Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Bu arada karboksiterapi tedavisi kesin bir şekilde hem selülitlerden hem de çatlaklardan kurtarıyomuş kızlar.hem de 15 seansta.seansı 150 tl falandı sanırım en son.bi zayıflıyım yaptırcam :KK31:

ben öğrenciyim ya seansı 150 bana çok fazla :KK43: doğal ve daha ucuz yolları deniyorum ben :)

hasret bunu yazdığını görünce geçenlerde izlediğim belgesel geldi aklıma :KK1: gergedanları anlatan bş belgesel vardı tv de.annem, teyzemler, babam, babaannem oturuyoruz.ne biliyim selüliti var gibi geldi."amaaannnnn !bunlarda da mı selülit varmış dedim." koptuk :KK1: yağ o yağ dedi teyze kuşum :KK61:

kızlar bence bu hasret21 erkek ya bilmiyorum nedense bir an öyle hissettim yani :S

burda okumuştum bende
kese + yosun sabunu kullanmaya başladım ve banyo sonrası soğuk suyla belden aşağısını 3,5dk yıkıyorum
eskiye nazaran daha bi sıkılaştım ve selilütlerimde azaldı gibi geliyor ama bakalım bi 2,3ay düzenli devam edicem daha :))

arkadaslra ben 21 yasındayım
ve kalca bolgemın bıraz asagısında derımın goruntusu cızgı seklınde dıyorumkı acaba selulıt bu mu yoksa ıc camasırından mı kaynaklanıyo ya da kılo alıp verdıgımız donemlerde derı de bı genlesmemı ne oluyomus ya ondan mı acaba dıyorum bılemedım buraya soruyum dedım yardımcı olurmusunuz ????

ya arkadaşlar benim moralim çok bozuk... sabahtan beri üzülüyorum :KK43:
selülitlerim 1. evredeydi 3-4 aylık bir süreç bitirme projemle uğraştığım için hareketsiz kaldım ve düzensiz beslendim.. şimdi sonuç herhalde 3 evre falan. ayaktayken dalga dalga noktacıklar görünüyor bacaklarımda hem de dizlerime kadar. çok çok moralim bozuldu. 2-3 hafta önce selülit kremi aldım düzenli kullandım pek bi etkisi olmadı. çok su içmeye çalışıyorum şekeri tuzu azalttım ve işe sabah akşam yürüyerek gidip geliyorum. evde de kendi çapımda yarım saat spor yapıyorum. ama hala aynılar.. geçmeyecekler mi bunlar :KK5: profesyonel yardım alayım bari diyorum. bunun için hangi doktora gidilir bir bileniniz var mı? :KK25:

arkadaslra ben 21 yasındayım
ve kalca bolgemın bıraz asagısında derımın goruntusu cızgı seklınde dıyorumkı acaba selulıt bu mu yoksa ıc camasırından mı kaynaklanıyo ya da kılo alıp verdıgımız donemlerde derı de bı genlesmemı ne oluyomus ya ondan mı acaba dıyorum bılemedım buraya soruyum dedım yardımcı olurmusunuz ????

bence bir bilene göster sor canım bu şekilde görmeden pek yorum yapmamız mantıklı gelmedi bana.

bende aynı sorunu yasamıstım hatta kalça kısmımın rendi bile degişmişti koyulaşmıştı selülitten..karboksi terapi ve lenf dıranajı yaptırdım 15 gün içinde hiç bişey kalmadı..herkes cok sasırdı..biraz tuzlu oldu ama degdi..o sene tatile gidip bikinimi tekrar giyebilmemin tadını cıkardım.

peki nereye gittin ne kadar verdin canım?

Ben cimcikleme yöntemini de bir masaj türü olarak yapmaya devam ediyordum ama uzun zamandır bıraktım sanırım keseyi de düzenli yapmak aynı etkiyi gösteriyor.

bana cevap veren tek bir ürün bu ciddi derecede sıkılaşma var bacaklarımda :) onca kullandığım gereksiz dünya kadar harcadığım paralara yanıyorum..

bence bir bilene göster sor canım bu şekilde görmeden pek yorum yapmamız mantıklı gelmedi bana.

dogru dıyosun annem de kılo alıp vermekten oluyo onlar dedı gecen
hanı mesela bı ıc camasırı gıyersın sıkar da ız yaparya aynen ole benım de ama ızı kırımızı degıl derımın bı ton acıgı
annem genelde bası bayanlarda olur bu takma kafana dedı de ole bıraktım arastırmayı cnm

neskafeden uzak durmak gerekiyor, selülit miktarını inanılmaz arttırıyor
bir de önlem için bol su diyorum

bayanlar selülitle alakalı bütün yazdıklarınızı okudum.Bu illetten kurtulmak için yapmadığım kalmadı ama her zaman geri geldiler.Bir arkadaşım bir bayandan bahsetti ünlülerin meşhur masözüymüş referanssız da çalışmıyordu bütün randevuları dolu.Bir arkadaşımdan telefonunu buldum. Sürekli aradım güç bela ikna ettim ve 1 ay sonraya randevu aldım.2 aydır düzenli her hafta yaptırıyorum sonuca inanamadım.Biraz tuzlu ama mucize gibi. selülitten kurtulmak istiyorsanız mutlaka masaj yaptırın.Ben yaptırıyorum ve bundan sonra hayatımın bir parçası olacak.

X