Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
merhabalar,

benim bi tavsiyem olcak arkadaslar, duymussunuzdur belki, barbara bort selülit kremi. daha önceleri kullanmıştım, acıkcası küçük yastan beri spor yapıorum, yeşil cay içerim ve krem de kullanırım selülitim hiç olmadı.

ama bu kremi gecen gün koruma amaclı yeniden kullanmaya basladım sanki dinçleştirio da, daha pürüzsüzleştirdi, umarım size de faydası olur..

aynen cnm bende kullandım süper faydasını gördüm.çok etkili bi krem.ama ben kremi sürüyüm selülitim olmasın değil tabi. spor da şart.benm çok az popo kısmında var.

kızlar üzgünümm giremedim bi sürediirr... evet size kremi tanıtıyorum ben denedimm gördüm bende işe yaramaya başladıı.. yaka yaka kurtuluorum selulitlerimden inşşşş ve ürünün adı anti-celulit-gel almisan pirmasından çıkmış bi alman malıı.. bilmiorum bulabilir misiniz, umarım bulursunuz.. ben Bulgaristanda bi aktardan şans eser bulup aldım.. umarım sizde bulabilirsiniz.. eğer bulamazsanız yardımcı olabilir veeeee ürümüz işte buuuuu

ya çok merak ettim neyin nesidir bu ilaç adı nedir. yazarmısınız.

tabiii kiii... üzgünümm giremedim bi sürediirr... evet size kremi tanıtıyorum ben denedimm gördüm bende işe yaramaya başladıı.. yaka yaka kurtuluorum selulitlerimden inşşşş ve ürünün adı anti-celulit-gel almisan pirmasından çıkmış bi alman malıı.. bilmiorum bulabilir misiniz, umarım bulursunuz.. ben Bulgaristanda bi aktardan şans eser bulup aldım.. umarım sizde bulabilirsiniz.. eğer bulamazsanız yardımcı olabilir veeeee ürümüz işte buuuuu
Eki Görüntüle 380156

ilacın adını yazarsan çoooooook mutlu olucam extragel deil dimi eğer oysa ben hiç faydasını görmemiştim sonucu merakla bekliorum

tabii kii.. walla tek tek görün diye aynı msjı kopyala kopyala yazıorum üzgünümm giremedim bi sürediirr... evet size kremi tanıtıyorum ben denedimm gördüm bende işe yaramaya başladıı.. yaka yaka kurtuluorum selulitlerimden inşşşş ve ürünün adı anti-celulit-gel almisan pirmasından çıkmış bi alman malıı.. bilmiorum bulabilir misiniz, umarım bulursunuz.. ben Bulgaristanda bi aktardan şans eser bulup aldım.. umarım sizde bulabilirsiniz.. eğer bulamazsanız yardımcı olabilir veeeee ürümüz işte buuuuu
Eki Görüntüle 380156

bu ürünü bulmamıza yardımcı olabilecek misiniz??

tek başına hiçbir ürün işe yaramıyor.hareket şart..sporla şekillenmekte mümkün oluyor

merhaba DmLKsc arkadaşım, şu almisan isimli ürünün fiyatını yazabilir misin lütfen? Teşekkürler

Selulıtlerımde ciddi bir azalama var bence bir guzellik merkezine gitmeden önce bu formulu evınızde deneyın
Biberiye yağı 1
Kekik yağı 1
Badem Yağı 1/2
Buğday yağı 1/2
bu oranlara bu yağları karıstırım bir bucuk haftadır bacaklarımı suruyorum aksattıgım oldu ama yıne gözle görülür sonucu var
ayrıca sunları da yaptım
1. Çok su tuketıyorum 3 lt kadar
2. Hemen her gun Beşiktas- Arnavutköy arası yurudum hatta gaza gelip Bebek'e kadar gittiğim gunler oldu.
3. Her gun en az bir kere banyoda vucudumu fırcaladım. (bunun etkısı de cok acıkcası)
4. Yuruyuslerden once Yağ formulunu surdum.
5. Seker yok kahve yok gazlı içecek zaten içmem.
2 kilo verdim rejime devam 58-59 olunca bırakıcam :) su anda 65kiloyum

ben doğum kontrol hapını kullandıktan sonra oldu.2 senedir kullanıyorum ve çok fazla selülitim oluştu=(((

bende de doğum kontrol hapından olma diye tahmin ettiğim selülitler var 1 yıl önceye kadar hic bisi yoktu,evlendim,ilaç kullanmaya basladım bacaklarımın ön tarafında selülit oluştu,şaka gibi spora gidiyorum,clarinsin kremine bi dünya para verdim, devamlı su içiyorum,yediğim içtiğime dikkat ediyorum, 1 gr azalma yok ... ilacı bıraksam hamile kalıcam diye korkuyorum,napıcağımı şaşırdım.anneanneme benziyo bacaklarım

Selülitten tamamen kurtulmanın mümkün olmadığını düşünüyorum ya da ciddi şekilde azaltmanın, varsa bir yolu herşeyi yapmaya razıyım, ama inancım yok ondan birşey yapmıyorum:) Tabi ki beslenme, spor önemli ama yeni oluşumların olmaması için:S

keşke erkeklerde de selülit olsaydı hatta selüliti olmayan kimse olmasaydı o zaman gayet normal bi durum olurdu biz de kurtulmaya çalışmazdık :)

bendede çok selülit var biokimya hocam portakal kabuğu yağının selült tedavisinde kullanıldığını söyledi onu deneyeceğim bir ay bakalım ne olucak:))

keşke erkeklerde de selülit olsaydı hatta selüliti olmayan kimse olmasaydı o zaman gayet normal bi durum olurdu biz de kurtulmaya çalışmazdık :)

ayol evet ya çok doğru demişsin canım hatta hayvanlarda da olsaydı ha ha ha ha ah ahahah ahahha ha aha ha ha aha hahahaha haha hahhahahahahahahahah

ayol evet ya çok doğru demişsin canım hatta hayvanlarda da olsaydı ha ha ha ha ah ahahah ahahha ha aha ha ha aha hahahaha haha hahhahahahahahahahah

hasret bunu yazdığını görünce geçenlerde izlediğim belgesel geldi aklıma gergedanları anlatan bş belgesel vardı tv de.annem, teyzemler, babam, babaannem oturuyoruz.ne biliyim selüliti var gibi geldi."amaaannnnn !bunlarda da mı selülit varmış dedim." koptuk yağ o yağ dedi teyze kuşum

Bu arada karboksiterapi tedavisi kesin bir şekilde hem selülitlerden hem de çatlaklardan kurtarıyomuş kızlar.hem de 15 seansta.seansı 150 tl falandı sanırım en son.bi zayıflıyım yaptırcam

ay ben o ısılı titreşimli kemeri adet sancılarımda kullanıyorum babaanneme de aldık, onun da romatizamalarına iyi geliyomuş

evet özgecim ben de aktardan aldım portakal kabuğu yağını sürüyorum 2 gündür bakalım sonucu bekliyorum ama ben sanmıyorum tek başına işe yarayacağını egzersiz de lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…