Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
ancak soyle bır durum var gelısı guzel yapılınca cırkın goruntuler cıkıyomus ortaya bu yontemı deneyen ve basarılı olan olursa paylassın arkadaslar...benım mınımal selülıtlerım kaldı...haftada 2-3 gun step ve yesıl cay ıle kırtuldummm....mınımalde dert deıl sukur :)

siz denediniz mi bunu? işe yarıyor mu? fisfisfis

kızzlar bende ibrahim saraçoğlunu tarifini uyguluyorum.

beyaz halana kürünü.6. günümdeyim ama bayağı bir fark hissettim vücudumda.tarif kısaca şöyle;

6-7 beyaz lahana yaprağını yarım litre(2 buçuk su bardağı) ama ben buharlaşma ihtimalinide düşünerekten 3 buçuk su bardağı kaynayan suyun içine koyup yaklaşık 10 dkk haşlayın ,sonra suyunu süzerek günde 2 defa (aç veya tok farketmez)için.
3 gün bunu devam ettirip ,3 gün ara verin( vucudun kendini toparlaması için bu ara) sonra tekrar 3 gün için. bunu bu şekilde 21 gün devam ettirin.
ama bu suyu hergün taze olarak yapmanız lazım...
21 gün sonunda ise selülütleriniz tamamen gidene kadar haftada 1-2 kez uygulayın.
:lepi:
herkese kolay gelsin . ben uygulama bittikten sonra sonucu burada paylaşırım sizde uygularsanız sonucu paylaşın...

aaaaaaa unutmadan bol bol su içmeyi unutmayın kiii idrar ve terle atılsın toksinler...(sporu ve kısmen diyetide es geçmeyim)!!!...-tatlicadiarzu-hihoyyyt

aspirinli tarif gerçekten işe yarıyormu acaba çok merak ettim uygulayıpta iyi sonuç alanlar varmı aramızda

canım buraya yazsanda herkes faydalansa.. sonuçta bu durumda olan çok kişi var.. paylaşım alanı canım burası.. paylaşmak lasım dimii ama..

merhaba hanımlar,,,
yaz aylarında selülit ve çatlaklar en büyük sorunumuz bunun için hepimiz bir çözüm arıyoruz. bende her yıl tatile giderken bu sorunla başım belamdaydı uzun süre araştırdıktan sonra ve reklamlarını gördükten sonra extra jel kremi almaya karar verdim. almadan çok düşündüm işe yarar mı yoksa hayal kırıklığımı yaşayacağım diye yinede denemek istedim. yaza girmden bu kremi kullandım etkisini gördüm bu konuda sorunları olanlara tavsiye ederim. denemekten bence bir problem çıkmaz. bide söyle birsey var herkeste farklı etkileri oluyordur mutlaka. bu kremin etkisini göremeyenlerde vardır aramızda. ben memnun kaldım.

Bende bir kaç arkadaşımdan duyup araştırdım,İşe yarıyorsa problem değil tabii ama Hollanda'da böyle bir ürün yok Fiyatı niye bu kadar pahalı yalnız onu anlamadım.1 kutu ne kadar dayanıyor canım?

kızlar cosmopoitan'ın yaz özel sayısı çıkmış, fit diye. içinde selülit cd'si var, bi de bissürü egzersiz. baya güzel, bi bakın bence. ben aldım, başladım egzersizlere, baya yararlı bilgiler var.

Ohh sefan olsun canım, selülitler sporsuz erimez en doğrusu egzersiz yapmak senin gibi...

Arkadaşlar ben bu aspirinli karışımı anlamadım verilen linklerde çıkmadı..Nasıl birşey bu? Neleri karıştırıyoruz aspirinle? Nasıl uyguluyoruz?

Arkadaşlar ben bu aspirinli karışımı anlamadım verilen linklerde çıkmadı..Nasıl birşey bu? Neleri karıştırıyoruz aspirinle? Nasıl uyguluyoruz?

Canım doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum ama 5 tane limonun suyunu sıkıyorsun üzerine sıktığın limonun suyu kadar susam yağı ilave ediyorsun ve içine 10 tane asprin atıyorsun...Hepsi bu kadar...

Canım doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum ama 5 tane limonun suyunu sıkıyorsun üzerine sıktığın limonun suyu kadar susam yağı ilave ediyorsun ve içine 10 tane asprin atıyorsun...Hepsi bu kadar...

Çok teşekkür ederim..işe yaraması umuduyla bugünden itibaren başlıyorum:=)kaydirigubbakcemile2

Bu kürü geçen haftasonu saklambaç gazetesinde okudum..ilginç geldi..Aktaracaktım fakat ark.yazmış,teşekkürler..Çok çok fazla gözle görünür sorunum yok yalnızca elimle sıktığımda oluyor..E o kadar da kadı kızında bilem olurkaydirigubbakcemile3

Unutmadan,kürünü bitirince sonuçları paylaşırsan sevinirim..Kadı kızında olan dan da kurtulurum..:))))

Son düzenleme:
Arkadaşlar birşey söylemek istiyorum. Çok emin olmamakla birlikte buna bağlıyorum şuan selilütlerimin olmamasını. Bende selilütler vardı evet, ama ben hiç önemsemedim açıkçası. Ne bilim aman kim görüyor ki (Eşimden başka)diye düşündüm hep. Doğrusu bu. 4 ay önce hpv teşhisi kondu. Yani genital siğil. Ve bağışıklığımı kuvvetlendirmek için düzenli beslenmem gerektiğini söyledi doktorum. 4 aydır doktorumun tavsiyesi ile ekinezya ve kuşburnu içmeye başladım. 3 aydırda bunlara ek olarak civanperçemi- ısırgan ve yeşilçay içiyorum. Ama düzenli olarak içiyorum bunları. Civanperçemini günde bir kere. Ama diğerlerini 2 şer fincan. Yeşilçayı ise 4-5 fincan içiyorum. Ayrıca işe gidip gelirkende biraz erken iniyorum otobüsten ve 2 durak felan yürüyorum. Kahveyi çok nadir hatta 2 aydır içmiyorum bile. Sigarayıda bıraktım sayılır. Haftada bir kere bir tane içiyorum arada. Yaptığım bu.

Geçenlerde can arkadaşım geldi. 3 aydrı amerikada oldugundan dolayı görüşememiştik. Bende kaldığı gece pijamalarımı giyerken gördü. Dur bakayım dedi. Sende selilüt kalmamış, ne yaptın sen ya dedi. Allah allah dedim. Yok dedi cidden yok :))) şaşırdım ben. Allah biliyor hiç önemsemediğim birşeyin bile bilmeden geçip gitmesine sevindim açıkçası. Yani ben bu bitki çaylarına ve yürümeme bağlıyorum bunu arkadaşlar. ılgisi varmıdır siz daha iyi bilirsiniz tabi ama aklıma gelen bunlardı. Çünki ayrıca birşey yapmamıştım ben. Bunlarıda paylaşmak istedim. Cildimede ayrıca faydası oldu tabiki. Sevgiyle kalın...

Son düzenleme:
Selülitlerimden kurtuldum.. Xtra gel kullandım 3 haftada hiç bir şey kalmadı,bide yanında diyet yapıp bol su içtim,bide akşamları bisiklete bindim,bu kadar... Ve şimdi plajda bikinimi giyip çılgınlar gibi boy gösteriyorum.. şiddetle tavsiye ederim..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…