoterapi mi ne ondan yaptırdım, acı eşiğim çok düşük dayanamıyorum, düşük akımlı elektrik falan veriliyor, hep aynı para tuzağı, umutlarınız yıkılıyor, sinirleriniz bozuluyor...birçok krem denedim, onlara da bir sürü para döktüm...kremler evet geçici etki yaratıyor, dokunduğunuzda ipek gibi oluyor cildiniz, ama ileri derecede selülitleriniz varsa hiçbir işe yaramıyor, görüntü olarak aynı kalıyor...
Forumlarda okuduktan sonra ananas hapına başladım, yaklaşık 6 gündür kullanıyorum, sabah akşam birer tane, yaklaşık 1 aydır haftada 2 gün olmak üzere pilates yapıyorum...Diyet olmadan sonuç vermeyecek gibi görünüyor, ama inanılmaz etkili bir spor çabuk sıkılaşmak için ideal 2 haftada bile gözle görülür bir incelme gözlemleyebilirsiniz kendinizde... Diyetle birlikte yapılması gerekli...ananas hapının 15 gün sonra etki edeceği söylendi...Bakalım, bir de önceki mesajlarda ananas hapının içinde bulunan bromelain in "bosweilla serrata" ile birlikte kullanılmasının tavsiye edildiği yazılmış, ama bu madde romatizma vs gibi şeylerle ilgili araştırdığıma göre..O nedenle bilinçsizce kullanmak istemedim...Ananas hapı bende herhangi bir yan etki yapmadı, muhteşem kokuyor üstelik, bol su ile alınmazsa mideyi rahatsız ediyor sadece...Şu anda sabahları evde yarım kalan kremlerden sürüyorum, akşamları da bir masaj aleti gibi bir şey almıştım, Rosmandan 3-4 tl bir şey onunla dairesel masaj yapıyorum, masaj yağı ile...Çok alerjik bir cildim olduğu için biberiye vs şeyler süremiyorum...Bir de duşta kullanım için içinde deniz tuzu olan peeling ürünlerini öneririm kesinlikle...Yaptıklarım eğer sonuç verirse sizinle paylaşacağım...

bunları okudum iyice moralim bozuldu bende de ileri derecede selülit var. yıllardır vardı fazla üzerinde durmuyodum ama özellikle son iki yıldır ön bacak kısmına da geçti. hele kalça kısmında o kadar yoğun ki böyle pürtük pürtük çok üzülüyorum bakmak bile istemiyorum aynaya.geçen yıl 6 ay niveanın goodbye selülitini kullandım bilfiil her gün. duşta masaj yaptım vs ama sonuç bir gram değişme bile olmadı çok umutsuzluğa düştüm ve bıraktım kremleri de. son çare artık selülit tedavisi yaptırmak. ama herkes farklı yorumlar yapmış kiminin işe yaramamış, kiminin tedaviden bir süre sonra tekrarlamış iyice karamsarlığa düştüm

ileri derece selüliti olup da evde kendi çabalarıyla geçiren arkadaş var mı acaba

Son düzenleme:
geçer mi ki bu dediklerinizle

denemeden bilemezsiniz...hep üşendiğimizden spor yapmıyoruz, bahaneler üretiyoruz..ben de bir türlü düzenli yürüyüş yapmaya başlayamadım...ananas hapına devam ediyorum sabah akşam 17 gün oldu şu anda, sanki biraz değişim var gibi ama biraz daha vakit geçmesi gerekli...tabi bu arada platese de devam ediyorum...ama tek başına plates de yeterli değil...selülit tedavisinde en etkili olan yöntem bildiğim kadarıyla mezoterapi, o da inanılmaz pahalı ve çok acı verici...diğerlerine para dökmeyin boşuna ileri derecedeyse...

kızlar bende selülit masaj aleti aldım çokta memnunum celluless md vakumlu lazerli makinam ama sitede ıce frozen terapy die bişey duydum onu kullanıcam şimdi zaten benim selülitlerim sıkınca belli olanlardandı ama ben yinede rahatsız oluyordum makinamı satın almak isteyen olursa mesaj atabilir 55 tl ye satıyorum bu arada ıce frozen kullanan varsa bana bilgi verirse çok sevinirim.....

kızlar bende selülit masaj aleti aldım çokta memnunum celluless md vakumlu lazerli makinam ama sitede ıce frozen terapy die bişey duydum onu kullanıcam şimdi zaten benim selülitlerim sıkınca belli olanlardandı ama ben yinede rahatsız oluyordum makinamı satın almak isteyen olursa mesaj atabilir 55 tl ye satıyorum bu arada ıce frozen kullanan varsa bana bilgi verirse çok sevinirim.....

vicks fazladan terletiyor lasonil de ödemi çözüyor umar1m faydal1 olur ama imkan1n varsa spor ve suyla destekle.maydanozda faydal1.kolay gelsin

şu an ne durumda acaba lütfen bilgi verirmisiniz ben hiç çözüm bulamadım yardım :)

Ne kadar su içerseniz için ne kadar yediklerinize dikkat ederseniz edin çok kaliteli ürünler kullanın spor yapmadığınız sürece hiç bir faydası olmayacaktır....
Selüliti olmayanlar için evet olabilir ama selüliti olanlar için yok öyle bir dünya :)
Bi süredir düzenli olmasada kendi çapımda spor yapıyorum ve bacağımdaki yer yer kocaman olan çukurlar o kadar azaldı ki ben bile şaşırıyorum:)
Deriyi sıktığımda o kocaman çukurları görmemek beni çok mutlu ediyor :)
Ne yaparsanız yapın spor yapmadan işe yaramayacağını bilin :)

Kızlar ilk defa selülitlerim azalmaya başladı, sabah akşam ananas hapı+ plates ile inanamıyorum, çok mutluyum...diyet yapmıyorum...akşam 8'den sonra yemeği kestim...ege kıyıları gibi girintili çıkıntılı olan bacak arkalarımda girintiler azalmaya başladı:)) ve özellikle belirteyim şu anda hiçbir selülit kremi vs kullanmıyorum...sadece duşta peeling yapıyorum ve sonrasında bildiğimiz nemlendirici sürüyorum o kadar...

canım benim için hayal gibi bişey ne yaptıysam olmadı platesi kaç dakika yapıyorsun ? ayrıca hapın fiyatı ne kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…