merhaba oğluşş,ben geçen yazın başında haftada en az 5 gün ve en az 40 dakika yürüyerek selülitlerimden kurtulmuştum tatlıyı kesmeye çalışmıştım ama arada kaçamaklarım olöuştu ve yaklaşık bir buçuk ayda sonuç almıştım.yürüyüş dışında bisey yapmamıştım,ama yazın anormal!! tatlı tükettim ve hepsi geri geldi,bugunden itibaren yürüyüşe başladım,yeşil çayı sabah akşam tüketmeyi düşünüyorum bunun yanına üşenmezsem aspirin ve susam yağlı tarifi uygulamak istiyorum.bugün yaptım ama devamı da gelir umarım.aslında bi kremle desteklemek daha iyi olur ama evde o kadar yarım bırakılmış krem var kipek inanmıyorum artık kremlere ama yine de sürmeyince insan rahat edemio:) ben forumda okuyup barbara bortun kremini almıştım başta kasınma ve kızarıklık oldu ama bikaç günden sonra normal krem gbi hiçbi etki ypmadı en azında görünğr bi etkisi olmadı ben de bıraktım,ona devam ederim belki.. biraz uzun yazdım sanırım:) ama bu defa kararlıyım!! bu arada tatlıya kesinlikle son vereceğim!! umarım kararlı devam edebilirim:S
merdiven çıkmak selülütleri azaltıyo mu arttırıyo mu herkes farklı bişey diyorda merak ettim
kızlaarrr deli bi ürün buldummm..benm de çok derdim var selülit ve kilolarla.. geçen gün bi krem aldım, duştan sonra hadi deniyim dedimmm.. sürdüm bi ferahlık geldi ilk 1-2 dk da, ve daha sonra yavaş yavaş ısınmaya başladııı... ısındııı ısındıııı artık yanmaya başladıııı o kadar çok yandı kiii alerjim falan var heralde kremin içindeki bi maddeye dedim :26: yıkadım bacaklarımı.. hala yanıoo ama cayır cayııırrrr daha sonra internete oturdum o can havliyleee bi baktım kiii selülitli olan bölgeleri ısıtarak tedavi ediomuşşş.. şimdi dokunuorum bacaklarıma ben yanma hissediorum ama, buz gibiii... çok manyak bişi buuu 1 hafta kadar düzenli kullanıcam, yazıcam burdan gelişmeleriiii
kızlaarrr deli bi ürün buldummm..benm de çok derdim var selülit ve kilolarla.. geçen gün bi krem aldım, duştan sonra hadi deniyim dedimmm.. sürdüm bi ferahlık geldi ilk 1-2 dk da, ve daha sonra yavaş yavaş ısınmaya başladııı... ısındııı ısındıııı artık yanmaya başladıııı o kadar çok yandı kiii alerjim falan var heralde kremin içindeki bi maddeye dedim :26: yıkadım bacaklarımı.. hala yanıoo ama cayır cayııırrrr daha sonra internete oturdum o can havliyleee bi baktım kiii selülitli olan bölgeleri ısıtarak tedavi ediomuşşş.. şimdi dokunuorum bacaklarıma ben yanma hissediorum ama, buz gibiii... çok manyak bişi buuu 1 hafta kadar düzenli kullanıcam, yazıcam burdan gelişmeleriiii
Son 1 aydır Selülitlerime savaş açmış durumdayım ve savaşım git gide daha şiddetli halde devam ediyor. Ama içimde bir korku var. Acaba bu yaptıklarımdan dolayı sonrasında metabolizmamda bir bozulma olurmu? Veya başka bir yan etki görürmüyüm?
Öncelikle
Boy: 1,73
Kilo: 58
İş: Ofis (Sürekli oturma)
Selülitlerimin geçmişi : Ergenlik çağımdan beri (15 yaşımdan beri) git gide ilerleyen bir şekilde her var oldular. ilk yıllarda basen arka bacakta görünürken, ilerleyen yaşlarda diz kapağı ve üst bacaklarımda çoğaldı ve şimdi 3. derece selülitlerim (Yani ayakta, yatarken, koşarken... her şekilde görünür durumdalar)
Son 1 aydır yaptıklarım: Öncelikle düzenli beslenmeye başladım. Sabah kahvaltı yapmazdım. Şimdi sabah kahvaltılarını atmıyorum. Varis problemi ve kansızlık olduğu için Kara Üzüm Çekirdeği kullanmaya başladım (Sabah-Akşam 1 tatlı Kaşığı) Günde 2,5 litre civarı su içiyorum. Nescafe yok denecek kadar az içiyorum. Selülit masajına gidiyorum, haftada 3 gün. Spor salonuna üyeyim. Aerobic, Plates, Spining vs. programa göre haftada en az 3 gün bazen 4-5 gün 1 saatten az olmamak üzere çalışıyorum.
Son 2 gündürde Ananas hapı kullanmaya başladım. Sabah-Öğle-Akşam 1 tane.
Arada atladığım birşey varmı bilmiyorum ama (banyoda yaptığım keseleri falan saymıyorum artık.) Yanlış veya fazla olan birşey varsa lütfen yazın. Artık deliricem. Çok iğrenç durumda selülitlerim. Kurtulmak Zo-run-da-yıııımmmmmm....
aaaaaa bunu bilmiyordumGenelde spor ile alakalı bilgilerde hep "en az 1 saat" gibi ifadeler geçtiği için 1 saatten fazla yapıldığında zararlı olacağını duymamıştım. Genelde o 1 saattin ilk 10-15 dk. ısınma, 30-35 dk. kadar kas egzersizleri ve son 5 dk. da esneme ile bitiyor. E birde aralarda dinlenmeler falan var. Yani 1 saat olmuyor bile. Valla ne yapacağımı şaşırdım artık
Dün birde doğal kıldan vücut fırçası siparişi verdim. Hani bu Eda Taşpınarın güzellik sırrı olan şey :)))
Bakalım bütün bu çabalarım umarım boşa çıkmaz(((((
yok yok bu uygulama doğru. 'kas egzersizi' kısmı 30-35 dk değil de 1 saatten fazla sürseydi o zaman dediğim şey olurdu. ayrıca ufak molalar verilmesi de çok doğru. demek istediğim bir kas grubu 1 saatten fazla çalıştırılmamalı. ama mesela 2 saatlik egzersiz programları var, iki saatin hepsini tek bir kasa vermiyor. her kas grubunu 20'şer dakika çalıştırıyor, bunun da zararı olmaz.
kimisi var, 1 saat yürüme bandının tepesinden inmiyor, işte o kötü. o bir saat sırf aynı kas grupları çalıştırılıyor çünkü. üstelik yürüme bandı ileriki yaşlarda diz eklemlerinin içindeki kayganlaştırıcı sıvının tükenmesine de sebep oluyor. dışarıda yürüyüşe çıkıldığında da ideal süre 45 dakikadır. 45 dakikadan daha fazla yürünecekse ufak bir mola verilmeli, ondan sonra devam edilmeli.
numune krem gönderdiimiz arkadaslar kremlerle ilgili yorum yazmamışlar..
Ne kremi göndermiştiniz? Merak ettim.
numune krem gönderdiimiz arkadaslar kremlerle ilgili yorum yazmamışlar..