Sevgili arkadaşlar ileri derecede selülitim var...ben tatlıya özellikle çikolataya çok düşkünüm, her gün mutlaka türk kahvesiyle yerim...bu zamana kadar birçok şey denedim, bu bahsedilen paket kampanyalardan yaptırdım...yok lenf drenaj, masaj, bir de bir alet var üzerine çıkıyorsun bütün vücudunu titretiyor adını şu anda hatırlayamıyorum...hiçbir işe yaramadı, bir arada radyoterapi mi ne ondan yaptırdım, acı eşiğim çok düşük dayanamıyorum, düşük akımlı elektrik falan veriliyor, hep aynı para tuzağı, umutlarınız yıkılıyor, sinirleriniz bozuluyor...birçok krem denedim, onlara da bir sürü para döktüm...kremler evet geçici etki yaratıyor, dokunduğunuzda ipek gibi oluyor cildiniz, ama ileri derecede selülitleriniz varsa hiçbir işe yaramıyor, görüntü olarak aynı kalıyor...
Forumlarda okuduktan sonra ananas hapına başladım, yaklaşık 6 gündür kullanıyorum, sabah akşam birer tane, yaklaşık 1 aydır haftada 2 gün olmak üzere pilates yapıyorum...Diyet olmadan sonuç vermeyecek gibi görünüyor, ama inanılmaz etkili bir spor çabuk sıkılaşmak için ideal 2 haftada bile gözle görülür bir incelme gözlemleyebilirsiniz kendinizde... Diyetle birlikte yapılması gerekli...ananas hapının 15 gün sonra etki edeceği söylendi...Bakalım, bir de önceki mesajlarda ananas hapının içinde bulunan bromelain in "bosweilla serrata" ile birlikte kullanılmasının tavsiye edildiği yazılmış, ama bu madde romatizma vs gibi şeylerle ilgili araştırdığıma göre..O nedenle bilinçsizce kullanmak istemedim...Ananas hapı bende herhangi bir yan etki yapmadı, muhteşem kokuyor üstelik, bol su ile alınmazsa mideyi rahatsız ediyor sadece...Şu anda sabahları evde yarım kalan kremlerden sürüyorum, akşamları da bir masaj aleti gibi bir şey almıştım, Rosmandan 3-4 tl bir şey onunla dairesel masaj yapıyorum, masaj yağı ile...Çok alerjik bir cildim olduğu için biberiye vs şeyler süremiyorum...Bir de duşta kullanım için içinde deniz tuzu olan peeling ürünlerini öneririm kesinlikle...Yaptıklarım eğer sonuç verirse sizinle paylaşacağım...