merhabalar,
benim bi tavsiyem olcak arkadaslar, duymussunuzdur belki, barbara bort selülit kremi. daha önceleri kullanmıştım, acıkcası küçük yastan beri spor yapıorum, yeşil cay içerim ve krem de kullanırım selülitim hiç olmadı.
ama bu kremi gecen gün koruma amaclı yeniden kullanmaya basladım sanki dinçleştirio da, daha pürüzsüzleştirdi, umarım size de faydası olur..
ya çok merak ettim neyin nesidir bu ilaç adı nedir. yazarmısınız.
ilacın adını yazarsan çoooooook mutlu olucam extragel deil dimi eğer oysa ben hiç faydasını görmemiştim sonucu merakla bekliorum
tabii kii.. walla tek tek görün diye aynı msjı kopyala kopyala yazıorumüzgünümm giremedim bi sürediirr... evet size kremi tanıtıyorum ben denedimm gördüm bende işe yaramaya başladıı.. yaka yaka kurtuluorum selulitlerimden inşşşş ve ürünün adı anti-celulit-gel almisan pirmasından çıkmış bi alman malıı.. bilmiorum bulabilir misiniz, umarım bulursunuz.. ben Bulgaristanda bi aktardan şans eser bulup aldım.. umarım sizde bulabilirsiniz.. eğer bulamazsanız yardımcı olabilir veeeee ürümüz işte buuuuu
Eki Görüntüle 380156
keşke erkeklerde de selülit olsaydı hatta selüliti olmayan kimse olmasaydı o zaman gayet normal bi durum olurdu biz de kurtulmaya çalışmazdık:)
ayol evet ya çok doğru demişsin canım hatta hayvanlarda da olsaydı ha ha ha ha ah ahahah ahahha ha aha ha ha aha hahahaha haha hahhahahahahahahahah
ben vibro belt titreşimli kemer aldım bacaklarımı sarıyo ben memnunum fiyatıda diğerlerine nazaran oldukça uygun:) aspirinli karışımda çok işe yarıyor aspirinli krışımı sürüp kemeri takıyorum sonrada yosun sabunuyla yıkıyorum 1 haftada bacaklarımda sıkılaşma hissettim:))))selülitlerimde pek fark yok gibi ama olsun bu azimle oda geçecek sanırım:))bide yürüyüş yapabilsem tam süper olacak:)