- 28 Ocak 2009
- 987
- 10
Elektirik süpürgesini süpürürken tuttugunuz yerden asagı govdesınden ayırın bacaklarınıza uygun gordugunuz krem yada yag karısımını masaj yaparak yedırdıkten sonra bacagınız kaygan durumdayken supurgeyı acın selulıtlı bolgeyı daıresel hareketlerle vakumlayın bence kesın ıs yarayacak formul benımdır zayıflama merkezlerınde vakumlama yapmıyorlarmı sonucta televızyonda gruyoruz supurgede vakum yontemıyle calısmıyormu hem ucuz ve bence kesın ıse yarar.deneyelım tecrubelerımızı paylasalım kızlar:lepi:
merhaba hanımlar,,,
yaz aylarında selülit ve çatlaklar en büyük sorunumuz bunun için hepimiz bir çözüm arıyoruz. bende her yıl tatile giderken bu sorunla başım belamdaydı uzun süre araştırdıktan sonra ve reklamlarını gördükten sonra extra jel kremi almaya karar verdim. almadan çok düşündüm işe yarar mı yoksa hayal kırıklığımı yaşayacağım diye yinede denemek istedim. yaza girmden bu kremi kullandım etkisini gördüm bu konuda sorunları olanlara tavsiye ederim. denemekten bence bir problem çıkmaz. bide söyle birsey var herkeste farklı etkileri oluyordur mutlaka. bu kremin etkisini göremeyenlerde vardır aramızda. ben memnun kaldım.
kızlar cosmopoitan'ın yaz özel sayısı çıkmış, fit diye. içinde selülit cd'si var, bi de bissürü egzersiz. baya güzel, bi bakın bence. ben aldım, başladım egzersizlere, baya yararlı bilgiler var.
kahveyi kesinlikle kesmek şart
Arkadaşlar ben bu aspirinli karışımı anlamadım verilen linklerde çıkmadı..Nasıl birşey bu? Neleri karıştırıyoruz aspirinle? Nasıl uyguluyoruz?
Canım doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum ama 5 tane limonun suyunu sıkıyorsun üzerine sıktığın limonun suyu kadar susam yağı ilave ediyorsun ve içine 10 tane asprin atıyorsun...Hepsi bu kadar...
Çok teşekkür ederim..işe yaraması umuduyla bugünden itibaren başlıyorum:=)kaydirigubbakcemile2
kızzlar bende ibrahim saraçoğlunu tarifini uyguluyorum.
beyaz halana kürünü.6. günümdeyim ama bayağı bir fark hissettim vücudumda.tarif kısaca şöyle;
6-7 beyaz lahana yaprağını yarım litre(2 buçuk su bardağı) ama ben buharlaşma ihtimalinide düşünerekten 3 buçuk su bardağı kaynayan suyun içine koyup yaklaşık 10 dkk haşlayın ,sonra suyunu süzerek günde 2 defa (aç veya tok farketmez)için.
3 gün bunu devam ettirip ,3 gün ara verin( vucudun kendini toparlaması için bu ara) sonra tekrar 3 gün için. bunu bu şekilde 21 gün devam ettirin.
ama bu suyu hergün taze olarak yapmanız lazım...
21 gün sonunda ise selülütleriniz tamamen gidene kadar haftada 1-2 kez uygulayın.
:lepi:
herkese kolay gelsin . ben uygulama bittikten sonra sonucu burada paylaşırım sizde uygularsanız sonucu paylaşın...
aaaaaaa unutmadan bol bol su içmeyi unutmayın kiii idrar ve terle atılsın toksinler...(sporu ve kısmen diyetide es geçmeyim)!!!...-tatlicadiarzu-hihoyyyt