Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
senin yollarından aşağı yukarı her kadın geçti, geçiyor bu sanırım kader:)) ne kremler ne diyetler ne ağızdan alınan ilaçlar...

bi keresinde maranki midir nedir bi otçu ağbi ağbi sayesinde de resmen yandım biberiye kekik vs vs karıştır bacaklarına sür folyoyla kendini sar öyle yat 1 haftada selülitler gidiyor dedi diye ben içine biberiyeyi fazla kaçırınca sürdüm streçledim ve aynı anda sökene kadar bacağımın içi resmen ocaktaki tavaya değmiş gibi yandı ve hala izi var:))

biberiyeyi az koysaydın acaba bi hafta sonra geçermiydi selülitler diye bi sürü kadın sorar şimdi hayır geçmiyor ablam tüm kurallara uyarak 1 ay yaptı eziyetten başka bi şey değil

kahve selülit yapar çukulata yapar o yapar bu yapar bi araştırmada da düzenli kahve içenlerde bi sürü kanser görülmüyormuş memeden tut prostata kadar e şimdi hangisini tercih edersin

ben kahveyi lise yıllarından beri içerim sabah içmezsem bütün gün aptal gibi olurum gerçekten başım çok kötü ağrı yapar bi sürü bi sürü sıkıntıya girerim yaşım 38 herşeyden vazgeçerim kahvemden asla

evlenmeden önce daha bi hareketli kıpır kıpırdım gitgide ye iç yat haliyle hem kilo aldım hem selülit yaptım 26 yaşında evlendim ne bi çatlak ne bi selülit ne fazla kilo,o zaman ne kadar yiyorsam gene aynı yedim tek fark hareket eksikliğiydi

geçen sene bacak bacak üstüne attığımda ayak bileğimden 2-3 cm yukarda selülit gördüm şaka gibiydi tv de ünlü olmuş akranlarım fıstık gibi bodrumda güneşlenirken ben evin içinde bacak bacak üstüne atamaz hale gelmiştim

hemen bi koşu bandı ve bisiklet siparişi verdim öyle pahalı falan da değil sıradan aletler ayağımı yerden kessin yeter:)) dedim her gün 40 dk koşu bandında hızlı yürüyüş hergün bisiklette 20 dk en sert pedalda hareketle 3 ayın sonunda evde iç çamaşırıyla dolaşır hale geldim yıllardır dolaşamıyordum da hep orayı kapa burayı kapa

3 ayda sadece akşam 6 dan sonra hiç bi şey yemeden 10 kg verdim gündüz ne istersem yedim sadece eğer tatlı çukulata gibi şeyler yediysem bisiklete bi 20 dk daha bindim

yıllarca ne yaptıysam kurtulamadığım selülitlerden günde 1 saat ayırarak kurtuldum

madonna şu kremle selülitlerden kurtuluyormuş diye noterden kağıt getirseler inanmam zaten kadın 50 küsür yaşında kaslarıda kremle değil sporla yaptığı ortada

işin özü tek çözüm spor başka yolu da yok

hergün çukulata yerim 5-6 fincan kahve içerim bunların hepsi hikaye

beni spor mu giden kilolar mı yok olan selülitler mi yoksa geri gelen özgüven duygusu mu mutlu ediyor bilemem ama 1 yıldır kendimi çok iyi hissediyorum

ne denerseniz deneyin eğer spor yoksa bu selülitlere mahkumsunuz

koşu bandı ve bisiklet olmaz da sokakta 1 saat hızlı bi yürüyüş olur benim dışarda spor şansım yoktu yani 1 saat tempolu ne yaparsanız yapın

bi kaç tane de güzel ve sinir olduğunuz kadın fotosu koyun gözünüzün önüne ben de çok işe yaradı:)) aşağı yukarı yaşıt olun daha bi sinir yapıyor

dert selülit derman spor

sporla sadece selülitler gitmiyor o görünen yağ, bi de iç organların bağladığı yağlar var onlar da gidiyor sıkı bi vücut canlı bi cilt gözle görülür bi güzellik vs vs geliyor

benden bu kadar umarım uygularsınız spor yapmayı düşünmüyorsanız da selülitlerinizi sevin, bükemediğiniz eli öpün, konuyu da kapatın.

herkese sağlık mutluluk dileklerimle hoşçakalın

selam ben de spora başlayalı 3 gün oldu ,yazını okuyunca daha da iştahlandım ve doğru bi karar vermişim dedim darısı başıma bakalım güzel bakımlı alımlı olmak istiyorsak bunlara katlanacaz kardeşim her güzel şeyin bi zorluğu var ,hem yaşlanmayı da geciktiriyor ,çabuk yaşlanmak istemeyiz di mi ,SPOR SPOR SPOR

pes etme zor bi şey bu spor 2 gün evden ayrılıp dönünce bile bunu bahane edip bırakabiliyor insan

yani sporu bırakmak için sebep mi yok

yıllarca başladım bıraktım başladım bıraktım ama ne aptallıkmış şimdiki aklım olsa öyle mi olurdu

arkadaşın biri bana inanmamış selülit sporla gitmezmiş daha selüliti yok eden bi şey bulunmamış ona göre vücudunu streçleyip yatmak daha mantıklı geliyormuş

ya eğer sen de sadece sporla selülitleri yok ettiğini söylersen nasıl mutlu olucam

bol şans kolay gelsin

canım benim özellikle egzersiz yapmak zor ,tabi millete de zor geliyo,işlerine gelmiyo bazen ben de dediğin gibi yapmasam mı dediğim oluyor ama çok çabuk atlatıyorum hemen başlıyorum termal şort aldım onu giyerek jillian yapıyorum yarım saat ,kondisyon bisikleti aldım daha yeni ona da başlıcam ,10 aylık bebeğim var yürüyüşe gidemiyorum büyüsün onu da yapıcam emzirme dönemi bitsin spora diyetle devam edicem ,hamilelikten 10 kilo kaldı ama ben 17 kilo vermek incelmek selülitlerden kurtulmak istiyorum ,doktorlar bas bas bağırıyo sporu sadece zayıflmak için yapmayın sağlık için yapın diye ,sana inanıyorum sporla selülitler de gider zaten çok su içiyorum ,yazarım burdan ara ara çok sağol ...

Ben anlamıyorum, deli gibi spor yapıyorum su içiyorum yediklerime dikkat ediyorum. Bu lanet şeyler yine var yine var! tatlıya çok düşkünüm acaba ondan mı? Ama yemediğim zamanlarda çok -oldu. Pof sinir bozuyor

Ben spor olarak youtube'da ''8 minute buns'' ı açıp onu yapıyorum.Kalçaları çok kısa sürede kaldırıp şekillendiriyo.tavsiye ederim.Fırsat buldukça yürüyorum.C vitamini kolajen üretimini arttırıyomuş,selülite karşı faydalıymış o yüzden ya bi limon sıkıp biraz su ekliyip içiyorum ya da kivi falan yiyorum.suyun tek faydası toksinlerin atılmasını sağlaması.iki hafta günde 2-3 litre su içtikten sonra keşfettim bu bilgiyi de.pahalı kozmetik kremlere de inanmıyorum.bi nemlendiricinin içine biraz nescafe koyup sürmek de aynı etkiyi yapıyo,hatta daha faydalı.bu arada ananasın içinde de selülite iyi gelen bi enzim mi ne varmış,tüketmek faydalı olabilir.
ben iki-üç haftada epey azalttım bunlarla ki başladığımda fena selülit yapmıştım.

okadar uğraşarak kurtulduğum selülitler hamileliğin son dönemlerinde geri geldi eskisi gibi harekette edemyrm umarım doğumdan sonra tekrar giderler

buarada kızlar doğum kontrol hapları kesinlikle arttırıyo özellikle şu çok kullanılan yan etkisi en az diye geçen doğum kontrol hapı tam bir selülit dostu

Merhaba arkadaşlar
bu forumu uzun süreden beri takip ediyorum ve gerçekten işe yarar bilgilere rastladım
ben de selülit problemli bir insanım
doğum kontrol hapı kullanıyorum
hatrı sayılır derecede kahve ve sigara tüketiyorum
aşırı yağlı tuzlu yiyecekler yemesemde e tabi tatlı dan vazgeçemiyorum
kendimce bir formül uyguluyorum ve yaklaşık 1 haftada ciddi anlamda değişiklikler yaşıyorum kendimde
bunu sizlerle de paylaşmak istiyorum
çünkü kilolarının ve selülitlerinin eriyip gittiğini görmek inanılmaz mutlu edici motive edici bişey..
öncelikle bitki çayı içiyorum
şöyle bi karışım hazırlıyorum
çaydanlığın demlik kısmına
yeşilçay,rezene,biberiye,mate,bir tutamda mısır püskülü koyuyorum
bunların üzerine kaynamış biraz beklemiş su döküyorum ve karıştırıp bu şekilde bir 5 dakika bekletip gün içinde tüketiyorum ha eğer tansiyon sıkıntınız varsa eğer içine bol limon sıkın ben limon sıkmadan içtiğimde bir haller oluyor sanıyorum yükseltiyor o yüzden içine bolca limon sıkıyorum.diyebilirim ki bir demlik çayı 2 limonla falan bitiriyorum.
Zaten limon içerdiği c vitamini sayesinde cildi güzelleştiriyo ve onarıyo..
Kızlar bu çay tam anlamıyla bir mucizeeeeeee
resmen idrarınızda o yağların vücuduzdan çıkıp gittiğini görüyosunuz yaaaaa...
Ayrıca bağırsaklarınızı düzenliyo hareketlendiriyo
zaten kilo vermek için bu işin düzenli olarak gerçekleşiyor olması gerekiyor...
Ben bu çayı içerek 1 haftada 2 kilo verdim
bunun yanında en az 2 litre su içiyorum
sabahları yürüyüş yapıyorum öyle çok hızlı falanda değil takıyorum kulaklıklarımı keyif yapa yapa .. Ben bunu terapi olarak hediye ediyorum kendime..böylece kendimi sıkıştırmadığım için psikolojik olarak sabah kalkıp yürüyüşe gitmekte zor gelmiyo...
Veeeeeee
aktardan aldığım yağ karışımlarım var..
Onları hazırlıyorum sabah yürüyüşten önce
kekik,portakal,biberiye,susam yağı..
Her sabah taze karıştırıyorum
bacaklarıma güzelce sürüyorum
streç falan da sarmıyorum
öylece çıkıyorum
çalıştığım için eve dönme şansımda yok akşama kadar kalıyo üstümde..
Kötü kokmuyo kızlar ilk sürdüğünüzde evet ama sonradan geçiyo..yada bana öyle geliyo bilmiyorum.en azından kimse kaçmadı yanımdan bi haftadır:)
ve duş alırken şu meşhur yosun sabunu ile yıkanıyorum ayrıca kese yapıyorum..
Haaa duşun sonunda bacaklarıma soğuk su tutuyorum
kızlar sonuçlarım inanılmaz
selülitli bölgelerimde gözle görülür mucize bi değişiklik var...........
Inanmadan başladım geçeceğine ama kilo kaybım ve aynadaki değişikliğim beni inanılmaz şevklendiriyo
bütün bunları sizinle de paylaşmak istedim
sorularınız olursa cevaplarım

selam, ben cilt bakımı için gittiğim bir güzellik merkezinde cildim için ozoncity cilt bakım serumu aldım ve selülitlerde %80 iyileşme garanti ettiler, önemli olan düzenli kullanmak dediler. ve bende düzenli kullandım, ve gerçekten ssonuç etkileyici. oldukça mutlu oldum satış elemanın ısrar ve baskısıyla aldığım bu ürünün bu kadar faydalı olması beni oldukça mutlu etti. satış elemanlarına olan önyargımı giderdi.

merhaba arkadaşlar ben geçen sene aldığım ve şimdi kullanabildiğim kremde çok iyi sonuçlar elde ettim.arkadaş avon satıyordu.avonun yeni çıkan bilyeli mor ambalajlı selülit kremi.bir haftada hafif olanlar yok etti. ikinci haftanun sonundayım ve sonuçlarına ben bile inanamıyorum.tabii %50 si kremle geçtiyse birde ender saraç'ın 10 hareketi var vücut sıkılaşması için birde haftada en az 4 defa da o hareketleri yapıyorum.ben çok faydalarını gördüm sizede tavsiye ederim

yağlardan oluşan karışımı bende kullandım fakat düzenli yapamadığım için sonuç alamadım.kremlere olan inancım pek kalmadı.. para tuzağı gibi geliyor.

canım ben de relax selülit masaj aleti almıştım. üşendim kullanamadım. elime ağır geliyordueğer sen sonuç alırsan ben de yapmak istiyorum.

bu krem kaç ml? bir de ne kadar

bu size ne kadara mal oldu peki?

Selülitlerim var fakat yağlı yemekten vazgeçemiyorum.düzenli spor yapamıyorum.
Yediklerime dikkat ettiğimde azalma oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…